<  
>  
Stillingsannonse

Gjensidige Kickstart din karriere med et internship i Gjensidige!

Søknadsfrist : 03.03.2024

Stillingsbeskrivelse

I over 200 år har vi bidratt til å løse et viktig samfunnsoppdrag ved å sikre liv, helse og verdier for kundene våre. I Gjensidige engasjerer vi oss, og målet vårt er å bli Nordens mest kundeorienterte forsikringsselskap. Og hva trenger vi for å klare dette? Jo, dyktige lagspillere. Derfor søker vi nå nysgjerrige, nytenkende og løsningsorienterte studenter som ønsker seg praktisk og relevant erfaring innen økonomi og finans.

Internshipordningen

Som intern hos oss vil du få:

 • En unik innsikt i bransjen og kulturen vår, og bygge nettverk på tvers av ulike fagområder.
 • Jobbe med oppgaver som er relevante for deg og ta del i et spennende fagmiljø.
 • Et reelt ansvar og muligheten til å komme med idéer som utgjør en forskjell for å trekke Gjensidige i riktig retning.
 • Muligheten til å anvende det du har lært på skolen i praksis, som kan øke forståelsen og utbyttet av studiene dine!
 • Studierelevant arbeidserfaring og mulighet til å finne ut av hva du synes er interessant å jobbe med innenfor studieretningen din.
 • Studerer på 3. - 5. året

Du vil jobbe ca. 20 % fra august 2024 og ut juni 2025, på hovedkontoret vårt i Oslo. Vi legger vekt på høy fleksibilitet, slik at jobben du gjør hos oss ikke går utover hvordan du presterer på skolen.

Innenfor fagområdet Økonomi og Finans tilbyr vi følgende internships:

Internship innen Forretningsstøtte

Avdelingen Broker Commercial NO / DK betjener i dag både skadeforsikring og pensjonsforsikring mot meglermarkedet, samt de største kundene i Norge og Danmark. Meglermarkedet er et tredjepartsmarked der megler opptrer som bedriftens rådgiver i forbindelse med innkjøp og oppfølging bedriftens forsikringer. Forsikringsmeglerne setter bedriftens forsikringer på vegen av bedriften ut på anbud før forsikringene plasseres hos et valgt forsikringsselskap.

Som intern hos oss vil du bistå avdelingen med utvikling av presentasjonsmateriell til kampanjer og konkurranser. Stå som ansvarlig for kampanjer og konkurranser, samt presentasjon av resultater. Bistå i prosjekter relatert mot kommunikasjon og salg, samt utvikling av kommunikasjonsmateriell mellom selskapet og meglerhusene. Bistå ledergruppen i Broker Commercial både på Pensjon og Forsikring hvor du også deltar i alle ledermøter. I tillegg til diverse ad hoc oppgaver og noe støtte og samhandling med avdelingen Operations.

Vi ser etter deg som:

 • Har god økonomisk forståelse og analytiske evner
 • Er løsningsorientert og kreativ personlighet med stor interesse for gode og profesjonelle presentasjoner er en stor fordel
 • Sosial og omgjengelig og liker å jobbe i team, samt evner å jobbe selvstendig.
 • Går studier innen økonomi og finans, samfunnsøkonomi eller analyse
 • Studerer på 2. - 5. året

Internship innen Investeringer

I investeringsavdelingen investerer vi Gjensidiges forsikrings- og pensjonspenger. Vi forvalter 60 milliarder kroner og følger aktivt med på kapitalmarkedene og makroøkonomisk utvikling. Hverdagen er variert, hvor vi både kikker på store trender (f.eks. USA vs Europa), gjør detaljerte vurderinger av enkeltselskaper, samt går i dybden på ulike temaer (f.eks. ESG, databehandling/AI, helse og teknologi m.m.)

Som intern hos oss vil dine arbeidsoppgaver være å assistere teamet med å finne gode aksje/rente investeringer, og/eller hjelpe med dybdeanalyse innen et område du er interessert i og som er relevant for investeringsteamet (f.eks. ESG, databehandling, makroøkonomisk analyse etc.). Vi ønsker gjerne at du kan bistå med å undersøke og vurdere selskaper vi kan investere i (kredittanalyse).

Vi ser etter deg som:

 • Er nysgjerrig
 • Har gode analysekunnskaper og evne til å se de store linjene
 • Har god kjennskap til Excel. Hvis du også kan litt programmering er det supert, men ikke et krav
 • Interesse for å lære mer om finans og porteføljeinvestering
 • Går studier innen finans, økonomi, matematikk, mm. eller interesse for finans og porteføljeinvesteringer
 • Studerer på 2. - 5. året

Praktisk informasjon

Internshipet er beregnet til å fylle en 20 % stilling ved siden av studiene gjennom studieåret 2024/2025, med oppstart i august/september. Stillingen er selvsagt lønnet med timebetaling. Vi søker i hovedsak 3.-5. årsstudenter.

I stedet for et tradisjonelt søknadsbrev ønsker vi at du svarer på noen spørsmål om deg selv, og legger ved CV, karakterutskrift og/eller vitnemål. Søknader som mangler etterspurt informasjon vil ikke bli vurdert.

Kjenner du deg igjen i beskrivelsene over? Da synes vi at du skal tenke nytt og ta sats (=søke). Så sørger vi for at det skjer i trygge rammer.

(Tro det eller ei, men forsikringsbransjen er utrolig spennende. Ønsker du et innblikk i hvordan vi jobber? Følg oss på Instagram, TikTok og LinkedIn - eller les mer på gjensidige.no/internship)

Du kan også bli bedre kjent med oss ved å delta på Gjensidigedagen 2024! For mer info og søknadsskjema gå til gjensidige.no/gjensidigedagen

Har du spørsmål, ta kontakt med: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Søknadsfrist: 03.03.2024
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Som ansatt i Gjensidige får du utvikle deg selv og samtidig spille en viktig rolle for oss, for kundene våre og for samfunnet. I tillegg til forsikring kan du jobbe innenfor pensjon og sparing. Blir du en av oss, får du rundt 4 000 kollegaer i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. Jurister, journalister, sosiologer, sykepleiere, kriminalteknikere, utviklere, designere og ingeniører, for å nevne noen. Her favner vi om ulikheter i visshet om at det gjør oss bedre, klokere og sterkere.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 03.03.2024

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • FEB 25
  2024
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Filmer

Vi heier på mangfoldet! Alle er forskjellige - også vi som jobber i Gjensidige. Hos oss finner du mennesker med et bredt spekter av kunnskap, ferdigheter, personligheter, kompetanse og erfaringer. Vi har ulik alder, kjønn, kultur, etnisitet, seksuell legning, politisk ståsted, religiøs tro og funksjonsevne. Disse ulikhetene bruker vi som kilde til utvikling og innovasjon.

Fakta om Gjensidige