<  
>  
Stillingsannonse

Gjensidige Kickstart din karriere med et internship i Gjensidige!

Søknadsfrist : 03.03.2024

Stillingsbeskrivelse

I over 200 år har vi bidratt til å løse et viktig samfunnsoppdrag ved å sikre liv, helse og verdier for kundene våre. I Gjensidige engasjerer vi oss, og målet vårt er å bli Nordens mest kundeorienterte forsikringsselskap. Og hva trenger vi for å klare dette? Jo, dyktige lagspillere. Derfor søker vi nå nysgjerrige, nytenkende og løsningsorienterte studenter som ønsker seg praktisk og relevant erfaring innen Data Science og Analyse

Internshipordningen

Som intern hos oss vil du få:

 • En unik innsikt i bransjen og kulturen vår, og bygge nettverk på tvers av ulike fagområder.
 • Jobbe med oppgaver som er relevante for deg og ta del i et spennende fagmiljø.
 • Et reelt ansvar og muligheten til å komme med idéer som utgjør en forskjell for å trekke Gjensidige i riktig retning.
 • Muligheten til å anvende det du har lært på skolen i praksis, som kan øke forståelsen og utbyttet av studiene dine!
 • Studierelevant arbeidserfaring og mulighet til å finne ut av hva du synes er interessant å jobbe med innenfor studieretningen din.

Du vil jobbe ca. 20 % fra august 2024 og ut juni 2025, på hovedkontoret vårt i Oslo. Vi legger vekt på høy fleksibilitet, slik at jobben du gjør hos oss ikke går utover hvordan du presterer på skolen.

Innenfor fagområdet Data Science og Analyse tilbyr vi følgende internships:

Internship som Analytiker, avdeling Analytisk CRM

Ønsker du å bruke dine analytiske ferdigheter til å hjelpe Gjensidige til å bli mer datadrevet? Avdelingen Analytisk CRM er en avdeling med 12 dyktige kollegaer som innehar bred kompetanse og bakgrunn innen kunde- og markedsanalyse. Avdelingen er en del av området Kundeutvikling, som har helhetlig ansvar for vår CRM-praksis og kundekonsepter i Commercial-segmentet.

Som intern hos oss får du en utfordrende og spennende hverdag, hvor du vil arbeide tverrfaglig med ulike tilgrensende fagområder og enheter, og jobbe tett opp mot de forretningsmessige resultatene. Hos oss vil du også programmere i SQL (SAS) / Python (Azure/Databricks) og/eller mot Power BI. I tillegg til en variert hverdag, vil vi kunne tilpasse arbeidsoppgaver etter interesse og engasjement for forskjellige fagfelt.

Vi ser etter deg som:

 • Har sterke analytiske evner og gode programmeringskunnskaper
 • Har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Kan hjelpe oss å se nye muligheter eller gjøre ting på smartere måter
 • Går studier innen statistikk, matematikk, økonomi eller data science
 • Studerer på 3. eller 4. året

Internship som Analytiker, avdeling Produkt og Analyse

I Gjensidige Pensjonsforsikring tilbyr vi pensjon til bedrifter og privatpersoner. I Produkt og Analyse jobber vi med statistiske modeller for å beregne hvor mye vi forventer å utbetale til våre kunder, og hvordan vi skal prise våre produkter. Til dette benytter vi verktøy som SAS, Python, R og SQL.

Som intern hos oss vil dine arbeidsoppgaver være å utvikle modeller for beregning av avsetninger, måling av lønnsomhet og prising av våre produkter.

Vi ser etter deg som:

 • Har sterke analytiske evner og gode programmeringskunnskaper
 • Trives med utfordringer og samarbeid med andre kollegaer
 • Er fleksibel og tilpasningsdyktig
 • Går studier innen statistikk, matematikk, aktuarfag eller data science
 • Studerer på 3. - 5. året

Internship som Data Scientist, avdeling Prisanalyse

Avdelingen Prisanalyse er ansvarlig for prissetting av forsikringsproduktene i Gjensidige, og til dette utvikler, vedlikeholder og overvåker vi flere hundre prediktive parametriske og ikke-parametriske modeller for risikoprising og lønnsomhet. Modellering- og utviklingsteamet består av 6 erfarne data scientists, og har hovedansvaret for metodeutvikling i avdelingen Prisanalyse.

Som intern hos oss vil du bidra til å utvikle og prototype metodikk for prising, herunder automatisering av modelleringsprosesser, visualisering av effekter og overvåkning av modellkvalitet og lønnsomhet. Vi er opptatt av å ha god teoretisk forståelse av metodene vi bruker for å kunne anvende de på best mulig måte til prising. Vår verktøykasse består blant annet av Git, PowerBI, Python, R og SQL. Vi vil kunne tilby problemstillinger til masteroppgaver og evt. veiledning som en bro mellom internshipet og studiene.

Vi ser etter deg som:

 • Har en dyp metodisk kunnskap kombinert med en interesse for programmering.
 • Motiveres av å omsette teori til praksis
 • Gode kommunikasjon- og samarbeidsevner
 • Går studier innen statistikk, data science eller aktuarfag.
 • Studerer på 4. året eller 5.året

Praktisk informasjon

Internshipet er beregnet til å fylle en 20 % stilling ved siden av studiene gjennom studieåret 2024/2025, med oppstart i august/september. Stillingen er selvsagt lønnet med timebetaling. Vi søker i hovedsak 3.-5. årsstudenter.

I stedet for et tradisjonelt søknadsbrev ønsker vi at du svarer på noen spørsmål om deg selv, og legger ved CV, karakterutskrift og/eller vitnemål. Søknader som mangler etterspurt informasjon vil ikke bli vurdert.

Kjenner du deg igjen i beskrivelsene over? Da synes vi at du skal tenke nytt og ta sats (=søke). Så sørger vi for at det skjer i trygge rammer.

(Tro det eller ei, men forsikringsbransjen er utrolig spennende. Ønsker du et innblikk i hvordan vi jobber? Følg oss på Instagram, TikTok og LinkedIn - eller les mer på gjensidige.no/internship)

Du kan også bli bedre kjent med oss ved å delta på Gjensidigedagen 2024! For mer info og søknadsskjema gå til gjensidige.no/gjensidigedagen

Har du spørsmål, ta kontakt med: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Søknadsfrist: 03.03.2024
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Som ansatt i Gjensidige får du utvikle deg selv og samtidig spille en viktig rolle for oss, for kundene våre og for samfunnet. I tillegg til forsikring kan du jobbe innenfor pensjon og sparing. Blir du en av oss, får du rundt 4 000 kollegaer i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. Jurister, journalister, sosiologer, sykepleiere, kriminalteknikere, utviklere, designere og ingeniører, for å nevne noen. Her favner vi om ulikheter i visshet om at det gjør oss bedre, klokere og sterkere.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 03.03.2024

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • FEB 25
  2024
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Filmer

Vi heier på mangfoldet! Alle er forskjellige - også vi som jobber i Gjensidige. Hos oss finner du mennesker med et bredt spekter av kunnskap, ferdigheter, personligheter, kompetanse og erfaringer. Vi har ulik alder, kjønn, kultur, etnisitet, seksuell legning, politisk ståsted, religiøs tro og funksjonsevne. Disse ulikhetene bruker vi som kilde til utvikling og innovasjon.

Fakta om Gjensidige