<  
>  
Stillingsannonse

Gjensidige Kickstart din karriere med et internship i Gjensidige!

Søknadsfrist : 03.03.2024

Stillingsbeskrivelse

I over 200 år har vi bidratt til å løse et viktig samfunnsoppdrag ved å sikre liv, helse og verdier for kundene våre. I Gjensidige engasjerer vi oss, og målet vårt er å bli Nordens mest kundeorienterte forsikringsselskap. Og hva trenger vi for å klare dette? Jo, dyktige lagspillere. Derfor søker vi nå nysgjerrige, nytenkende og løsningsorienterte studenter som ønsker seg praktisk og relevant erfaring innen markedsføring og kommunikasjon.

Internshipordningen

Som intern hos oss vil du få:

 • En unik innsikt i bransjen og kulturen vår, og bygge nettverk på tvers av ulike fagområder.
 • Jobbe med oppgaver som er relevante for deg og ta del i et spennende fagmiljø.
 • Et reelt ansvar og muligheten til å komme med idéer som utgjør en forskjell for å trekke Gjensidige i riktig retning.
 • Muligheten til å anvende det du har lært på skolen i praksis, som kan øke forståelsen og utbyttet av studiene dine!
 • Studierelevant arbeidserfaring og mulighet til å finne ut av hva du synes er interessant å jobbe med innenfor studieretningen din.

Du vil jobbe ca. 20 % fra august 2024 og ut juni 2025, på hovedkontoret vårt i Oslo. Vi legger vekt på høy fleksibilitet, slik at jobben du gjør hos oss ikke går utover hvordan du presterer på skolen.

Innenfor fagområdet Markedsføring og Kommunikasjon tilbyr vi følgende internships:

Internship som Markedskonsulent

Avdelingen Kundeutvikling/Bransje- og kundekonsepter ivaretar og utvikler kundeopplevelsen på tvers av digitale og betjente flater. Med fokus på aktiviteter som gir økt verdi for kunden og styrker lojaliteten til Gjensidige. Mye av arbeidet skjer bransjevis. Gjensidige er markedsleder i landbruksmarkedet, hvor vi har hovedfokus på å forvalte vår posisjon.

Som intern hos oss vil dine arbeidsoppgaver i hovedsak være å koordinere annonserings- og markedsføringsarbeid ut mot landbruksmarkedet. Vi har mange samarbeidspartnere og en stor bredde i uttak. Du vil blant annet koordinere messedeltagelse og bidra med å oppdatere og utvikle internkommunikasjon om landbruk.

Vi ser etter deg som:

 • Kan holde i stort og smått på samme tid
 • Strukturert og initiativrik
 • Omgjengelig og liker å forholde seg til mange ulike mennesker, både internt og eksternt
 • Stor gjennomføringsevne, og evne til selvstendig jobbing
 • Går studier innen markedsføring og kommunikasjon. Det er en fordel om du også har erfaring fra organisasjonsliv/kjennskap til norsk landbruksnæring.
 • Studerer på 3. eller 4. året

Internship som Marked og CRM-konsulent

Divisjon Commercial har ansvaret for Gjensidiges distribusjon til bedrift- og landbrukssegmentene i Danmark og Norge. Avdelingen Marked og Kundeopplevelse i området Kundeutvikling har ansvar for CX/CRM-aktiviteter, content, nettsider, SEO og SEM for bedrift- og landbrukskunder i Norge og Danmark.

Som intern vil dine hovedarbeidsoppgaver i hovedsak være å utvikle og produsere innhold til CRM-kommunikasjon/kundekommunikasjon, nettsider, content og kundemateriell og bidra inn i andre løpende oppgaver som teamet har.

Vi ser etter deg som:

 • Kommuniserer godt på en klar, presis og strukturert måte, som evner å engasjere kundene våre
 • Handler på eget initiativ, får ting til å skje og er opptatt av å skape resultater
 • Samarbeider godt med andre og kan drive initiativ fra ide til gjennomføring
 • Går studier innen medier og kommunikasjon, markedsføring og kommunikasjon, kreativ markedskommunikasjon eller lignende
 • Studerer på 3. eller 4. året

Praktisk informasjon

Internshipet er beregnet til å fylle en 20 % stilling ved siden av studiene gjennom studieåret 2024/2025, med oppstart i august/september. Stillingen er selvsagt lønnet med timebetaling. Vi søker i hovedsak 3.-5. årsstudenter.

I stedet for et tradisjonelt søknadsbrev ønsker vi at du svarer på noen spørsmål om deg selv, og legger ved CV, karakterutskrift og/eller vitnemål. Søknader som mangler etterspurt informasjon vil ikke bli vurdert.

Kjenner du deg igjen i beskrivelsene over? Da synes vi at du skal tenke nytt og ta sats (=søke). Så sørger vi for at det skjer i trygge rammer.

(Tro det eller ei, men forsikringsbransjen er utrolig spennende. Ønsker du et innblikk i hvordan vi jobber? Følg oss på Instagram, TikTok og LinkedIn - eller les mer på gjensidige.no/internship)

Du kan også bli bedre kjent med oss ved å delta på Gjensidigedagen 2024! For mer info og søknadsskjema gå til gjensidige.no/gjensidigedagen

Har du spørsmål, ta kontakt med: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Søknadsfrist: 03.03.2024
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Som ansatt i Gjensidige får du utvikle deg selv og samtidig spille en viktig rolle for oss, for kundene våre og for samfunnet. I tillegg til forsikring kan du jobbe innenfor pensjon og sparing. Blir du en av oss, får du rundt 4 000 kollegaer i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. Jurister, journalister, sosiologer, sykepleiere, kriminalteknikere, utviklere, designere og ingeniører, for å nevne noen. Her favner vi om ulikheter i visshet om at det gjør oss bedre, klokere og sterkere.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 03.03.2024

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • FEB 25
  2024
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Filmer

Vi heier på mangfoldet! Alle er forskjellige - også vi som jobber i Gjensidige. Hos oss finner du mennesker med et bredt spekter av kunnskap, ferdigheter, personligheter, kompetanse og erfaringer. Vi har ulik alder, kjønn, kultur, etnisitet, seksuell legning, politisk ståsted, religiøs tro og funksjonsevne. Disse ulikhetene bruker vi som kilde til utvikling og innovasjon.

Fakta om Gjensidige