<  
>  
Stillingsannonse

Gjensidige Kickstart din karriere med et internship i Gjensidige!

Søknadsfrist : 03.03.2024

Stillingsbeskrivelse

I over 200 år har vi bidratt til å løse et viktig samfunnsoppdrag ved å sikre liv, helse og verdier for kundene våre. I Gjensidige engasjerer vi oss, og målet vårt er å bli Nordens mest kundeorienterte forsikringsselskap. Og hva trenger vi for å klare dette? Jo, dyktige lagspillere. Derfor søker vi nå nysgjerrige, nytenkende og løsningsorienterte studenter som ønsker seg praktisk og relevant erfaring innen Design.

Internshipordningen

Som intern hos oss vil du få:

 • En unik innsikt i bransjen og kulturen vår, og bygge nettverk på tvers av ulike fagområder.
 • Jobbe med oppgaver som er relevante for deg og ta del i et spennende fagmiljø.
 • Et reelt ansvar og muligheten til å komme med idéer som utgjør en forskjell for å trekke Gjensidige i riktig retning.
 • Muligheten til å anvende det du har lært på skolen i praksis, som kan øke forståelsen og utbyttet av studiene dine!
 • Studierelevant arbeidserfaring og mulighet til å finne ut av hva du synes er interessant å jobbe med innenfor studieretningen din.

Du vil jobbe ca. 20 % fra september 2023 og ut juni 2024, på hovedkontoret vårt i Oslo. Vi legger vekt på høy fleksibilitet, slik at jobben du gjør hos oss ikke går utover hvordan du presterer på skolen.

Innenfor fagområdet Design tilbyr vi følgende internship:

Internship som Brand Identity Designer

Avdeling Merkevare jobber med utvikling og forvaltning av Gjensidiges merkevarestrategi og identitet, samt produksjon av kommunikasjonsløsninger brukt internt og eksternt gjennom det interne produksjonsmiljøet Gjensidige Creative. Avdelingen består av erfarne designere og kreatører som jobber med alle steg i produksjon av kampanjer, fra den kreative fase til ren produksjon av kommunikasjonselementer i alle mulige kanaler.

Som Brand Identity Designer vil du primært bidra inn i løpende produksjonsoppdrag av visuell kommunikasjon for forskjellige oppdragsgivere på tvers av organisasjonen, samt jobbe med utvikling og forvaltning av vår merkevarehub, Gjensidige Brandcenter.

Vi ser etter deg som:

 • Er nøyaktig, og evner å jobbe selvstendig
 • Kommuniserer godt og har et øye for detaljer innen design
 • Går studier innen visuell kommunikasjon, grafisk design eller lignende
 • Studerer på 3.året

Praktisk informasjon

Internshipet er beregnet til å fylle en 20 % stilling ved siden av studiene gjennom studieåret 2024/2025, med oppstart i august/september. Stillingen er selvsagt lønnet med timebetaling. Vi søker i hovedsak 3.-5. årsstudenter.

I stedet for et tradisjonelt søknadsbrev ønsker vi at du svarer på noen spørsmål om deg selv, og legger ved CV, karakterutskrift og/eller vitnemål. Søknader som mangler etterspurt informasjon vil ikke bli vurdert.

Kjenner du deg igjen i beskrivelsene over? Da synes vi at du skal tenke nytt og ta sats (=søke). Så sørger vi for at det skjer i trygge rammer.

(Tro det eller ei, men forsikringsbransjen er utrolig spennende. Ønsker du et innblikk i hvordan vi jobber? Følg oss på Instagram, TikTok og LinkedIn - eller les mer på gjensidige.no/internship)

Du kan også bli bedre kjent med oss ved å delta på Gjensidigedagen 2024! For mer info og søknadsskjema gå til gjensidige.no/gjensidigedagen

Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Søknadsfrist: 03.03.2024
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Som ansatt i Gjensidige får du utvikle deg selv og samtidig spille en viktig rolle for oss, for kundene våre og for samfunnet. I tillegg til forsikring kan du jobbe innenfor pensjon og sparing. Blir du en av oss, får du rundt 4 000 kollegaer i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. Jurister, journalister, sosiologer, sykepleiere, kriminalteknikere, utviklere, designere og ingeniører, for å nevne noen. Her favner vi om ulikheter i visshet om at det gjør oss bedre, klokere og sterkere.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 03.03.2024

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • FEB 21
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • FEB 22
  2024
  2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • FEB 25
  2024
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Filmer

Vi heier på mangfoldet! Alle er forskjellige - også vi som jobber i Gjensidige. Hos oss finner du mennesker med et bredt spekter av kunnskap, ferdigheter, personligheter, kompetanse og erfaringer. Vi har ulik alder, kjønn, kultur, etnisitet, seksuell legning, politisk ståsted, religiøs tro og funksjonsevne. Disse ulikhetene bruker vi som kilde til utvikling og innovasjon.

Fakta om Gjensidige