<  
>  
Stillingsannonse

Bodø Kommune Ferievikar/Sesongarbeidere

Søknadsfrist : 31.03.2024

Stillingsbeskrivelse

Om stillingen

Ved Teknisk avdeling, Byteknikk og ved Utbyggings- og eiendomsavdelingen,  Byggdrift er det ledig stillinger som vikarer og sesongarbeidere for sommersesongen 2024, i perioden mai - september.

Det er viktig at du oppgir fødselsdato, e-postadresse, telefonnummer, hvor du helst ønsker å jobbe, samt tidsrom du kan jobbe, dato fra og til, evt. ukenummer.

Også om du du vil jobbe innenfor garteri, vei, park og frilutsområder eller med vedlikeholdsoppgaver.

Bodø kommune drifter parker, idrettsanlegg og friluftsområder samt forvalter til sammen ca. 256 000 m2 bygningsmasse; alt fra barnehager, skoler og sykehjem/helseinstitusjoner til idrettsanlegg, administrasjonsbygg og en rekke andre bygg.  


Dine arbeidsoppgaver vil være

Oppgavene hos Byteknikk er tilknyttet arbeid i gartneri, parker og friluftsområder, på idrettsanlegg, vann, avløps- og veianlegg, drift og vedlikehold av vei.

Hos Byggdrift vil arbeidsoppgavene bestå i vedlikeholdoppgaver ved alle våre kommunale byggninger, som maling utvendig og innvendig, gressklipping, samt andre enkle forefallende oppgaver som det er behov for.


Kvalifikasjoner

Det stilles det ingen formelle krav til utdannelse.

Til flere av stillingene er det behov for søkere som har førerkort minimum klasse B. Det er også ønskelig med søkere som har utvidet førerkort og/eller maskinførerbevis.

Til noen av stillingene er det ønskelig at personen kan jobbe over lengre perioder, opptil 5 måneder. 

Vi ønsker oss samarbeidsvillige, lærevillige og pålitelige medarbeidere, og vi kan tilby interessante oppgaver der det stilles krav om selvstendig arbeidsutførelse.

Nødvendig opplæring vil bli gitt.

Annet

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju, og personlig egnethet vil inngå i vurderingen.

Lønn etter tariffavtale.

Vi oppfordrer kvalifiserte til å søke uansett alder, kjønn, funksjonshemning eller kulturell bakgrunn. Fast ansatte i Bodø kommune med fortrinnsrett som overtallig, ferdig attført eller som ønsker å øke sin stillingsandel oppfordres til å søke.

Ved første gangs ansettelse i kommunen gjelder en prøvetid på 6 måneder.

For alle stillinger gjelder de regler som går fram av lover, reglement og gjeldende tariffavtale. Det gjøres oppmerksom på at søkerens navn kan bli offentliggjort, selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på søkerlisten. 


Har du spørsmål om stillingen?

 Kontakt gjerne;

seksjonsleder Byteknikk park og anlegg Anja Dahlberg tlf: Logg inn for å se kontaktinformasjon, Logg inn for å se kontaktinformasjon

seksjonsleder Byteknikk vei og idrett Kurt-Arne Johnsen tlf: Logg inn for å se kontaktinformasjon, Logg inn for å se kontaktinformasjon

seksjonsleder Byggdrift Leif Mikalsen tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon eller e-post Logg inn for å se kontaktinformasjon eller 

sonekoordinator Byggdrift Atle Andersen tlf. 413 29 470 eller e-post Logg inn for å se kontaktinformasjon

Søknad, CV og vedlegg sendes via lenke på denne siden. Har du spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon

Om arbeidsgiveren

Bodø er fylkeshovedstaden i Nordland, ligger på 67°17’N og er Nord-Norges nest største by. Bodø har ca 52000 innbyggere. Bodø er et moderne handels-, service-, administrasjon-, utdanning og kommunikasjonssentrum.

I mai 1816 fikk Bodø status som kjøpstad. Fra å telle 55 (!) mannlige innbyggere, vokste byen sakte fram til midten av 1860-årene, da snudde sildefisket opp ned på bysamfunnet i Bodø. Fra midten av 1880-årene opplevde man at silda ble borte og bodøværingene måtte innstille seg på en framtid med harde krav til den enkelte og usikkert utbytte av strevet.

27.mai 1940 ble Bodø lagt i ruiner av tyske bombefly. På 2 ½ time var det meste av gamle Bodø lagt i grus; mer enn 400 av byens ca. 600 bygninger ble totalt ødelagt. På noen få etterkrigsår ble Bodø gjenreist.

Bodøsamfunnet er preget av positivitet og vekst. Selv om det finnes de som hevder at det alltid blåser i Bodø, kan vi imidlertid strekke oss til å innrømme at det er rimelig god «gjennomtrekk» i byen. Og i den utstrekning det blåser litt, er det i så fall medvind!

Bodø er Europeisk kulturhovedstad 2024.

Les mer om Bodø Kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 31.03.2024

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • FEB 25
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • FEB 29
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 01
  2024
  48 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
15 ledige stillinger

Se flere annonser

Er du opptatt av klima og miljø? Kombiner dette med en meningsfull sommerjobb i Miljødirektoratet! Har du lyst til å
10.03.2024 Flere steder
Vil du være en del av vinnerlaget på en avdeling der det satses offensivt og har god vekst? Bravida Bergen
30.04.2024 Bergen
Vil du bidra til å sikre effektiv organisering og drift av en av landets største bilflåter? Bravida Norge søker nå
27.02.2024 Oslo
Er du glad i faget ditt og ønsker en stilling i et stort og solid selskap? Da kan Bravida være
04.03.2024 Bodø
Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for eiendommer og anlegg, som kombinerer det store selskapets ressurser
17.03.2024 Flere steder
Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser
11.03.2024 Kvinnherad
Hydro Sunndal er på jakt etter en engasjert og forretningsorientert HR Business Partner som ønsker å spille en kritisk rolle
20.03.2024 Sunndal
Er du klar til å ta styringen over Europas største støperi og spille en nøkkelrolle i leveransen av kvalitetsprodukter til
20.03.2024 Sunndal
Vis alle 55.583 ledige stillinger

Fakta om Bodø Kommune