<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Kreftforeningen Vil du lede Kreftforeningens inntektsarbeid i Rogaland?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Inntekts- og medlemsarbeid vil bli enda viktigere for Kreftforeningen fremover. Ved vårt distriktskontor i Stavanger er det ledig 2 stillinger som rådgivere som vil samarbeide for å nå våre inntektsmål. 

Kreftforeningen lever av innsamlede midler, hele 85% av våre inntekter kommer fra privatpersoner og bedrifter i Norge. Hvis du får energi av å oppnå resultater, aldri lar sjansen til å knytte nye forbindelser gå fra deg og skaper entusiasme for saker du brenner for? Da burde du lese videre. 

Distriktskontoret i Stavanger har ansvar for Kreftforeningens aktiviteter og tilstedeværelse i Rogaland. Vi er et sammensatt, tverrfaglig og langt over snittet engasjert team på åtte kollegaer som sammen og enkeltvis sørger for etterlevelse og gjennomføring av Kreftforeningens strategiske mål og innsatsområder. Vi jobber i en stor og spennende bredde med alt fra kreftomsorg, helsefrivillighet, til kommunikasjon og politisk påvirkning, og dette gjør vi på systemnivå og tett på mennesker. Vårt mål er samle inn mest mulig penger til kreftsaken og kreftforskning, slik at kreftpasienter og deres pårørendes får en bedre hverdag. 

I tillegg til gjengen i Stavanger, blir du del av et stort og solid faglig fellesskap på tvers av hele Kreftforeningen og de andre syv distriktskontorene. Om vi får si det selv, har vi etter pandemien blitt skikkelig gode til å samarbeide på tvers. For deg betyr det at du vil samarbeide tett med gode kollegaer fra hele landet som jobber med det samme som deg.

Hva går jobben ut på?

Som rådgiver vil du få ansvar for innsamlingsarbeidet i vårt distrikt, slik at vi samler inn mest mulig penger for kreftsaken og kreftforskning. Kreftforeningen er den største private bidragsyteren til forskning i Norge og står i en stolt internasjonal tradisjon hvor vi har finansiert forskning som redder tusenvis av liv hvert eneste år. For hundre år siden døde nesten alle som fikk kreft, men nå overlever ¾ og vi ønsker behandling til den siste fjerdedelen. Målgruppen vil være private givere og næringsliv i Rogaland, og vi ser etter deg som kan selge vår drøm og visjon om et liv uten kreft. Her er en liste over noen av de spennende oppgavene du vil få bryne deg på:

 • Øke inntektene lokalt for å finansiere kreftforskning og Kreftforeningens øvrige formålsarbeid. 
 • Ansvarlig for planlegge, gjennomføre og evaluere Kreftforeningens innsamlingsaksjon i Rogaland, én av Norges største innsamlingsaksjoner.
 • Ansvarlig for medlemsverving og fastgiveravtaler til Kreftforeningen i Rogaland.  
 • Etablere nye og videreutvikle eksisterende samarbeid med lokalt næringsliv og private givere.
 • Rekruttere, strukturere, motivere og engasjere frivillige.
 • Utarbeide planer for å nå de konkrete budsjettmålene.
 • Optimalisere inntektsarbeidet på tvers av alle våre aksjoner og tilbud.
 • Ansvarlig for å optimalisere andre inntektskilder, slik som stiftelser og legater
 • Relasjonsbygging mot ulike nettverk, samarbeidspartnere og givere. Herunder aktivt informasjonsarbeid.

Vi ser etter to rådgivere som vil få ansvar for å løse disse oppgavene i tett samarbeid. Oppgavene vil bli fordelt med utgangspunkt i motivasjon og interesse. I tillegg til oppgavene nevnt over, vil det innimellom også kunne være behov for at du bidrar til å løse andre oppgaver på kontoret. Vi er stolte av å ha et arbeidsmiljø som preges av at vi stiller opp for hverandre og støtter hverandre når det koker litt ekstra.

Hva bør du ha av erfaring?

 • Vi tror du vil lykkes i rollen om kan dokumentere gode erfaringer fra salg, fundraising og/eller inntektsarbeid 
 • Erfaring fra prosjektarbeid er en fordel
 • Erfaring fra arbeid med frivillige kan være en fordel 

Gode IT-ferdigheter og digital kompetanse forutsettes. 

Hva er viktig for å lykkes i rollen?

 • Å være en relasjonsbygger som evner å skape kontakter og se inntektsmuligheter
 • Kommersielt anlagt og resultatorientert
 • Strukturert og planmessig 
 • En som inspirerer og skaper engasjement og er uredd og initiativrik i møte med nye mennesker
 • En god lagspiller

Personlig egnethet vektlegges.

Hos oss får du:

 • Lønn etter avtale, samt gunstige låne- og pensjonsordninger gjennom Statens pensjonskasse
 • Fleksitid, sommertid og mulighet for trening i arbeidstiden
 • Et godt arbeidsmiljø – så godt at vi er sertifisert som Great Place to Work!
 • Ikke røyke eller snuse i arbeidstiden – vi har tobakksfri arbeidstid
 • Engasjerte og humørfylte kollegaer med variert og høy kompetanse

Hvis du har spørsmål til stillingen må du ikke nøle med å ta kontakt med distriktsleder Camilla Gram, Logg inn for å se kontaktinformasjon eller sentralbord Logg inn for å se kontaktinformasjon.

I tråd med personopplysningsloven ber vi om at alle søknader registreres via vårt rekrutteringssystem samt at det ikke deles sensitive personopplysninger i søknaden.

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater via vår samarbeidspartner Semac AS, Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon


Om arbeidsgiveren

Kreftforeningen er en av de største bruker- og interesseorganisasjonene i Norge med over 113 000 medlemmer og 27 000 frivillige og 190 ansatte.

Vi jobber for å forebygge og bekjempe kreft samt bedre livskvaliteten for pasienter og pårørende. Kreftforeningen er en samfunnsaktør. Gjennom forskning og forebygging, informasjon, støtte, rådgivning og politisk arbeid bekjemper vi kreft lokalt, nasjonalt og globalt. Vårt arbeid er basert på innsamlede midler, testamenter, gaver, medlemskontingenter og tippemidler. Takket være våre givere kan vi støtte et hundretalls forskningsprosjekter. Kreftforeningen går foran. Vi står bak flere store løft på kreftområdet.  Mammografiscreening, Kreftregisteret, Vardesentre for pasienter og pårørende og kreftkoordinator i kommunene er eksempler på tiltak igangsatt av oss.

Vi må samarbeide på tvers av sektorer og landegrenser for å finne gode praktiske løsninger for kreftpasienter og pårørende. Teknologi kan hjelpe oss å sette presise diagnoser, gi bedre behandling, flere hender i helsevesenet og gi frihet og trygghet til brukeren.  Teknologi kan redde liv og forbedre livene til de som får kreft. Derfor engasjerer vi oss i helse- og velferdsteknologi. Vi representerer brukeren. I tillegg til hovedkontoret i Oslo, har vi åtte kontorer omkring i landet

Les mer om Kreftforeningen

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • FEB 25
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • FEB 27
  2024
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter

Se flere annonser

Er du opptatt av klima og miljø? Kombiner dette med en meningsfull sommerjobb i Miljødirektoratet! Har du lyst til å
10.03.2024 Flere steder
Vil du være en del av vinnerlaget på en avdeling der det satses offensivt og har god vekst? Bravida Bergen
30.04.2024 Bergen
Vil du bidra til å sikre effektiv organisering og drift av en av landets største bilflåter? Bravida Norge søker nå
27.02.2024 Oslo
Er du glad i faget ditt og ønsker en stilling i et stort og solid selskap? Da kan Bravida være
04.03.2024 Bodø
Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for eiendommer og anlegg, som kombinerer det store selskapets ressurser
17.03.2024 Flere steder
Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser
11.03.2024 Kvinnherad
Hydro Sunndal er på jakt etter en engasjert og forretningsorientert HR Business Partner som ønsker å spille en kritisk rolle
20.03.2024 Sunndal
Er du klar til å ta styringen over Europas største støperi og spille en nøkkelrolle i leveransen av kvalitetsprodukter til
20.03.2024 Sunndal
Vis alle 55.583 ledige stillinger