<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Gjensidige Ønsker du å jobbe med forsikring- og erstatningsrett i en svært ambisiøs, kompetent og spennende avdeling?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing. Hos oss kan du være med på å sikre flere liv, mere helse og større verdier enn hos noen andre forsikringsselskaper i landet.

I Gjensidige engasjerer vi oss i kundene våre, og i bærekraftige løsninger. Fremtiden avhenger av at vi forvalter verdiene våre riktig, og vi trenger alltid flinke folk til denne viktige oppgaven. Vil du være med?

Vi søker etter 2-3 jurister til vår avdeling Ansvar Privat
Avdelingen for Ansvar Privat behandler primært fire ulike rettsområder: Boligselgerforsikring, Advokatforsikring, Private ansvarsforsikringer og Rettshjelp. Vi håndterer saker med stor kompleksitet, både juridisk, teknisk og kommunikasjonsmessig, og forvalter store økonomiske verdier for Gjensidige. Avdelingen består i dag av 11 engasjerte og dyktige medarbeidere i tillegg til leder.

Hvordan blir din hverdag i Ansvar Privat?
Dine arbeidsoppgaver vil være behandling av ulike krav som fremmes under våre forsikringsprodukter for Privat ansvarsforsikring, Boligselgerforsikring, Advokatforsikring og Rettshjelp. Du vil få ansvar for din egen portefølje av saker, herunder også de mer komplekse skadesakene.

Hovedvekten av stillingen vil være å behandle saker under Boligselgerforsikring. Gjensidige gikk inn i markedet med Boligselgerforsikring samtidig som lovendringen i avhendingsloven 1. januar 2022. Vårt mål er å bidra til en tryggere og mer forutsigbar bolighandel for både boligselger og boligkjøper ved å lage en tillitsskapende oppgjørsprosess med fokus på gode kundeopplevelser. Vi har en markedsandel for Boligselgerforsikring på ca. 20 prosent, som forventes å øke fremover.

I tillegg vil stillingen behandle krav fremmet under Private ansvarsforsikringer, Advokatforsikring og Rettshjelp. Rettshjelp og Advokatforsikring vil dessuten omfatte næringslivskunder, ikke bare private.

Sakene du involveres i vil ha et stort spenn og ingen saker vil være helt like. Du vil ha mye direkte kontakt med kunder, deres representanter og motparter.

I forbindelse med skadebehandlingen vil du samarbeide med interne og eksterne sakkyndige. Du vil også ha tett kontakt med våre advokater i konsernjuridisk, våre interne produktavdelinger, eiendomsmeglere og Gjensidiges eget salgsapparat. Som jurist forventes du å bidra aktivt inn i en avdeling hvor faglig dyktighet, samarbeid, og et godt sosialt miljø vurderes som avgjørende for gode leveranser.

Avdelingen er i vekst og du kan være med å forme denne. Du vil også være med på å bygge opp et solid fagmiljø med høy kompetanse innenfor avdelingens ulike rettsområder. Det er en forutsetning at du er glad i mennesker, er engasjert og har gode kommunikasjonsevner.

Du vil rapportere til leder for Skade Ansvar Privat.

Noen av dine arbeidsoppgaver vil være å:

 • behandle erstatningskrav fremmet under våre forsikringsprodukter: Privat ansvarsforsikring, Boligselgerforsikring, Advokatforsikring og Rettshjelp.
 • direkte kontakt med kunder, deres representanter og motparter.
 • bidra aktivt i utvikling og optimalisering av arbeidsprosesser og rutiner.
 • ved behov bidra i interne og eksterne møter og foredrag med ulike samarbeidspartnere.
 • jobbe inn mot andre relevante områder i Gjensidige for kontinuerlig utvikling av produktet og sikre lønnsomhet.

Noe reisevirksomhet må påregnes.

Om deg som søker
I område Skade jobber vi for å sikre god lønnsomhet, effektiv drift og høy kundetilfredshet. Du evner å løfte blikket for å sikre en god balanse mellom disse hensynene i en hektisk hverdag.

Vi ser etter deg som har erfaring med anvendelse av de ulike forsikringsområdene avdelingen behandler. Det er en fordel om du har erfaring fra oppgjør av boligselger- eller boligkjøperforsikring. Du vil være en sentral fagressurs i avdelingen og blant annet få ansvar for tyngre juridiske problemstillinger. Du er vant til å håndtere krevende og komplekse saker innenfor fagområdet.

Om du er pedagogisk anlagt, er det muligheter til å jobbe med kompetansebygging og opplæring både internt og eksternt ved behov, blant annet ved å holde foredrag for eiendomsmeglere og bygningssakyndige.

Du er selvgående og drifter egen portefølje.

I tillegg har du:

 • Master i rettsvitenskap - gjerne advokatbevilling, men det er ikke et krav
 • Gjerne erfaring fra oppgjør av boligselger- eller boligkjøperforsikring
 • Gjerne erfaring med private ansvarsforsikringer, advokatforsikring og rettshjelp
 • Du er løsnings- og resultatorientert, strukturert og effektiv
 • Du har stor arbeidskapasitet og trives med høyt tempo

Søknader vurderes fortløpende, så søk gjerne snarest mulig.

Hos oss får du
Du vil bli del av en avdeling med 12 ansatte som jobber med fag og oppgjørsprosesser knyttet til produktene våre. Hos oss vil du få utfordrende og spennende oppgaver i en ambisiøs og kompetent avdeling med godt miljø og høy engasjementsscore.

Som arbeidsgiver bryr vi oss om våre ansatte og legger til rette for god personlig og faglig utvikling. Vi sørger for at du kan utvikle deg innenfor rollen du allerede har, men også bygge din karriere ved å bevege deg på tvers av organisasjonen. For å koble på og yte best mulig når det virkelig gjelder, trenger vi å koble av mellom slagene. Derfor er vi opptatt av at du skal ha rom for å være deg, og til å dyrke det som er betydningsfullt i ditt liv - hva enn det måtte være.

Vi gir deg også muligheten til å jobbe delvis fra hjemmekontor etter avtale. Vi tror på fleksibilitet i arbeidshverdagen, noe vi legger til rette for gjennom gode samhandlings- og arbeidsverktøy.

Du vil også få flere goder, som blant annet spesielt god pensjonsordning, forsikringsordninger med behandlingsforsikring, personalrabatter, firmahytter i inn- og utland, aksjespareordning og sommertid.

Vi holder til i flotte kontorlokaler i Schweigaards gate sentralt i Oslo sentrum. Her finner du treningsmuligheter i eget treningsstudio og gymsal, i tillegg til bedriftsidrettslag med for eksempel klatregruppe, turgruppe, fotball, kulturaktiviteter og andre sosiale grupper.

I Gjensidige ønsker vi å gjenspeile bredden av mangfoldet i samfunnet. Oppgavene er varierte, ofte langsiktige og ikke minst samfunnsviktige. Det fineste vi har er felleskapet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre. Gjennom å være deg selv, og få muligheten til å utvikle ditt fulle potensial, kan du utnytte evnene dine langt bedre.

Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss.

Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med:

Lars Marcus Evensen, Logg inn for å se kontaktinformasjon, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Søknadsfrist: 19.02.2024
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Som ansatt i Gjensidige får du utvikle deg selv og samtidig spille en viktig rolle for oss, for kundene våre og for samfunnet. I tillegg til forsikring kan du jobbe innenfor pensjon og sparing. Blir du en av oss, får du rundt 4 000 kollegaer i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. Jurister, journalister, sosiologer, sykepleiere, kriminalteknikere, utviklere, designere og ingeniører, for å nevne noen. Her favner vi om ulikheter i visshet om at det gjør oss bedre, klokere og sterkere.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • FEB 21
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • FEB 22
  2024
  2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • FEB 25
  2024
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Ønsker du å vise deg frem for spennende bedrifter i Nord-Gudbrandsdal?
29.02.2024 Sel
Har du interesse av kraftstasjonsdrift? Synes du i tillegg ROS-analyse er spennende? AS Eidefoss er et konsern som produserer, distribuerer,
29.02.2024 Vågå
Få praktisk erfaring og bygg din CV i sommer! AS Eidefoss er et konsern som produserer, distribuerer og selger fornybar energi
29.02.2024 Vågå
Har du interesse av bygg/anlegg og vassdragsteknikk? Da er Vågå stedet for deg i sommer! AS Eidefoss er et konsern
29.02.2024 Vågå
I SpareBank 1 Gudbrandsdal bygger vi vår virksomhet på verdiene nær, dyktig og fremtidsrettet. Vi jobber kontinuerlig for å gi
29.02.2024 Sel
Fagleg og sosialt givande sommarjobb for deg som er studentLom kommune søkjer etter ein framoverlent og framtidsretta bachelor- eller masterstudent
29.02.2024 Flere steder
Internship Gudbrandsdalen ønsker å satse på unge krefter som viktige bidragsytere til regionen- både nå og i fremtiden. Du som studerer til en bachelor eller
29.02.2024 Sel
Vi søker etter 2 interns som kan være del av programmet "Internship Gudbrandsdal" og hospitere hos oss på Otta i
29.02.2024 Sel
Vis alle 59.113 ledige stillinger

Fakta om Gjensidige