<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Gjensidige Vil du være med på å bygge fremtidens skybaserte data- og analyseplattform i Gjensidige?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing. Hos oss kan du være med på å sikre flere liv, mere helse og større verdier enn hos noen andre forsikringsselskaper i landet.

I Gjensidige engasjerer vi oss i kundene våre, og i bærekraftige løsninger. Fremtiden avhenger av at vi forvalter verdiene våre riktig, og vi trenger alltid flinke folk til denne viktige oppgaven. Vil du være med?

I Gjensidige har vi en cloud first strategi, og vi er godt i gang med å etablere en ny plattform i Azure basert på Data Lakehouse arkitektur. Dette inkluderer blant annet Databricks og Data Build Tools.

Vi er nå på jakt etter to dyktige Data Platform Engineers som vil bli sentrale i etablering og videreutvikling av denne plattformen. Høres dette gøy ut? Les videre!

Gode grunner til å jobbe i Gjensidige

Visste du at vårt fagmiljø innen IT består av cirka 300 engasjerte kollegaer som jobber med den aller nyeste teknologien?

Vi jobber blant annet med å flytte våre løsninger ut i skyen, innføring av nytt kjernesystem, utvikling av analyseplattformer, digitalisering av produkter og tjenester, design, integrasjon og prosessautomatisering, samt IT-sikkerhet og beredskap.

Vi både utvikler nye løsninger, og jobber med å forbedre de vi allerede har. I tillegg bygger vi en stadig større og sterkere organisasjon hvor målet er å ha de mest engasjerte teknologimedarbeiderne i bransjen!

Du vil bli en del av avdelingen Teknologi og plattformdrift, og det er vi som blant annet har teknisk ansvar for analytisk infrastruktur i Gjensidige. Vi er en avdeling med 14 erfarne og høyt motiverte medarbeidere som jobber for å tilrettelegge analytisk infrastruktur, generiske kapabiliteter, selvbetjening, best practices og governance. Dette for at brukerne av plattformen kan lage gode dataprodukter enkelt og effektivt. Vi er opptatt av å lage gode brukeropplevelser for våre utviklere og analytikere.

I vår avdeling skårer vi høyt på engasjement og læring i Gjensidiges medarbeiderundersøkelse. Hva forteller dette deg? Jo, det forteller deg at vi er et team som er spesielt opptatt av nytenkning, utvikling, motivasjon og trivsel på arbeidsplassen! Vi jobber tett sammen med våre brukermiljøer som består av rapportutviklere, analytikere og data scientists.

Din hverdag som Data Platform Engineer

Har du stor interesse for analytics og skyteknologi? Da kan dette være jobben for deg!

Som Data Platform Engineer vil du få en sentral rolle i å etablere nye kapabiliteter og kontinuerlig forbedre vår nye data- og analyseplattform i Azure. Plattformen er bygd på ledende teknologier hvor hovedkomponentene er GitHub, Data Build Tools, Azure Data Factory, Azure Databricks, Azure Data Lake og PowerBI.

Som en del av data plattformteamet vil du jobbe med blant annet infrastruktur, sikkerhet og governance, samt stabilitet og ytelse. All vår infrastruktur kodes i Terraform. I tillegg vil du være leverandørkontakt som innebærer teknisk oppfølging og å holde seg oppdatert på roadmaps og releaser.

Om deg som søker

Vi er på jakt etter deg som synes det høres spennende ut å designe og utvikle en moderne skybasert data- og analyseplattform, og som blir motivert av kontinuering læring og faglig utvikling. Kanskje du har relevant utdanning som passer godt til arbeidsoppgavene, eller så har du opparbeidet deg god praktisk erfaring i tidligere stillinger.

Erfaring med noen av følgende teknologier er fordel:

 • Skykompetanse i Azure
 • Datalakehouse med Azure Databricks
 • Infrastructure-as-code med Terraform
 • Erfaring med streaming ved bruk av Kafka
 • Erfaring med CDC løsninger
 • Programmeringserfaring helst innenfor SQL og Python.
 • Versjonskontroll og deploymentprosesser ved bruk av GitHub eller lignende
 • Data Build Tools
 • Azure Data Factory

Vi jobber tett mot vår applikasjonsplattform GAP (gap.gjensidige.io), så det er også en fordel om du har kjennskap til Kubernetes.

Videre kjenner du deg igjen i følgende:

 • Du er analytisk, strukturert og nøyaktig.
 • Du trives med en arbeidshverdag der du får kaste deg ut i tekniske utfordringer og varierte arbeidsoppgaver
 • Du blir motivert av kontinuering læring og faglig utvikling.
 • Du ønsker å dele kunnskap og erfaringer med dine med kollegaer, og være med på å dra fagfeltet vårt fremover.

Intervjuer vil være fortløpende.

I Gjensidige ønsker vi å gjenspeile bredden av mangfoldet i samfunnet. Oppgavene er varierte, ofte langsiktige og ikke minst samfunnsviktige. Det fineste vi har er felleskapet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre. Gjennom å være deg selv, og få muligheten til å utvikle ditt fulle potensial, kan du utnytte evnene dine langt bedre.

Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss.

Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med:

Trond Walhovd, Logg inn for å se kontaktinformasjon, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Søknadsfrist: 22.02.2024
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Som ansatt i Gjensidige får du utvikle deg selv og samtidig spille en viktig rolle for oss, for kundene våre og for samfunnet. I tillegg til forsikring kan du jobbe innenfor pensjon og sparing. Blir du en av oss, får du rundt 4 000 kollegaer i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. Jurister, journalister, sosiologer, sykepleiere, kriminalteknikere, utviklere, designere og ingeniører, for å nevne noen. Her favner vi om ulikheter i visshet om at det gjør oss bedre, klokere og sterkere.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • FEB 25
  2024
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Er du opptatt av klima og miljø? Kombiner dette med en meningsfull sommerjobb i Miljødirektoratet! Har du lyst til å
10.03.2024 Flere steder
Vil du være en del av vinnerlaget på en avdeling der det satses offensivt og har god vekst? Bravida Bergen
30.04.2024 Bergen
Vil du bidra til å sikre effektiv organisering og drift av en av landets største bilflåter? Bravida Norge søker nå
27.02.2024 Oslo
Er du glad i faget ditt og ønsker en stilling i et stort og solid selskap? Da kan Bravida være
04.03.2024 Bodø
Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for eiendommer og anlegg, som kombinerer det store selskapets ressurser
17.03.2024 Flere steder
Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser
11.03.2024 Kvinnherad
Hydro Sunndal er på jakt etter en engasjert og forretningsorientert HR Business Partner som ønsker å spille en kritisk rolle
20.03.2024 Sunndal
Er du klar til å ta styringen over Europas største støperi og spille en nøkkelrolle i leveransen av kvalitetsprodukter til
20.03.2024 Sunndal
Vis alle 55.583 ledige stillinger

Fakta om Gjensidige