<  
>  
Stillingsannonse

GK Prosjektingeniør/Prosjektleder

Søknadsfrist : 25.02.2024
Send soknad!

Stillingsbeskrivelse

Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte og tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. Uansett hvilken type bygg vi jobber med, finner vi løsninger med tanke på både dagens brukere og fremtidige generasjoner.

Til vår prosjektavdeling er vi på utkikk etter prosjektingeniør og prosjektleder, primært innen ventilasjonsfaget, hvor man vil ha en sentral rolle i kjernen av det vi tilbyr.Du vil få ansvar for egne prosjekt, alternativt jobbe tett med en erfaren prosjektleder, og oppfølging av disse. Den vi ser etter blir en viktig støttespiller på avdelingen innenfor rehabiliterings-, ombyggings- og tilbyggsprosjekter (ROT). For rett person vil det også være mulig med utvidet ansvar på sikt. Vi har mange spennende oppdrag i nærområdet, og du vil få utfordret deg både innen ventilasjonsfaget og prosjektledelse.

 

Hvorfor velge GK?

Vi i GK har store ambisjoner for fremtiden. For å lykkes med det, må vi ha en organisasjon der våre ledere og medarbeidere trives, utvikles og engasjerer seg. Våre ansatte er GKs viktigste ressurs! Viktigst av alt har vi en avdeling der du vil møte mange med mye erfaring, bred kompetanse og stor lidenskap for sitt fagfelt.

 • For å ivareta våre ansatte er vi opptatt av å tilby interne utviklingsmuligheter, kurs og opplæring
 • Du har påvirkningskraft på egen arbeidshverdag
 • Vi har en bedriftskultur der vi spiller hverandre gode
 • Du får konkurransedyktig lønn med gode pensjons- og forsikringsforhold
 • Du får bil- og telefonordning

Sammen tar vi ansvar, skaper endring og en inkluderende arbeidsplass der alle har plass og mulighet til å utvikle seg.

Her er det såpass mye gøy å jobbe med, så det blir vanskelig å liste opp alt, men kort fortalt vil dine ansvarsområder være:

 • Teknisk- og økonomiskansvar, og fremdriftsansvar for egne prosjekter
 • Planlegge, lede og følge opp prosjekter fra start til slutt, herunder også kalkulering
 • Oppfølging av underleverandører/partnere
 • Tilrettelegge for best mulig produksjon i samarbeid med serviceteknikere og montører
 • HMS- og kvalitetsansvar

 

Kvalifikasjoner:

 • Teknisk fagskole eller ingeniørutdannelse innen ventilasjon/VVS. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse
 • God forretningsforståelse
 • Gode norskferdigheter muntlig og skriftlig

Det er viktig at du kan identifisere deg med våre verdier som er inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig (INA).

 

Personlige egenskaper

For å lykkes i denne rollen tror vi det er en fordel at du er en strukturert person som er opptatt av å nå resultater i en til tider hektisk hverdag. Som prosjektleder/prosjektingeniør samarbeider du godt og deler kunnskap, erfaring og informasjon på tvers av avdelinger, men du trives også med å jobbe selvstendig. Det kan også være en fordel at du trives med salg der du kommuniserer godt med andre, og både skaper og optimaliserer muligheter som dukker opp.

I GK kan du være deg selv og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig oppfordres til å søke hos oss.

For mer informasjon om stillingen, kontakt avdelingsleder Henrik Strand, telefon 472 71 597, eller prosjektsjef Øystein Dovland, telefon 905 81 780.

Hos oss kan du søke uten søknadsbrev, vi ber heller om CV og stiller deg noen enkle spørsmål. Søknader behandles elektronisk via vårt rekrutteringssystem, med søknadsfrist 25. februar.

Om arbeidsgiveren

Lyst til å skape energieffektive løsninger i dagens og fremtidens bygg? Vi i GK jobber for å bli et klimaforbilde og vil ha med oss unge medarbeidere som hjelper oss å dra både GK og bransjen i retning av en mer bærekraftig byggenæring.

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere - i hele byggets livssyklus.

Bygg- og anleggsnæringen står globalt for 40 prosent av energibruken og klimagassutslippene, og det kan ikke fortsette. I GK er vi opptatt av at vi må begynne med oss selv ved å gå foran som et godt eksempel. Det er en forpliktelse som har konsekvenser for våre handlinger og for produktene og tjenestene vi leverer.

Les mer om GK

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 25.02.2024

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • FEB 25
  2024
  6 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
38 ledige stillinger
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Filmer

Hvorfor jobbe i GK
Prosjektingeniør i GK Norge
Lærling i GK Norge