<  
>  
Stillingsannonse

Bane NOR Vil du være med å lede spennende jernbaneprosjekter?

Søknadsfrist : 03.03.2024
Send soknad!

Stillingsbeskrivelse

Om oss

I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet fremover. Derfor jobber vi målrettet med bærekraft, modernisering og knutepunkt. Hos oss får du engasjerte og nytenkende kolleger med en sterk tro på at vårt oppdrag er viktig – og stadig blir viktigere. Vil du bli med på å sikre et godt togtilbud på landets viktigste og mest trafikkerte jernbane? 

Region Stor-Oslo v/prosjektenheter søker nå flere byggeledere, kontrollingeniører og prosjektingeniører med lenger erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Om du har spisskompetanse innenfor samferdsel og jernbaneprosjekter er dette en fordel. Prosjektenhetene har ansvar for gjennomføring av viktige vedlikehold- og fornyelsesprosjekter samt mindre investeringsprosjekter. Du vil arbeide på alle banestrekninger inn og ut fra Oslo S. Du vil bli en del av et godt arbeidsmiljø bestående av medarbeidere med høy fagkompetanse og stort engasjement. Vårt fagmiljø består av erfarne prosjektmedarbeidere som bidrar til at du alltid har et nettverk bak deg. Her vil du også få gode utviklingsmuligheter.

Søknadsfrist: 03.03.2024

 

Hos oss får du

Vi er en organisasjon i endring. Viktigheten av oppgavene våre vil prege arbeidsmiljøet rundt deg, med flinke folk som brenner for det de jobber med. Vi setter faglig utvikling høyt, med interne kompetansebyggende muligheter for våre ansatte. Du får arbeidsforhold for tiden vi lever i - med fleksibilitet i hverdagen og du vil bli inkludert i et sosialt miljø med bl.a bedriftsidrettslag, sosiale og faglige arrangementer. Blant ansattgodene finner du svært gode pensjons- og forsikringsordninger, og selvsagt personalbillett med Go Ahead, SJ Nord og VY sine tog. Vi har også:

 • Moderne og sentralt beliggende arbeidssted med treningsfasiliteter, garderobe og innendørs sykkelparkering i bygget
 • Flott personalrestaurant og du får selvfølgelig betalt lunsjpause 
 • Mulighet til å jobbe noe hjemmefra
 • Permisjonsordninger som møter ditt behov
 • God seniorpolitikk

Vi er også opptatt av work-life-balance - for vi tror at du fungerer bedre på jobb om du fungerer godt privat.

 

Dette kommer du til å gjøre

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være å følge opp og lede arbeider på Bane NORs anlegg med særlig fokus på teknisk kvalitet innenfor prosjektet/fagområdet, grensesnitt mellom fag og verifikasjon at anlegget er i samsvar med relevant standard, forsikrifter, lover og Bane NORs tekniske regelverk. Du vil i tillegg bidra i arbeidet med utarbeidelse av konkurransegrunnlag for prosjekt/fagområde. Videre vil du være ansvarlig for å følge opp entrepriser som kontrakt, tidsplaner, kostnader og spesifikasjoner. Du vil også bidra i arbeidet med bestilling, oppfølging og kontroll av byggherrelevert materiell inn i prosjekt.

I tillegg vil du være med å utarbeide og følge opp at kontrollplaner for oppfølging av levert kvalitet blir fulgt opp innen prosjekt/fagområde. Samt systematisere, behandle og rapportere endringer og avvik via prosjektgjennomføringsvertkøyet Omega 365. Du vil lede bygge-, koordinerings- og samhandlingsmøter. Du vil også ha ansvar for å kontrollere og kvalitetssikre FDV og sluttdokumentasjon med innmelding og registrering i fagspesifikke systemer (BaneData/Maximo, Proark/FDV arkiv).

 

Dette tror vi du trenger for å lykkes og trives

For at du skal kunne lykkes og trives som byggeleder i Bane NOR ser vi for oss at du trives med å arbeide i team, er trygg på kommunikasjon og har god formidlingsevne. Du er nytenkende og nysgjerring, tilegner deg kunnskap raskt og trives med å dele din kompetanse med resten av teamet/medarbeidere. Videre tror vi at du er opptatt av kvalitet i leveranser og jobber systematisk og målrettet for å oppnå gode resultater. Du trives med arbeidsoppgaver som har høy faglig kompleksitet. Vi ser også for oss at du er kundeorientert og vet viktigheten av å bygge gode relasjoner.

 

Vi ser etter deg som har

 • Høyere relevant utdanning vil være en fordel, men lengre relevant erfaring kan kompensere
 • God erfaring fra anlegg, jernbaneprosjekt eller lignende. Det er en fordel med tidligere erfaring som byggeleder
 • God kontraktsforståelse (NS 8401, 8402, 8405, 8406 og 8407) 
 • God kunnskap om relevante standarder og forsikrifter
 • Førerkort klasse B
 • Gode fremstillingsevner på norsk - muntlig og skriftlig.

 

Kjekt å vite

Å søke jobb i Bane NOR skal være enkelt. Du trenger derfor ikke å skrive et søknadsbrev - en godt utfylt CV på norsk og dine svar på noen få spørsmål i søknadsprosessen, er det vi ønsker fra deg.

Ser du noe du ikke kan? Ta det helt med ro – vi skal sikre at du får en god opplæring! Vi oppfordrer deg til å søke stillingen om den er interessant, og om du har lyst til å lære noe nytt.

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker oss kollegaer med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Det er viktig for oss at våre medarbeidere identifiserer seg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende. Hva betyr disse verdiene for deg?

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

 

Vil du sette spor, håper vi du tar kontakt med oss

Rekrutteringsrådgiver: Kristian Aarsnes Abrahamsen, Leder teknologirekruttering i Jefferson Wells,
✆ 913 67 999 | ✉ Kristian.Aarsnes.Abrahamsen@jeffersonwells.no

Om arbeidsgiveren

Hos oss møter du ambisiøse kolleger som jobber med komplekse utfordringer. Kulturen er preget av tverrfaglig samarbeid og et stort engasjement for jernbanen.

Vår største ressurs er menneskene som jobber her. Vi vet at mangfold bidrar til å skape resultater, og at vårt oppdrag er viktig – og stadig blir viktigere.

Kulturen er skapt gjennom tett tverrfaglig samarbeid og høyt engasjement, fra folk med mange med forskjellige bakgrunner. Samtidig er det viktig at livet har plass til både arbeid og fritid. Jobben vi gjør er viktig for samfunnet, og arbeidet skal utvikle og glede - ikke slite oss ut.

 

Alle er velkommen!

Vi føler oss trygge på at du vil møte likesinnede hos oss, og vi ønsker å styrke vårt mangfold og inkluderingsarbeid.

Hos oss er alle velkommen uansett legning, kjønn, religion og alder. Hos oss skal du kunne være like mye deg selv som hjemme. Det vi har til felles er engasjementet for jernbanens fremtid.

 

Mangfolds- og inkluderingsarbeid

Våre ledere deltar på kurs med stort fokus på mangfoldsledelse. De skal følge våres lederprinsipper, og ta aktivt del i arbeidet med inkludering og mangfold. Det er en jobb vi ønsker at hele samfunnet skal engasjere seg i. 

 

Inkluderende arbeidsliv

IA-avtalen (Inkluderende arbeidsliv) er en intensjonsavtale mellom regjeringen, arbeidstakernes og arbeidsgivernes foreninger. Målet er å forebygge sykefravær og hindre at folk faller ut av yrkeslivet. 

Dette gjøres gjennom å kartlegge ansattes behov og organisere arbeidsplassen, slik at vi kan planlegge og gjennomføre tiltak. Slik tilrettelegger vi for større mangfold og gode arbeidsplasser.

Les IA-avtalen om inkluderende arbeidsliv på regjeringen.no. (åpnes i ny fane)

 

Dilemmatrening, etikk og nulltoleranse 

Våre medarbeidere tar stadig obligatoriske kurs i dilemmatrening. Det skal bidra til å ivareta våre verdier. Vi handler etter retningslinjer for nulltoleranse mot mobbing, trusler, og trakassering.

Vi ønsker å stadig bedre måten vi jobber på. Vi skal være flinke til å utfordre hverandre, så vi sikrer fokus på inkludering og støtter opp om mangfoldet vi ønsker på jobb.

 

Ansattgoder 

Vi kan tilby en rekke ansattgoder, som blant annet: 

 • Fleksibilitet rundt arbeidstid og hjemmekontor
 • Sommertid 15. mai til 14. september
 • Gode pensjonsordninger med høye sparesatser
 • Konkurransedyktige bank- og forsikringsordninger
 • Moderne lokaler med sentral beliggenhet
 • Personalbillett med GoAhead, SJ NORD og VY's tog

 

Les mer om Bane NOR

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 03.03.2024

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • FEB 22
  2024
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • FEB 25
  2024
  60 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • FEB 27
  2024
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • FEB 28
  2024
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
46 ledige stillinger
Traineeprogram

Fakta om Bane NOR