<  
>  
Stillingsannonse

Bane NOR Vil du følge opp kontrakter i et av Norges største samferdselsprosjekt?

Søknadsfrist : 29.02.2024
Send soknad!

Stillingsbeskrivelse

Er du god på å følge opp komplekse entreprisekontrakter og vil bli en del av laget som har som mål å bli Norges ledende på planlegging og gjennomføring av store infrastrukturprosjekter?

Da er det store muligheter for at du er den vi ser etter. I Norge satses det mye på jernbane, og i Bane NORs Utbyggingsdivisjon kan du bli en del av et slagkraftig lag som har som oppgave å fornye og modernisere jernbanen slik at flere kan reise trygt og effektivt med tog. Hos oss vil du få være med på reisen for å skape fremtidens jernbane.

Vi skal nå styrke byggherreorganisasjonen og har ledige stilling som kontraktrådgiver til vårt prosjekt i Moss Sandbukta – Moss – Såstad. Denne stillingen vil passe godt for deg som liker en aktiv og utadrettet arbeidshverdag. 

Kontorsted vil være på vår kontorrigg ved Moss stasjon. Kun 31 minutters reisetid fra Oslo S.

Stillingen er tilknyttet portefølje øst under enheten for Kontrakt og marked i Utbyggingsdivisjonen som omfatter alle som jobber med både anskaffelser og kontraktoppfølging. Vi er pt. inntil 60 fagpersoner innen fagområdet.

 

Utbygging Øst:

Porteføljen i Utbygging Øst omfatter alle utbyggingsprosjekter langs Østfoldbanen, Kongsvingerbanen og i Oslo-området langs aksen Lillestrøm - Asker/Spikkestad.

For øyeblikket har vi produksjon på Sandbukta-Moss-Såstad, mens vi har kommet langt i planleggingen av en rekke prosjekter innenfor ovennevnte område. Det forventes at disse kommer i produksjon de nærmeste årene – noen har byggestart allerede i sommer. Samlet sett vil disse prosjektene bidra til en mer robust og kapasitetssterk jernbane i vårt område.

 

Hva kan du forvente deg?

Bane NOR har de siste årene utviklet et sterkt fagmiljø med mange karrieremuligheter. Alle kontraktrådgivere jobber i prosjekt og er viktige bidragsytere til at Bane NOR som byggherre oppfyller sine prosjektmål. Du vil få en sentral rolle i oppfølgingen av store utførelsesentrepriser og øvrige kontrakter. Du vil bli en av et kontraktsmiljø som utfordrer og stiller krav. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter – både på et personlig og profesjonelt plan.

Vi ser spesielt etter deg som har erfaring fra store prosjekter enten på byggherre- eller entreprenørsiden.

 

I din arbeidshverdag vil du blant annet

 • delta i prosjektenes samlede kontraktarbeid som omfatter strategiarbeid og oppfølging av løpende kontrakter fra de største entreprisekontraktene til løpende tjenestekontrakter
 • samarbeide tett med øvrig prosjektledelse og andre fag
 • være en fagressurs innenfor kontaktsområdet
 • andre oppgaver som naturlig hører inn under fagområdet kan bli tillagt stillingen

 

Dette tror vi du trenger for å lykkes og trives

 • høyere utdanning innen relevante fagfelt. Relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet
 • erfaring fra komplekst kontraktsarbeid, gjerne fra større prosjekter
 • erfaring fra andre større byggherrer eller entreprenørbransjen ansees som en fordel
 • vi ser særskilt etter erfaring med kontraktsoppfølging av utførelsesentrepriser (NS 8405) samt rådgiverkontrakter
 • må beherske norsk godt, både skriftlig og muntlig. Erfaring med engelsk som arbeidsspråk vil være en fordel 

Som kontraktsrådgiver er det viktig at du tenker JA! Dette skal vi få til og at du ser løsninger og en vei fremover. Du ser viktigheten av å løfte blikket og ivareta helheten i prosjektene. Du har både evnen og viljen til å lære og lede andre, og du er en tydelig fagperson. Prosjektene består av mange ulike faggrupper du må derfor være god på å kommunisere og samhandle på tvers av fagmiljøer for å lykkes godt i rollen.

 

Hos oss får du

Vi er en organisasjon i vekst. Viktigheten av oppgavene våre vil prege arbeidsmiljøet rundt deg, med flinke folk som brenner for det de jobber med. Vi setter faglig utvikling høyt, med interne kompetansebyggende muligheter for våre ansatte. Du får arbeidsforhold for tiden vi lever i - med fleksibel arbeidstid og du vil bli inkludert i et sosialt miljø med bl.a bedriftsidrettslag, sosiale og faglige arrangementer. Blant ansattgodene finner du svært gode pensjons- og forsikringsordninger, og selvsagt personalbillett med Go Ahead, SJ Nord og VY sine tog. Vi har også:

 • sentrale lokaler ved Moss togstasjon 
 • du får selvfølgelig betalt lunsjpause 
 • mulighet til å jobbe noe hjemmefra når det er forenelig med prosjektene
 • permisjonsordninger som møter ditt behov
 • god seniorpolitikk

Vi er også opptatt av jobb-fritid-balanse - for vi tror at du fungerer bedre på jobb om du fungerer godt privat.

 

Kjekt å vite

Å søke jobb i Bane NOR skal være enkelt. Du trenger derfor ikke å skrive et søknadsbrev - en godt utfylt CV på norsk og dine svar på noen få spørsmål i søknadsprosessen, er det vi ønsker fra deg.

Ser du noe du ikke kan? Ta det helt med ro – vi skal sikre at du får en god oppfølging! Vi oppfordrer deg til å søke stillingen om den er interessant, og om du har lyst til å lære noe nytt.

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker oss kollegaer med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Det er viktig for oss at våre medarbeidere identifiserer seg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende. Hva betyr disse verdiene for deg?

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

Vil du sette spor, håper vi du tar kontakt med oss!

 

Kontaktinformasjon

Rekrutterende leder: Stian Ekornaas, Leder Kontrakt og marked
✆ (+47) 94501346 | ✉ Stian.Ekornaas@banenor.no

Om arbeidsgiveren

Hos oss møter du ambisiøse kolleger som jobber med komplekse utfordringer. Kulturen er preget av tverrfaglig samarbeid og et stort engasjement for jernbanen.

Vår største ressurs er menneskene som jobber her. Vi vet at mangfold bidrar til å skape resultater, og at vårt oppdrag er viktig – og stadig blir viktigere.

Kulturen er skapt gjennom tett tverrfaglig samarbeid og høyt engasjement, fra folk med mange med forskjellige bakgrunner. Samtidig er det viktig at livet har plass til både arbeid og fritid. Jobben vi gjør er viktig for samfunnet, og arbeidet skal utvikle og glede - ikke slite oss ut.

 

Alle er velkommen!

Vi føler oss trygge på at du vil møte likesinnede hos oss, og vi ønsker å styrke vårt mangfold og inkluderingsarbeid.

Hos oss er alle velkommen uansett legning, kjønn, religion og alder. Hos oss skal du kunne være like mye deg selv som hjemme. Det vi har til felles er engasjementet for jernbanens fremtid.

 

Mangfolds- og inkluderingsarbeid

Våre ledere deltar på kurs med stort fokus på mangfoldsledelse. De skal følge våres lederprinsipper, og ta aktivt del i arbeidet med inkludering og mangfold. Det er en jobb vi ønsker at hele samfunnet skal engasjere seg i. 

 

Inkluderende arbeidsliv

IA-avtalen (Inkluderende arbeidsliv) er en intensjonsavtale mellom regjeringen, arbeidstakernes og arbeidsgivernes foreninger. Målet er å forebygge sykefravær og hindre at folk faller ut av yrkeslivet. 

Dette gjøres gjennom å kartlegge ansattes behov og organisere arbeidsplassen, slik at vi kan planlegge og gjennomføre tiltak. Slik tilrettelegger vi for større mangfold og gode arbeidsplasser.

Les IA-avtalen om inkluderende arbeidsliv på regjeringen.no. (åpnes i ny fane)

 

Dilemmatrening, etikk og nulltoleranse 

Våre medarbeidere tar stadig obligatoriske kurs i dilemmatrening. Det skal bidra til å ivareta våre verdier. Vi handler etter retningslinjer for nulltoleranse mot mobbing, trusler, og trakassering.

Vi ønsker å stadig bedre måten vi jobber på. Vi skal være flinke til å utfordre hverandre, så vi sikrer fokus på inkludering og støtter opp om mangfoldet vi ønsker på jobb.

 

Ansattgoder 

Vi kan tilby en rekke ansattgoder, som blant annet: 

 • Fleksibilitet rundt arbeidstid og hjemmekontor
 • Sommertid 15. mai til 14. september
 • Gode pensjonsordninger med høye sparesatser
 • Konkurransedyktige bank- og forsikringsordninger
 • Moderne lokaler med sentral beliggenhet
 • Personalbillett med GoAhead, SJ NORD og VY's tog

 

Les mer om Bane NOR

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 29.02.2024

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • FEB 22
  2024
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • FEB 25
  2024
  60 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • FEB 27
  2024
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • FEB 28
  2024
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
46 ledige stillinger
Traineeprogram

Fakta om Bane NOR