<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Rambøll Ønsker du å forme fremtidens energiløsninger?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Ønsker du å forme fremtidens energiløsninger? Vil du være en bidragsyter til utviklingen av regionen med bærekraft i fokus? Kan du tenke deg å jobbe i et svært godt arbeidsmiljø med gode og kompetente kolleger?

Hvis du synes at dette høres spennende ut kan denne stillingen være den perfekte muligheten for deg. Bidra inn i tekniske systemer Oslo som vår nye seniorrådgiver innen termisk energiforsyning, og hjelp oss å komme nærmere en bærekraftig fremtid.

Din nye stilling

Som vår nye rådgiver innen termisk energiforsyning vil du få en nøkkelrolle innen prosjektering av energisentraler for varmeproduksjon ved ulike varmepumpetyper og størrelser, samt mot fjernvarme- og byggmarkedet. Vi tilbyr i tillegg tjenester innen energieffektivisering, termisk energilagring, varmegjenvinning og kjøleproduksjon.[sett inn de to viktigste kvalifikasjonene for jobben, f.eks Erfaring med BIM og en mastergrad i konstruksjonsteknikk] Vi gir deg muligheten til å påvirke, utvikle og bidra til å skape bærekraftige og innovative løsninger innen termisk energiforsyning.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Analyser, utredninger og mulighetsstudier
 • Detaljprosjektering og kravspesifikasjoner for produksjon og distribusjon
 • Prosjektledelse
 • Tekniske beregninger
 • Energivurdering av tekniske anlegg

Teamet ditt

Du vil bli en del av vårt tverrfaglige miljø i Tekniske systemers divisjon. Avdelingen i Oslo består av to seksjoner med cirka 35 medarbeidere som ser frem til å ønske deg velkommen. Som divisjon legger vi stor vekt på innovasjon og har en spennende utviklingsgruppe som arbeider på tvers av flere lokasjoner. Vi dedikerer betydelig tid til innovasjon og utvikling. Dersom du har gode ideer og et brennende engasjement for fagutvikling, vil du finne store muligheter her.

Om deg

Vi ser etter deg som har høyere utdanning innen energi eller tekniske fag og mer enn 5 års relevant erfaring og har kompetanse innenfor relevante fagområder som termodynamikk, strømningsteknikk og varmepumper, det skal i tillegg telles positiv med BIM kunnskap. Du kan vise til gode resultater og har gjerne et velutviklet nettverk. Andre viktige kvalifikasjoner omfatter:

 • Faglig tyngde og integritet innen fornybar energi
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

I tillegg er det forventet at du stiller som oppdragsleder og fagansvarlig. Du vil representere Rambøll både i prosjekter ved prosjekteringsmøter, og jobbe aktiv med markedsarbeid, kundemøter, tilbudsarbeid og sist, men ikke minst fagutvikling.

I denne rollen vil det være en fordel om du har relevant erfaring som rådgivende ingeniør eller tilsvarende.

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus innen alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fri med lønn alle virkedager mellom jul og nyttår, samt tirsdag og onsdag i påskeuken.
 • Fleksible arbeidsforhold
 • Flotte kontorer med super kantine
 • Aktivitetsgruppe med stor variasjon som arrangerer sosiale aktiviteter for enhver smak.
 • Et svært godt arbeidsmiljø i avdelingen hvor vi jobber sammen på tvers av fag

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Søknadsfrist: 03.03.2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din. Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte Bendik Tilley Solhaug, Seksjonsleder VVS, Logg inn for å se kontaktinformasjon Tlf: Logg inn for å se kontaktinformasjon.

Rambøll i Norge

I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder -- det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Vi er en av de mest attraktive arbeidsgiverne i Norge, og det er ikke uten grunn!

I Rambøll er du med å skape inspirerende og bærekraftige løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Tjenestene vi leverer skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Som rådgiver i Rambøll blir du en del av et sterkt fagmiljø, samtidig som du jobber tett med kolleger i andre fag. Vi har stor tro på at samarbeid på tvers er med å skape kreative og langsiktige løsninger, i tillegg til at det bidrar til å utvikle kompetansen din. Vi er opptatt av at du som begynner hos oss skal få muligheter til å utvikle deg og lære gjennom hele karriereløpet. Derfor får du tidlig ansvar og tillitt - også som nyutdannet.

Du er vår viktigste ressurs
Rambøll er en kunnskapsbedrift, og medarbeiderne er vår største og viktigste ressurs. Løsningene våre er helt avhengig av kreativiteten, innsikten og integriteten til de som jobber her. Vi ser at team satt sammen av mennesker med ulik faglig og personlig bakgrunn er et godt utgangspunkt for å skape inspirerende løsninger. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen.

I Rambøll har vi vært opptatt av etisk forretningsdrift og bærekraftige løsninger lenge før dette ble vanlig.

Les mer om Rambøll

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Helt siden festningenes tid har operative og funksjonsdyktige bygg og anlegg vært avgjørende for Norges forsvarsevne. Det er Forsvarsbyggs ansvar
02.05.2024 Oslo
Helt siden festningenes tid har operative og funksjonsdyktige bygg og anlegg vært avgjørende for Norges forsvarsevne. Det er Forsvarsbyggs ansvar
24.04.2024
Helt siden festningenes tid har operative og funksjonsdyktige bygg og anlegg vært avgjørende for Norges forsvarsevne. Det er Forsvarsbyggs ansvar
02.05.2024 Oslo
Helt siden festningenes tid har operative og funksjonsdyktige bygg og anlegg vært avgjørende for Norges forsvarsevne. Det er Forsvarsbyggs ansvar
24.04.2024 Bodø
As Quality &CI Manager OU AC Service you will establish and maintain all necessary systems and tools required to deliver
10.05.2024 Oslo
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
21.04.2024 Fredrikstad
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
28.04.2024 Skien
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
28.04.2024 Trondheim
Vis alle 36.145 ledige stillinger

Fakta om Rambøll