<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Trainee Salten Bli med å forme fremtidens teknologiske strømnett

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Er du en nyutdannet elkraftingeniør som søker en spennende og utfordrende start på karrieren? Hos iSalten Nett får du muligheten til å utforske ditt fagfelt, ta initiativ og være med på å skape løsninger som gir merverdi!

 

En del av et veletablert konsern

Indre Salten Energi AS er et konsern som består av morselskapet Indre Salten Energi AS og 2 datter-selskaper; iSalten Nett og ISE AS. Med vårt hovedkontor i Fauske kommune og en stolt historie, utgjør vi et dedikert team på omtrent 70 ansatte. Vår hovedoppgave er å sikre sikker leveranse av strøm og tjenester til våre kunder, og vi er alltid på utkikk etter nye forretningsområder for å møte fremtidens utfordringer. Vi søker nå en dedikert elkraftingeniør til vårt datterselskap, iSalten Nett. Som netteier er vår primære oppgave å bygge og vedlikeholde et stabilt og sikkert strømnett i Fauske og Sørfold. Vi reparerer feil raskt og effektivt, og vårt mål er å tilby rimelig og stabil nettleie for våre kunder. Vi inviterer deg til å bli en del av vårt dedikerte team og være med på å forme fremtidens energilandskap.

 

Er du stadig på jakt etter innovative måter å forbedre prosesser på?

Vi ser etter deg som trives i en serviceorientert rolle, samtidig som du har evnen til å være selvgående, løsningsorientert og ta initiativ. Du er ryddig, har øye for detaljer, og streber etter presisjon i alle aspekter av arbeidet ditt. Du trives med å lage dokumentasjon av høy kvalitet i tillegg til å ha en naturlig teft for teknologi og er alltid på utkikk etter måter å forbedre prosesser på. Gjennom din høye gjennomføringsevne og respekt for tidsfrister, vil du være en sentral bidragsyter hos oss.

 

Kvalifikasjoner:

  • God sikkerhetsforståelse
  • Høyere teknisk utdanning innen elkraftteknikk, minimum bachelorgrad. Bakgrunn som fagarbeider er en fordel, men ikke et krav.
  • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
  • Gode ferdigheter i dataverktøy
  • Førerkort klasse B

 

Hvorfor bli en del av vårt team?

Vi tilbyr en utfordrende og dynamisk arbeidsplass, hvor du som nyutdannet vil få muligheten til å utvikle deg både profesjonelt og personlig. Du vil bli en del av et miljø som verdsetter initiativ og engasjement. Søk nå og bli en viktig bidragsyter til vårt felles mål om å levere kvalitet og innovasjon innen elkraftteknikk.

SØK HER!

Om arbeidsgiveren

Trainee Salten henter nyutdannede toppkandidater og matcher de med bedrifter som søker ung hjernekraft.
 

Ung arbeidskraft i Salten

Sammen med en rekke medlemsbedrifter i Bodø og Salten, styrker traineeprogrammet regionen ved å rekruttere og beholde ung arbeidskraft i Salten. Traineeprogrammet har en varighet på 1 år, og innholdet vil variere ut fra traineebedriftens behov og traineens kompetanse.

 

Koordineres av Kunnskapsparken Bodø

I over 15 år har Trainee Salten tilført Salten talentfull kompetanse. Til nå har 122 kandidater vært igjennom programmet inkludert nåværende traineer, og fire av fem har blitt igjen i Salten etter endt program. KPB har prosjektledelsen for Trainee Salten, og har ansvar for koordinering av programmet, kandidatene og bedriftene. Iris Salten er hovedsponsor, og programmet støttes gjennom Iris-fondet. Programmet er også støttet av Trainee Nordland gjennom midler fra Nordland fylkeskommune.

Les mer om Trainee Salten

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Traineeprogram

Se flere annonser

Vi opplever stor pågang etter våre rådgivingstjenester – og skal styrke vårt lag med en: Seniorrådgiver/Fagspesialist kvalitetssikring legemiddelindustrien Vi er landets
21.05.2024 Flere steder
Har du bakgrunn med teknisk fagskole eller er utdannet ingeniør med et par års arbeidserfaring? Vi er på utkikk etter deg
28.04.2024 Skien
Vi er på utkikk etter ny driftsleder til vår nye kontrakt 1501 Søre Sunnmøre. Kan det være deg? Driftskontrakt 1501
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold? Vi søker deg som vil være med på å holde god standard på
01.05.2024 Lindesnes
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og drifte
12.05.2024 Tromsø
Vil du være med på reisen mot en mer bærekraftig byggenæring? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og
05.05.2024 Haugesund
Vis alle 34.933 ledige stillinger