<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Gjensidige Ønsker du å jobbe som produktutvikler hos oss med mange spennende utviklingsløp fremover?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing. Hos oss kan du være med på å sikre flere liv, mere helse og større verdier enn hos noen andre forsikringsselskaper i landet.

I Gjensidige engasjerer vi oss i kundene våre, og i bærekraftige løsninger. Fremtiden avhenger av at vi forvalter verdiene våre riktig, og vi trenger alltid flinke folk til denne viktige oppgaven. Vil du være med?

Som produktutvikler vil du tilhøre vårt konsernområde Analyse, Produkt og Pris (APP). APP har det overordnede ansvar for produktutvikling og lønnsomhet i Gjensidiges produktporteføljer og leverer viktige bidrag til konsernet.

Teamet du skal arbeide i er i avdelingen Eiendom & Ansvar, Produkt Ansvar. Teamet er ansvarlig for Gjensidiges Ansvarsforsikringer (med unntak av yrkesskade og bilansvar), samt for interesse- og Cyberforsikring.

Teamet har et helhetlig produktansvar som blant annet innebærer oppgaver som drift, produktutvikling, lønnsomhetsoppfølgning, prisfastsettelse, rådgivning og undervisning. Arbeidet er variert og utfordrende, vi jobber nordisk og det er mange spennende utviklingsløp fremover.

Dine oppgaver vil blant annet være

 • Drift og forvaltning av produktene, herunder risikovurdering, vilkårsendringer og faglig vurderinger
 • Drive nytenkning og forbedre Gjensidiges produkt- og tjenesteutvikling
 • Følge opp lønnsomheten i produktporteføljen i samarbeid med våre analytikere, samt gjennomføre tiltak som sikrer lønnsom vekst
 • Utviklingen og digitaliseringen av produkter i samarbeide med Divisjonene Commercial og Teknologi og Innsikt
 • Rådgiver i forsikringsfaglige spørsmål i forhold til øvrige miljøer i Gjensidige, samt undervisning på vår egen Gjensidigeskole
 • Delta i tverrfaglige prosjekter med andre avdelinger i Gjensidige, herunder medvirke til å implementere produktporteføljen og tilhørende prosesser i et helt nytt forsikringssystem

Om deg som søker

Vi ser etter deg som evner å arbeide analytisk og som kan gjøre komplekse ting enkelt. Du ser viktigheten av å jobbe med detaljer samtidig som man ser det store bildet.

Fortrinnsvis er du jurist, men annen høyere utdanning og relevant arbeidserfaring kan være vel så riktig. Du har god innsikt i eller interesse for tekniske løsninger og digitale prosesser. Du viser et stort engasjement og tenker forretning, med fokus på kunder og leveranser i alt du gjør.

Du tar et sterkt eierskap til gjennomførelse av prosjekter og arbeidsoppgaver og har samtidig et genuint interesse for å lære nye ting og utgjøre en forskjell for Gjensidige og våre kunder.

Hos oss får du

Vi garanterer en arbeidsgiver som bryr seg om sine ansatte og legger til rette for god personlig og faglig utvikling. Vi sørger for at du kan utvikle deg innenfor rollen du allerede har, men også bygge din karriere ved å bevege deg på tvers av organisasjonen.

Vi holder til i flotte kontorlokaler (Huset vårt) sentralt i Oslo sentrum. Her finner du treningsmuligheter i eget treningsstudio og gymsal, i tillegg til bedriftsidrettslag med for eksempel klatregruppe, turgruppe og fotball, kulturaktiviteter og andre sosiale grupper.

Vi gir deg også muligheten til å jobbe delvis fra hjemmekontor etter avtale. Vi tror på fleksibilitet i arbeidshverdagen, noe vi legger til rette for gjennom gode samhandlings- og arbeidsverktøy.

Du vil også få flere goder, som blant annet spesielt god pensjonsordning, forsikringsordninger med behandlingsforsikring og personalrabatter, firmahytter i inn- og utland, aksjespareordning, sommertid og fleksibel arbeidstid.

I Gjensidige ønsker vi å gjenspeile bredden av mangfoldet i samfunnet. Oppgavene er varierte, ofte langsiktige og ikke minst samfunnsviktige. Det fineste vi har er felleskapet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre. Gjennom å være deg selv, og få muligheten til å utvikle ditt fulle potensial, kan du utnytte evnene dine langt bedre.

Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss.

Ved spørsmål eller om du er nysgjerrig på om dette er stillingen for deg, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med Anne Marie Landsverk for en uformell prat.

Anne Marie Landsverk, Logg inn for å se kontaktinformasjon, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Søknadsfrist: 07.03.2024
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Som ansatt i Gjensidige får du utvikle deg selv og samtidig spille en viktig rolle for oss, for kundene våre og for samfunnet. I tillegg til forsikring kan du jobbe innenfor pensjon og sparing. Blir du en av oss, får du rundt 4 000 kollegaer i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. Jurister, journalister, sosiologer, sykepleiere, kriminalteknikere, utviklere, designere og ingeniører, for å nevne noen. Her favner vi om ulikheter i visshet om at det gjør oss bedre, klokere og sterkere.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • APR 21
  2024
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
6 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Vi opplever stor pågang etter våre rådgivingstjenester – og skal styrke vårt lag med en: Seniorrådgiver/Fagspesialist kvalitetssikring legemiddelindustrien Vi er landets
21.05.2024 Flere steder
Har du bakgrunn med teknisk fagskole eller er utdannet ingeniør med et par års arbeidserfaring? Vi er på utkikk etter deg
28.04.2024 Skien
Vi er på utkikk etter ny driftsleder til vår nye kontrakt 1501 Søre Sunnmøre. Kan det være deg? Driftskontrakt 1501
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold? Vi søker deg som vil være med på å holde god standard på
01.05.2024 Lindesnes
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og drifte
12.05.2024 Tromsø
Vil du være med på reisen mot en mer bærekraftig byggenæring? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og
05.05.2024 Haugesund
Vis alle 34.933 ledige stillinger

Fakta om Gjensidige