<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Hafslund Har du lyst til å utvikle Hafslund-konsernets arbeid innen politikk og rammevilkår?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi jobber bak kulissene, og er limet som gjør at alt fungerer sømløst. Vi i konsernfunksjonene sikrer at kommunikasjonen er treffende, at merkevaren vår skinner, at våre medarbeidere trives og utvikles, at vår finansielle styring er solid, og at strategiene er klart definert for å drive konsernet fremover mot en verden i balanse, med fornybart. Dette laget er med på å gi konsernet retning, og gjør det mulig for våre datterselskaper å nå nye høyder.

Og hva er vel planer og strategier, hvis vi ikke har dyktige og hyggelige kolleger til å gjennomføre dem? Det er her du kommer inn!

Hafslund er Norges nest største fornybarkonsern. Vi har vannkraft i store deler av Sør-Norge, vi jobber med avfallsforbrenning og fjernvarmeproduksjon, og har et viktig pågående industriprosjekt for karbonfangst- og lagring. I tillegg har Hafslund virksomhet innen vindkraft og solkraft, og vi ønsker å ta en betydelig posisjon innen havvind. På samme tid har Hafslund bransjens mest ambisiøse mål om klima- og naturpositivitet. Hafslund skal kort og godt bidra til å løse de store samfunnsutfordringene i Norge med utgangspunkt i vår offensive strategi.

Nå søker vi etter en ny kollega med solid erfaring med politisk arbeid og samfunnskontakt for å styrke Hafslunds arbeid innen energi- og klimapolitikk, natur, industri og økonomi. Hafslund er et stort selskap, men med en fleksibel organisasjon i vekst. Hos oss vil du jobbe med alle våre fagområder, og med ulike deler av organisasjonen. Du vil få betydelige muligheter til å påvirke selskapets posisjoner og initiativ. Arbeidet innen rammevilkår er i spenningsfeltet mellom marked og politikk, der målet er å sikre vekst, riktige kommersielle beslutninger og et solid samfunnsbidrag fra Hafslund. Stillingen gir store muligheter for læring og faglig utvikling.
Hva vil du jobbe med i stillingen som rådgiver rammevilkår?

• Utvikle og bidra til Hafslunds posisjoner og brede arbeid med rammevilkår i Norge, utvikle underlag til konsernledelsen, være en rådgiver i spørsmål om rammevilkår
• Ha ansvar for prosjekter og prosesser på vegne av selskapet • Bidra til arbeidet med å formidle Hafslunds synspunkter i politiske prosesser. Utarbeide høringssvar, tekster til ekstern kommunikasjon etc. • Utvikle Hafslunds nettverk og samarbeid for økt gjennomslag, representere selskapet i relevante sammenhenger • Bidra til konsertens interne arbeid innen rammevilkår og samfunnsdebatt, herunder intern formidling, strukturutvikling etc.

Kribler det i fingrene etter å søke? Vi ser for oss at

Du liker å samarbeide med andre og er en god kollega. Du er selvstendig og initiativrik, strukturert og ansvarsfull. Du tror på en fremtid hvor fornybar energi er nøkkelen, og vi tror du kan hjelpe oss med å gjøre det til virkelighet. Vi ser også for oss at du har:

• Arbeidserfaring fra politikk, gjerne fra Stortinget eller regjeringen, eller annet relevant arbeid som gir god kjennskap til politiske prosesser, som interesseorganisasjoner/ rammevilkårsarbeid i selskaper etc.
• Erfaring med å ha ansvar for eller lede prosesser/prosjekter
• Høyre utdanning eller relevant faglig arbeidserfaring • Gode analytiske ferdigheter, faglig sterk, god skriftlig og muntlig framstillingsevne • Kommersiell forståelse • Ønskelig med erfaring fra arbeid innen energipolitikk, finanspolitikk, klima-, natur- eller industripolitikk

Ikke nøl med å søke selv om du ikke treffer på alle punkter.

En siste ting; du lurer kanskje på hva vi kan tilby deg?
• En stilling i et dynamisk selskap i vekst med spennende faglige utviklingsmuligheter
• Talent- og lederprogrammer med både faglig og personlig utvikling i fokus, samt et eget fond som støtter din videreutdanning • Fleksibel arbeidstid og -sted • Kantine som gjør at du gleder deg til lunsj hver dag • Firmahytter på en rekke flotte lokasjoner i Sør-Norge • Ekstra ferieuke for småbarnsforeldre med barn opptil 10 år, og for arbeidstakere ved fylte 62 år (utover lovpålagt uke) • Treningstilskudd og bedriftsidrettslag (håndball, fotball, klatring, turgruppe m.m.). Her finnes det noe for enhver smak! • Gode pensjonsordninger (6% av lønn inntil 7,1G -- 18% av lønn mellom 7,1G og 12G) • God person- og reiseforsikring, samt behandlingsforsikring

Hvis dette høres ut som noe for deg, ber vi deg legge ved CV og vitnemål. Vi har gått bort fra tradisjonelt søknadsbrev, og ber deg heller svare på ett par spørsmål i søknadsskjema.

Før vi ønsker den rette kandidaten velkommen til oss, vil vi gjennomføre en bakgrunnssjekk og personkontroll i henhold til kraftberedskapsforskriften. I visse rekrutteringsprosesser gjennomfører vi også kredittsjekk. Aktuelle kandidater vil motta nærmere informasjon om dette.
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Hafslund ASA er et norsk selskap notert på Oslo Børs og er et av de største børsnoterte kraftkonsern i Norden. Hafslund er Norges største netteier, størst innen strømsalg og en stor fornybar energi. Hafslund er også en betydelig leverandør av telekom- og it-tjenester. 

Hafslunds om lag 1000 ansatte og deres kompetanse er drivkraften bak konsernets utvikling. Nytenkning, kompetanse og muligheter gjør Hafslund til en spennende arbeidsplass.

Hafslund-konsernet er organisert i fem forretningsområder: Produksjon og varme, Fjernvarme, Nett, Marked, Venture.

Produksjon og varme
Produksjon og varme omfatter en rekke av konsernets virksomheter innen kraft-, bio- og pelletsproduksjon. Området har også en enhet som jobber med forretningsutvikling innen fornybar energi.

Fjernvarme
Hafslund er Norges største leverandør av fjernvarme. Hafslund representerer omlag 40 % av all produsert fjernvarme her i landet.

Nett
Norges største nettselskap og driftssentral ligger i dette forretningsområdet.

Marked
Forretningsområdet Marked består blant annet av selskapene Hafslund Strøm, NorgesEnergi, Hafslund Kundesenter og Hafslund Fakturaservice. Marked tilbyr strøm til privat- og bedriftsmarkedet.

Venture
Hafslund Venture er en aktiv eier i vekstselskaper innen fornybar energi, energirelatert teknologi og konsepter tilknyttet Hafslunds verdikjede.

Visjon

Vi gjør hverdagen tryggere og bedre.

Antall ansatte

Ca. 1000

Les mer om Hafslund

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 19
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • APR 23
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
4 ledige stillinger
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Vi opplever stor pågang etter våre rådgivingstjenester – og skal styrke vårt lag med en: Seniorrådgiver/Fagspesialist kvalitetssikring legemiddelindustrien Vi er landets
21.05.2024 Flere steder
Har du bakgrunn med teknisk fagskole eller er utdannet ingeniør med et par års arbeidserfaring? Vi er på utkikk etter deg
28.04.2024 Skien
Vi er på utkikk etter ny driftsleder til vår nye kontrakt 1501 Søre Sunnmøre. Kan det være deg? Driftskontrakt 1501
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold? Vi søker deg som vil være med på å holde god standard på
01.05.2024 Lindesnes
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og drifte
12.05.2024 Tromsø
Vil du være med på reisen mot en mer bærekraftig byggenæring? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og
05.05.2024 Haugesund
Vis alle 35.737 ledige stillinger