<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Gjensidige Har du lyst til å yte god service for noen av de største bedriftskundene i Gjensidige?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing. Hos oss kan du være med på å sikre flere liv, mere helse og større verdier enn hos noen andre forsikringsselskaper i landet.

I Gjensidige engasjerer vi oss i kundene våre, og i bærekraftige løsninger. Fremtiden avhenger av at vi forvalter verdiene våre riktig, og vi trenger alltid flinke folk til denne viktige oppgaven. Vil du være med?

Har du erfaring fra forsikringsmeglerbransjen, eller synes det virker spennende å lære mer om den?

Da er du kanskje vår neste Account Coordinator.

Du blir en del av avdelingen Broker Commercial som tilhører Divisjonen Commercial og har i dag hovedtyngden av Norges største bedrifter og offentlige virksomheter på kundelisten. I tillegg har avdelingen ansvar for alle kunder som betjenes via forsikringsmeglere.

En av våre ansatte går over i en annen stilling internt i Gjensidige og derfor leter vi nå etter en ny person som vil være med å levere service, forvaltning og administasjon for våre kunder sammen med oss i avdelingen Operations.

Din hverdag som Account Coordinator

Som en del av vårt Operations-teamet, vil du jobbe hånd i hånd med våre Key Account Managers, og besvare henvendelser fra forsikringsmeglere med profesjonalitet og effektivitet. Du vil jobbe med å produsere nye forsikringer i vårt kjernesystem for KAM'er, samt endre og fornye forsikringsavtaler som ligger i porteføljen.

Avdelingen Operations består i dag av 14 engasjerte medarbeidere som bor spredt og som har ulik forsikringskompetanse og bakgrunn fra Gjensidige og forsikringsbransjen generelt. Blir du en del av oss vil du oppleve en engasjert gjeng som har høy grad av involvering og samarbeid om kundene våre i hverdagen.

I Gjensidige legger vi vekt på gode utviklings og karrieremuligheter. Du blir en del av Commercial-divisjonen i en agil, dynamisk og kompetent virksomhet med ambisiøse mål om å skape gode kundeopplevelser og derved øke kundetilfredsheten, omsetning og lønnsomhet. Det bidrar til å gi deg spennende utfordringer og mulighet til å prege din egen hverdag og utvikling.

Vi har stort fokus på det kollegiale og jobber tett sammen med våre kollegaer.

Om deg som søker

Vi leter etter deg som vil lære og vokse i forsikringsmeglerbransjen. Hvis du er:

  • strukturert og selvstendig
  • har god kjennskap til forsikringsprosesser, med både tegning og fornyelser
  • ønsker å jobbe med næringslivsforsikringer uten ha et salgsfokus

vil du passe godt inn hos oss. Og hvis du allerede har autorisasjon som Forsikringsrådgiver for næringsliv, er det definitivt et pluss!

Vi gjør oppmerksom på at stillingen krever vandelsattest, som vil bli innhentet før en eventuell ansettelse.

Hos oss får du

For å koble på og yte best mulig når det virkelig gjelder, trenger vi å koble av mellom slagene. Derfor er vi opptatt av at du skal ha rom for å være deg, og til å dyrke det som er betydningsfullt i ditt liv - hva enn det måtte være.

Vi gir deg muligheten til å jobbe delvis fra hjemmekontor etter avtale. Vi tror på fleksibilitet i ar-beidshverdagen, noe vi legger til rette for gjennom gode samhandlings- og arbeidsverktøy.

Du vil også få flere goder, som blant annet spesielt god pensjonsordning, forsikringsordninger med behandlingsforsikring, personalrabatter, firmahytter i inn- og utland, aksjespareordning og sommertid.

Vi holder til i flotte kontorlokaler (Huset vårt) sentralt i Oslo sentrum. Her finner du treningsmuligheter i eget treningsstudio og gymsal, i tillegg til bedriftsidrettslag med for eksempel klatregruppe, turgruppe og fotball, kulturaktiviteter og andre sosiale grupper.

I Gjensidige ønsker vi å gjenspeile bredden av mangfoldet i samfunnet. Oppgavene er varierte, ofte langsiktige og ikke minst samfunnsviktige. Det fineste vi har er felleskapet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre. Gjennom å være deg selv, og få muligheten til å utvikle ditt fulle potensial, kan du utnytte evnene dine langt bedre.

Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss.

Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med:

Heidi Elisabeth Grønvold, Logg inn for å se kontaktinformasjon, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Søknadsfrist: 10.03.2024
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Som ansatt i Gjensidige får du utvikle deg selv og samtidig spille en viktig rolle for oss, for kundene våre og for samfunnet. I tillegg til forsikring kan du jobbe innenfor pensjon og sparing. Blir du en av oss, får du rundt 4 000 kollegaer i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. Jurister, journalister, sosiologer, sykepleiere, kriminalteknikere, utviklere, designere og ingeniører, for å nevne noen. Her favner vi om ulikheter i visshet om at det gjør oss bedre, klokere og sterkere.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 21
    2024
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
6 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Vi opplever stor pågang etter våre rådgivingstjenester – og skal styrke vårt lag med en: Seniorrådgiver/Fagspesialist kvalitetssikring legemiddelindustrien Vi er landets
21.05.2024 Flere steder
Har du bakgrunn med teknisk fagskole eller er utdannet ingeniør med et par års arbeidserfaring? Vi er på utkikk etter deg
28.04.2024 Skien
Vi er på utkikk etter ny driftsleder til vår nye kontrakt 1501 Søre Sunnmøre. Kan det være deg? Driftskontrakt 1501
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold? Vi søker deg som vil være med på å holde god standard på
01.05.2024 Lindesnes
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og drifte
12.05.2024 Tromsø
Vil du være med på reisen mot en mer bærekraftig byggenæring? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og
05.05.2024 Haugesund
Vis alle 34.933 ledige stillinger

Fakta om Gjensidige