<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Gjensidige Har du lyst til å hjelpe oss å flytte kjernevirksomheten vår over på en moderne plattform?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Gjensidige Pensjonsforsikring er heleid datterselskap av Gjensidige Forsikring ASA. Vi leverer innskuddsbaserte pensjonsløsninger til bedrifter og pensjon og sparing til bedriftens ansatte og andre privatkunder. Vi er opptatt av gode kundeopplevelser og jobber kontinuerlig med å utvikle effektive og moderne tjenester for våre kunder.

I Gjensidige Pensjonsforsikring engasjerer vi oss i kundene våre, og i bærekraftige løsninger. Fremtiden avhenger av at vi forvalter verdiene våre riktig, og vi trenger alltid flinke folk til denne viktige oppgaven. Vil du være med?

Har du lyst til å hjelpe oss å flytte kjernevirksomheten vår over på en moderne plattform? Gjensidige Pensjon har startet en spennende og krevende reise med å implementere et nytt og moderne kjernesystem. Vi er nå på utkikk etter en proaktiv og ansvarsfull ny leder som vil sørge for at våre kjernesystemer dekker alle våre forretningsbehov; i dag og for fremtiden..

Gode grunner til å jobbe i Gjensidige

Pensjonsbransjen er i endring. Overgang til nye systemer og tilgang på mer moderne verktøy gir oss nye muligheter til å utvikle bedre prosesser og forretningsmodeller. I tillegg til å innføre et nytt kjernesystem, jobber vi blant annet med utvikling av analyseplattformer, digitalisering av produkter og tjenester, samt IT-sikkerhet og beredskap. Vi både utvikler nye løsninger, og jobber med å forbedre de vi allerede har. I tillegg bygger vi en stadig større og sterkere organisasjon hvor målet er å ha de mest engasjerte teknologimedarbeiderne i bransjen!

I Gjensidige har vi jobbet med å sikre liv, helse og verdier i over 200 år. En av grunnene til at vi har lyktes i så lang tid, er at vi hele tiden jobber med å utvikle oss i takt med - og helst i forkant av - de stadige endringene i forsikringsbransjen og samfunnet ellers. Hos oss vil du være en del av et stort fellesskap som trekker i samme retning mot et tryggere samfunn for alle, hvor du kan være stolt av at vi gjør mange konkrete grep for verden rundt oss.

Gjensidige Pensjonsforsikring er et datterselskap i Gjensidigekonsernet som leverer pensjonsprodukter til bedrifter og privatpersoner. Vi har særlig fokus på innskuddspensjon og unit linked løsninger, men tilbyr også uførepensjon i privatmarkedet.

Kjernesystemer er en avdeling under IT i Gjensidige Pensjonsforsikring. Avdelingen har ansvaret for at våre produkter og forretningsregler blir implementert på en god måte i våre IT-systemer. Fagstøtte til andre enheter, feilretting og oppfølging av leverandører er også en viktig del av avdelingens ansvarsområde.

Din hverdag som leder for Kjernesystemer

Har du stor interesse for å bidra til at forretningen får de beste løsningene realisert i nye verktøy og systemer? Evner du å omsette forretningsbehov til tekniske beskrivelser? Som leder for Kjernesystem får du en meget sentral rolle i denne utviklingen. Du vil samarbeide med ulike miljøer både på forretningssiden og på IT-siden. Du vil få personalansvar for 5 høyt kompetente og engasjerte medarbeidere.

Hovedoppgaver for stillingen vil være:

 • Sørge for at vi har robuste, effektive, skalerbare og sikre løsninger
 • Ansvar for forvaltning og videreutvikling av løsningene, herunder oppfølging av leverandører internt og eksternt
 • Delta i tverrfaglige diskusjoner og sikre fagmiljøets involvering både mht. rådgivning og leveranser
 • Vurdere behov for nye eller forbedrede løsninger, både teknisk og forretningsmessig
 • Lede avdelingen og leveranser smidig og effektivt
 • Prioritere avdelingens oppgaver basert på innspill fra forretning og andre interessenter, samt moderniseringsbehov
 • Utvikle og motivere avdelingen
 • Skape forretningsverdi sammen med forretningsdivisjonene

Om deg som søker

Vi ser etter deg som er initiativrik, har stor egendriv og gode samarbeidsevner. Du har høyere relevant utdannelse, og god forretningsforståelse. Du har jobbet som personalleder, eller prosjektleder og trives best når du får jobbe sammen med andre. Du er uredd, tydelig og har gode kommunikasjonsferdigheter. Du setter deg raskt inn i nye områder, og har god teknologiforståelse. Du evner å tenke nytt, og trives med å ha mange baller i luften. Du evner å jobbe operativt, og selv ta ansvar for leveranser.

I tillegg til å lede avdelingen, er det viktig at du evner å forstå fagområdet og problemstillingene, slik at du kan være en god leder, sparringspartner og representant for avdelingen. Teknologiforståelse, -interesse, erfaring fra leverandørstyring og systemforvaltning vil derfor være viktig i denne jobben. Erfaring med innføring eller forvaltning av forretningskritiske applikasjoner vil være en fordel. En god forståelse for pensjonsmarkedet i Norge vil også være en stor fordel i denne stillingen.

Hos oss får du

 • En virksomhet som virkelig satser, og med gode utviklingsmuligheter
 • Konkurransedyktige betingelser med særlig god pensjonsspareordning
 • Gode forsikringsordninger, blant annet behandlingsforsikring samt gode rabatter
 • Firmahytter i inn- og utland
 • Aksjespareordning
 • Treningsmuligheter i eget treningsstudio samt bedriftslag
 • Arbeidssted i fine lokaler sentralt i Oslo (5 minutters gange fra Oslo S)

Vi gir deg også muligheten til å jobbe delvis fra hjemmekontor etter avtale. Vi tror på fleksibilitet i arbeidshverdagen, noe vi legger til rette for gjennom gode samhandlings- og arbeidsverktøy.

I Gjensidige ønsker vi å gjenspeile bredden av mangfoldet i samfunnet. Oppgavene er varierte, ofte langsiktige og ikke minst samfunnsviktige. Det fineste vi har er felleskapet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre. Gjennom å være deg selv, og få muligheten til å utvikle ditt fulle potensial, kan du utnytte evnene dine langt bedre. Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss.
Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med:
Hilde Bech, Logg inn for å se kontaktinformasjon, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Søknadsfrist: 07.03.2024
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Som ansatt i Gjensidige får du utvikle deg selv og samtidig spille en viktig rolle for oss, for kundene våre og for samfunnet. I tillegg til forsikring kan du jobbe innenfor pensjon og sparing. Blir du en av oss, får du rundt 4 000 kollegaer i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. Jurister, journalister, sosiologer, sykepleiere, kriminalteknikere, utviklere, designere og ingeniører, for å nevne noen. Her favner vi om ulikheter i visshet om at det gjør oss bedre, klokere og sterkere.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • APR 21
  2024
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
6 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Vi opplever stor pågang etter våre rådgivingstjenester – og skal styrke vårt lag med en: Seniorrådgiver/Fagspesialist kvalitetssikring legemiddelindustrien Vi er landets
21.05.2024 Flere steder
Har du bakgrunn med teknisk fagskole eller er utdannet ingeniør med et par års arbeidserfaring? Vi er på utkikk etter deg
28.04.2024 Skien
Vi er på utkikk etter ny driftsleder til vår nye kontrakt 1501 Søre Sunnmøre. Kan det være deg? Driftskontrakt 1501
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold? Vi søker deg som vil være med på å holde god standard på
01.05.2024 Lindesnes
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og drifte
12.05.2024 Tromsø
Vil du være med på reisen mot en mer bærekraftig byggenæring? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og
05.05.2024 Haugesund
Vis alle 34.933 ledige stillinger

Fakta om Gjensidige