<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

NCC Hovedsikkerhetsvakt / Leder elsikkerhet (HSV / LFS)

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid og grunnarbeid. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø.

NCC Infrastructure, Civil Engineering NorwayAvdeling Store prosjekt, er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring av alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-/kraftanlegg og idrettsanlegg. Til Avdeling Store prosjekt søker vi nå etter Hovedsikkerhetsvakt / Leder elsikkerhet. NCC har gyldig godkjenningsordning til Bane NOR, og kan utføre arbeid med sikkerhetsfunksjoner som leverandør eller underleverandør til Bane NOR.

 

HOVEDSIKKERHETSVAKT / LEDER ELSIKKERHET

Hovedsikkerhetsvakt / Leder elsikkerhet (HSV / LFS) er tiltenkt å være tilknyttet et av våre prestisjeprosjekter:

 • UDK03 - Underbygning av strekningen Drammen stasjon–Sundhaugen
 • SOS - Stasjonstiltak Strømmen-Oslo-Ski.

Prosjektene kjennetegnes av høy kompleksitet med tanke på planlegging, logistikk og koordinering av en rekke tekniske fag. Våre avdelinger har stor tverrfaglig kompetanse, og vi søker etter deg som vil være med å styrke miljøet for sikkerhetspersonellet vårt ytterligere.

 

Dine arbeidsoppgaver

Som Hovedsikkerhetsvakt / Leder elsikkerhet i NCC vil du inngå i teamet av sikkerhetspersonell som har ansvaret for trafikksikkerheten og elsikkerheten i forbindelse med arbeider og aktiviteter i og ved trafikkert spor og høyspenningsanlegg. Som HSV skal du sørge for en sikker arbeidsdag på jernbanen og har myndighet til å sperre spor, stasjoner og opprette anleggsområder (jernbane) for kjøring av arbeidstog/maskiner på sporet. Vi overvåker og veileder ved utførelsen av arbeid, og vi ivaretar kommunikasjon med togledersentralen.

Som LFS skal du sørge for at nødvendig spenningskontroll på arbeidsstedet utføres etter bestemmelsene i FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg) og i samsvar med den opplæring som er gitt. Sørge for nødvendig jording og kortslutning på arbeidsstedet og fastsette sikkerhetsavstand på arbeidsstedet og oppgi denne til arbeidslaget som nærmeste tillatte arbeidsposisjon/grense for arbeidsområde.

 

Din erfaring, kompetanse og egenskaper

 • Godkjent Hovedsikkerhetsvakt
 • Godkjent Leder elsikkerhet (kode 2431)
 • Gyldig helsegodkjenning
 • Erfaring fra bygg- og anleggsbransjen
 • Relevant fagbrev fra anleggsbransjen teller positivt
 • Førerkort klasse B (BE) 
 • Løsningsorientert og evnen til å kommunisere og samarbeide godt med andre
 • Behersker skandinavisk språk godt, både muntlig og skriftlig
 • Strukturert, pålitelig og ryddig

 

Hva får du hos oss i NCC?

I NCC vil du bli en del av en organisasjon med gode verdier, tydelige miljøambisjoner og sterk vilje til å lykkes. Dette er sentrale grunner til at vi har fornøyde og stolte ansatte. Vi kan tilby deg gode faglige og personlige utviklingsmuligheter i et godt og spennende arbeidsmiljø. Det er mangfoldet av unike ferdigheter, bakgrunn og erfaring som utgjør forskjellen i NCC. NCC skal reflektere våre kunder så vel som samfunnet rundt oss og er avhengig av ansatte med ulik kompetanse. Vi ønsker å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter kunnskapen, mangfoldet og erfaringen det gir.

Høres dette interessant og spennende ut? Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål vedrørende stillingen – se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 30. april 2024

NB! Søknader blir behandlet fortløpende.

NCC er et av de ledende entreprenørselskapene i Norden. Som ekspert på å drive komplekse byggeprosesser, bidrar NCC til en bygg- og anleggsvirksomhet som har positiv innvirkning på kundene og for samfunnsutviklingen som helhet. Virksomheten omfatter utvikling av næringseiendom, bygge- og infrastrukturprosjekter samt produksjon av asfalt og steinmaterialer. I 2023 omsatte NCC for cirka 57 milliarder SEK og hadde 12.200 ansatte. NCCs aksjer er notert på Nasdaq Stockholm.

 

Kontaktpersoner:

Bjørn Tore Valen
Faglig leder, Civil Store Prosjekt
+47 482 14 240

Om arbeidsgiveren

Hver dag tar våre 12 500 medarbeidere beslutninger som forbedrer menneskers hverdag, både i dag og i morgen. Her jobber du i et sterkt fellesskap sammen med kolleger som drives av en vilje og et ønske om å lære nye ting og gjøre en forskjell. Hvis du vil ha en hverdag der du blir utfordret i din profesjonelle rolle, er NCC det rette stedet for deg.

Karriere og utvikling i NCC

NCCs viktigste ressurs er våre ansatte og deres kompetanse er avgjørende for vår fremgang. Kontinuerlig utvikling er derfor en naturlig del av det å jobbe i NCC. Du har muligheten til å forme din egen karriere og teste nye og spennende utfordringer.

Her jobber du med de beste og møter situasjoner som får deg til å utvikle deg i din yrkesrolle. For å sikre din langsiktige kompetanseutvikling finnes det i NCC muligheter til å delta i kompetansenettverk, interne sertifiseringer og utviklingsprogram.

I NCC finnes det mange forskjellige stillinger, og minst like mange virksomhetsområder og karriereveier. Dette gir deg mange muligheter. Du kan velge å jobbe i store eller små prosjekter, du kan arbeide veldig selvstendig eller som en del av en gruppe.

Uansett arbeidsoppgaver er du som medarbeider i NCC en del av noe større som forbedrer hverdagen for både dagens og kommende generasjoner

Les mer om NCC

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAI 27
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Project Geophysicist | Marine Data Processor | Geological Modeling | BSc. of Physics & M.Sc. of Geop
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Student og jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
4 ledige stillinger
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Aleris Tromsø har nylig flyttet inn i topp moderne lokaler i Stakkevollveien 41. Vi har i dag 3 operasjonsstuer og
Snarest Tromsø
Aleris Agder i Lillesand holder til i moderne og funksjonelle lokaler, hvor pasientene skal føle seg i sentrum. Vi har
Snarest Lillesand
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
09.06.2024 Nordreisa
Vi søker en dyktig rådgiver/seniorrådgiver innen fagområdet naturrådgiving.  Vi søker etter deg som har en god grunnkompetanse innen relevant fagfelt, men
30.05.2024 Harstad
Om stillingaDet nasjonale regelverket innan avfall er under omfattande utvikling for å støtte opp om ein sirkulær økonomi og for
02.06.2024 Oslo
Til vår avdeling i Oslo ser vi etter en serviceingeniør innen ventilasjon. Vi bistår kunder over hele regionen med service, vedlikehold, og
Snarest Oslo
Om oss I Bane Nor har me eitt felles mål – å setja spor me er stolte av, som kan
11.06.2024 Ål
I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet
11.06.2024 Tønsberg
Vis alle 21.211 ledige stillinger

Fakta om NCC