<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Bane NOR Bygge og lede lykkelige inhouse utviklerteam?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Om oss

I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet fremover. Derfor jobber vi målrettet med bærekraft, modernisering og knutepunkt. Hos oss får du engasjerte og nytenkende kolleger med en sterk tro på at vårt oppdrag er viktig – og stadig blir viktigere. Sammen sikrer vi et best mulig togtilbud som folk kan stole på!

Vi har en teori om at du som mange andre ikke vet hva som skjer på innsiden av Bane NOR. Nå har du sjansen til å få et innblikk og kanskje la deg selv bli overrasket. Det er ufattelig mye som har skjedd siden 2017, året vi ble til, men endringene er langt fra over! Nå skal vi bygge - og vi satser stort. 

Vi skal rekruttere to ledere for hvert sitt systemutviklerteam til IT-avdelingen vår i Oslo. Hovedoppgaven til begge disse rollene er å bygge store og lykkelige inhouse utviklerteam. I tillegg har du som leder rammene til å påvirke og forme mye underveis! Din rolle vil være et av de viktigste bidragene til å skape reell effekt for de reisende, men også for hvordan vi har det på jobb. Vi ser for oss at du har god erfaring fra utviklingsmiljø i rollen som utvikler eller en form for leder, i kombinasjon med egenskaper som empati og et smittende engasjement.  

 

Fun facts

Visste du at Bane NOR har over 500 kolleger som jobber med IT tjenester? Og at..

..vi har tverrfaglig produktteam
..vi har vårt eget designmiljø
..vi har et security champion-program
..vi har en helt ny utviklerplattform 
..vi har en veletablert integrasjonsplattform og dataplattform
..vi har ca 80 interne og eksterne utviklere
..vi har et mål om å rekruttere 50 nye utviklere innen 2027!
..vi sammen kan påvirke fremkommeligheten for hundretusenvis av mennesker og mer enn 100.000 tonn med gods - hver eneste dag!

Som du kan se har Bane NOR kommet et stykke på smidigreisen med ny utviklerplattform, designmiljø, tverrfaglige produktteam og mye mer. Men for å løfte oss enda høyere trenger vi deg med på laget!

 

Ditt spillerom!

Som leder for utviklingsteamet får du virkelig en helt unik mulighet til å forme hvordan vi i Bane NOR bruker teknologi for å klare å møte fremtidens behov. Dette får du gjennom å velge ut hodene som skal være med på utviklingen, i tillegg til å ta viktige valg som vil påvirke både utviklerens og de reisendes hverdag. 

Oppsummert er dette dine hovedoppgaver:

 • Skape en bedre utviklerhverdag og sikre gode leveranser gjennom metoder, standarder, verktøy og kompetanseutvikling 
 • Rekruttering og teambygging: vi ønsker å erstatte innleide ressurser med faste ansatte, og skape engasjerte og produktive team!
 • Leverandørstyring: du vil effektivt styre og optimalisere samarbeidet med våre leverandører 
 • Personalansvar: personalansvar for et dyktig og lykkelig team med utviklere, både faste ansatte og innleide 

Som leder i Bane NOR vil du også bli satt inn i vårt interne lederprogram og få god opplæring i lederskap. Vi har også partnere på rekruttering som vil støtte deg gjennom prosesser, og dedikerte ressurser internt i selskapet som vil være med å bistå på rekruttering og employer branding aktiviteter . Vi setter faglig utvikling høyt, og forstår hvor viktig det er å dyrke kompetansen vår for å henge med i svingene. Det er derfor lagt av både tid og ressurser til faglig og personlig utvikling slik at du og teamet ditt får muligheten til å være med på seminarer, eventer, kurs og andre tilstelninger som gagner deres kompetanse og rolle. Vi lever etter prinsippet om tillit under ansvar og trives med fleksibilitet.

I tillegg skal vi jo ansette to ledere i denne rollen, en på hvert utviklerteam - så her skal vi sørge for at du vil få en flott kollega og en god sparringspartner!

 

Hvem er du?

 • Du har god erfaring fra utviklingsmiljøer. For eksempel som utvikler, produkteier, scrum master eller teamleder
 • Du har jobbet mye med smidig metodikk! Og liker denne metoden
 • Det er helt klart en stor fordel om du i tillegg har vært med å etablere eller styrke et inhouse utviklermiljø tidligere

Som person og leder er det viktigste at du er empatisk og ser de menneskene rundt deg. Vi ønsker deg som jobber for både å bevare og skape et trygt og godt arbeidsmiljø. Rollen vil også passe deg som blir motivert av å bygge team og å utvikle gode måter å jobbe på, samt det å se inn i kula for å spå neste steg i den teknologiske reisen vår.

 

Kjekt å vite

Å søke jobb i Bane NOR skal være enkelt. Du trenger derfor ikke å skrive et søknadsbrev - en godt utfylt CV på norsk og dine svar på noen få spørsmål i søknadsprosessen, er det vi ønsker fra deg.

Ser du noe du ikke kan? Ta det helt med ro – vi skal sikre at du får en god opplæring! Vi oppfordrer deg til å søke stillingen om den er interessant, og om du har lyst til å lære noe nytt.

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker oss kollegaer med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Det er viktig for oss at våre medarbeidere identifiserer seg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende. Hva betyr disse verdiene for deg?

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

 

Vil du sette spor, håper vi du tar kontakt med oss

Andy Yu
Seksjonsleder Systemutvikling og løsningsarkitektur
Mobil: +47 996 28 321
Epost: andy.aadneram.yu@banenor.no

Jonas Rambæk, mobil: 93242133

Maria Skrede, mobil: 41108218

Om arbeidsgiveren

Hos oss møter du ambisiøse kolleger som jobber med komplekse utfordringer. Kulturen er preget av tverrfaglig samarbeid og et stort engasjement for jernbanen.

Vår største ressurs er menneskene som jobber her. Vi vet at mangfold bidrar til å skape resultater, og at vårt oppdrag er viktig – og stadig blir viktigere.

Kulturen er skapt gjennom tett tverrfaglig samarbeid og høyt engasjement, fra folk med mange med forskjellige bakgrunner. Samtidig er det viktig at livet har plass til både arbeid og fritid. Jobben vi gjør er viktig for samfunnet, og arbeidet skal utvikle og glede - ikke slite oss ut.

 

Alle er velkommen!

Vi føler oss trygge på at du vil møte likesinnede hos oss, og vi ønsker å styrke vårt mangfold og inkluderingsarbeid.

Hos oss er alle velkommen uansett legning, kjønn, religion og alder. Hos oss skal du kunne være like mye deg selv som hjemme. Det vi har til felles er engasjementet for jernbanens fremtid.

 

Mangfolds- og inkluderingsarbeid

Våre ledere deltar på kurs med stort fokus på mangfoldsledelse. De skal følge våres lederprinsipper, og ta aktivt del i arbeidet med inkludering og mangfold. Det er en jobb vi ønsker at hele samfunnet skal engasjere seg i. 

 

Inkluderende arbeidsliv

IA-avtalen (Inkluderende arbeidsliv) er en intensjonsavtale mellom regjeringen, arbeidstakernes og arbeidsgivernes foreninger. Målet er å forebygge sykefravær og hindre at folk faller ut av yrkeslivet. 

Dette gjøres gjennom å kartlegge ansattes behov og organisere arbeidsplassen, slik at vi kan planlegge og gjennomføre tiltak. Slik tilrettelegger vi for større mangfold og gode arbeidsplasser.

Les IA-avtalen om inkluderende arbeidsliv på regjeringen.no. (åpnes i ny fane)

 

Dilemmatrening, etikk og nulltoleranse 

Våre medarbeidere tar stadig obligatoriske kurs i dilemmatrening. Det skal bidra til å ivareta våre verdier. Vi handler etter retningslinjer for nulltoleranse mot mobbing, trusler, og trakassering.

Vi ønsker å stadig bedre måten vi jobber på. Vi skal være flinke til å utfordre hverandre, så vi sikrer fokus på inkludering og støtter opp om mangfoldet vi ønsker på jobb.

 

Ansattgoder 

Vi kan tilby en rekke ansattgoder, som blant annet: 

 • Fleksibilitet rundt arbeidstid og hjemmekontor
 • Sommertid 15. mai til 14. september
 • Gode pensjonsordninger med høye sparesatser
 • Konkurransedyktige bank- og forsikringsordninger
 • Moderne lokaler med sentral beliggenhet
 • Personalbillett med GoAhead, SJ NORD og VY's tog

 

Les mer om Bane NOR

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAI 27
  2024
  7 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • MAI 28
  2024
  2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAI 29
  2024
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • MAI 31
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUN 02
  2024
  8 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Webansvarlig, student, jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
33 ledige stillinger
Traineeprogram
Lærlinger

Se flere annonser

Aleris Tromsø har nylig flyttet inn i topp moderne lokaler i Stakkevollveien 41. Vi har i dag 3 operasjonsstuer og
Snarest Tromsø
Aleris Agder i Lillesand holder til i moderne og funksjonelle lokaler, hvor pasientene skal føle seg i sentrum. Vi har
Snarest Lillesand
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
09.06.2024 Nordreisa
Vi søker en dyktig rådgiver/seniorrådgiver innen fagområdet naturrådgiving.  Vi søker etter deg som har en god grunnkompetanse innen relevant fagfelt, men
30.05.2024 Harstad
Om stillingaDet nasjonale regelverket innan avfall er under omfattande utvikling for å støtte opp om ein sirkulær økonomi og for
02.06.2024 Oslo
Til vår avdeling i Oslo ser vi etter en serviceingeniør innen ventilasjon. Vi bistår kunder over hele regionen med service, vedlikehold, og
Snarest Oslo
Om oss I Bane Nor har me eitt felles mål – å setja spor me er stolte av, som kan
11.06.2024 Ål
I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet
11.06.2024 Tønsberg
Vis alle 22.594 ledige stillinger

Fakta om Bane NOR