<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Statens vegvesen Driftsspesialist IT i produktteam

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Er du den vi ser etter?

Infrastruktur og drift IT er Statens vegvesens sentrale kompetansemiljø på drift av IT-løsninger og -tjenester. Avdelingen består av over 100 høyt kvalifiserte medarbeidere. Nå søker vi deg som vil jobbe med samfunnsnyttige tjenester med høyt brukervolum og stor nytteverdi for både Norges innbyggere og næringslivet.

Du vil inngå i det nyetablerte produktområdet Trafikkflyt og beredskap, som jobber tett sammen med de fem veitrafikksentralene i Statens vegvesen. Vegtrafikksentralen bidrar proaktivt til en trafikksikker og fremkommelig vei, gjennom å veilede og informere trafikanter, samt overvåkning av vei og trafikk.

Kontorsted for stillingen er Drammen eller Skien. For kandidater med relevant erfaring og kompetanse kan vi også vurdere andre kontorsteder. Ta kontakt, så ser vi hva som kan passe for deg.

 

Ansvar og arbeidsoppgaver:

Du vil være et bindeledd mellom produktteamene og Infrastruktur og drift IT. Oppgaver er operativ drift av løsninger i produktteamene og teknisk rådgivning inn mot produktteamene. Du vil være en bidragsyter i feilsøking ved hendelser og feilsituasjoner, og en pådriver for faglig kompetansebygging og prosessforbedring.

Du vil understøtte flere produktteam i produktområdet, så du vil ha et stort nettverk av kollegaer å samarbeide med. Produktområdet er organisert i flere tverrfaglige produktteam med bred kompetanse og høyt engasjement. Vi jobber innsiktsbasert etter smidige prinsipper der produktteamene får høy grad av selvstyring, tillit og ansvar.

 

Kvalifikasjoner

 • Relevant høyere utdanning, min. 3 år. For kandidater med sterk og allsidig praksis fra det aktuelle fagområdet og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes.
 • Det er ønskelig med tre års erfaring fra IT-teknisk drift.
 • Det er en fordel om du har erfaring med smidig arbeidsform og tverrfunksjonelle team.
 • Videre er det en fordel om du har erfaring med noe av følgende: MS IIS, .Net, Rabbit MQ, Elastic search, Java, Tomcat, Kubernetes, Jenkins (CI/CD) pipelines, Mongo DB, Oracle DB, IP telefoni.

Arbeidsoppgavene krever god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av papirene dine og godkjenning fra HKDIR (https:hkdir.no/utdanning-fra-utlandet).

 

For å lykkes i rollen ser vi etter deg som er positiv, læringsvillig og løsningsorientert. Du tør å ta avgjørelser, viser initiativ og er god til å kommunisere med andre. Du har erfaring fra drift i et teknisk miljø og liker å ha en stor kontaktflate i arbeidshverdagen.

I Statens vegvesen står delingskultur og samarbeid sentralt. Vi ser etter deg som er en uformell lagspiller som trives med å jobbe i team.

 

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt i mot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

 

Vi tilbyr

 • god opplæring, onboardingsprogram og buddyordning
 • gode muligheter for kompetanseheving
 • fleksitid og gode ordninger for avspasering
 • mulighet for fleksibelt arbeidssted (hjemmekontor) i henhold til Statens vegvesens retningslinjer
 • mulighet for trening i arbeidstiden, eller støtte til andre treningsaktiviteter
 • god pensjonsordning og muligheter for boliglån i Statens pensjonskasse
 • godt arbeidsmiljø i nye kontorbygg med god tilgang på offentlig kommunikasjon og med universell utforming. Vi har gode muligheter for individuell tilrettelegging ved behov for hjelpemidler i arbeidshverdagen.

Lønn avtales i samsvar med lønnspolitikken vår.

 

Om søknaden din

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

 

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

 

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

 

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med seksjonssjef Siw Karinen, tlf. 95058795 eller epost siw.karinen@vegvesen.no.

Om arbeidsgiveren

Statens vegvesen leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag. 

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.

Les mer om Statens vegvesen

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAI 27
  2024
  5 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • MAI 28
  2024
  2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAI 29
  2024
  3 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAI 30
  2024
  5 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • MAI 31
  2024
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • JUN 02
  2024
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • JUN 03
  2024
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Student
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
19 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Aleris Tromsø har nylig flyttet inn i topp moderne lokaler i Stakkevollveien 41. Vi har i dag 3 operasjonsstuer og
Snarest Tromsø
Aleris Agder i Lillesand holder til i moderne og funksjonelle lokaler, hvor pasientene skal føle seg i sentrum. Vi har
Snarest Lillesand
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
09.06.2024 Nordreisa
Vi søker en dyktig rådgiver/seniorrådgiver innen fagområdet naturrådgiving.  Vi søker etter deg som har en god grunnkompetanse innen relevant fagfelt, men
30.05.2024 Harstad
Om stillingaDet nasjonale regelverket innan avfall er under omfattande utvikling for å støtte opp om ein sirkulær økonomi og for
02.06.2024 Oslo
Til vår avdeling i Oslo ser vi etter en serviceingeniør innen ventilasjon. Vi bistår kunder over hele regionen med service, vedlikehold, og
Snarest Oslo
Om oss I Bane Nor har me eitt felles mål – å setja spor me er stolte av, som kan
11.06.2024 Ål
I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet
11.06.2024 Tønsberg
Vis alle 21.211 ledige stillinger

Fakta om Statens vegvesen