<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Hitachi Energy Norway Leder for service Network Manager i Norge

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Du vil være en del av Grid Automation i Skandinavia.

Enheten er ansvarlig formarkedsføring, salg og levering av Hitachi Energys komplette IT-systemer innenfor SCADA/GMS/EMS/DMS for overvåking av energiforsyning i Norge. Vi ser nå etter en leder på service som vil lede vår innsats for å øke kundetilfredsheten og øke vår servicevirksomhet i Norge.

Forretningsområde Enterprise Software, Network Control i Norge består av rundt 15 medarbeidere og holder til i på Helsfyr i Oslo. Vi har dyktige og motiverte medarbeidere og er markedsledende i Norge.

Utfordring: Du vil være ansvarlig for å administrere og øke vår servicevirksomhet i Norge med fokus på den store installerte basen av IT-systemer innenfor SCADA/GMS/EMS/DMS. Støttet av prosjektavdelingen vil du utvikle og fremme vårt tilbud med målet om å øke virksomheten.

Sammen med et team av ledere, prosjektledere og serviceingeniører vil du sikre vår tjenesteportefølje og levere inntekter, fortjeneste og kontanter i tråd med forpliktede prognoser, basert på en regelmessig og strukturert oppfølging av hele serviceporteføljen. Ditt ansvar vil være å drive en effektiv virksomhet som sikrer at våre kunder til enhver tid er tilfreds med støtten de får av oss og for å gjennomføre prosjekter i tide, på budsjett og til forventet kvalitet.

Som servicemanager vil du være prosjektleder for alle våre vedlikeholdsavtaler og prosjekter håndtert av serviceavdelingen. Du vil være ansvarlig for å lage tilbud på serviceprosjekter basert på kundenes behov og å opprette en kultur hos serviceingeniørene i ditt team hvor de finner salgsmuligheter og selger disse inn hos kundene våre.

Du vil være ansvarlig for å utvikle både den kortsiktige og langsiktige strategien på avdelingen for å sikre en solid vekst i omsetningen sammen med resten av lederteamet.

Vi ser etter

 • En lag spiller med evnen til å motivere, utvikle og sette prioriteringer for et team av ingeniører.
 • Erfaring fra kundeservice, salg og/eller prosjektledelse
 • Svært god skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne på norsk og engelsk.
 • Utdannelse innen fagområde elkraft- eller dataingeniør vil være en fordel

Vi tilbyr

 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med gode muligheter for personlig og faglig utvikling
 • Et godt og stabilt arbeidsmiljø der både medarbeidere og ledere bryr seg
 • God opplæring fra kollegaer som ønsker å dele sin kompetanse med deg
 • Fleksibel arbeidstidsordning
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Godt arbeidsmiljø med fokus på samarbeid og trivsel

Du vil rapportere til leder for Network Control i Norge, Mats Bakken.

Vi gjør oppmerksom på at vi i samarbeid med Meditor AS utfører en bakgrunnssjekk av alle kandidater som tilbys fast ansettelse i Hitachi Energy Norge. Dette gjøres for å sikre at kvaliteten i vår utvelgelsesprosess er i samsvar med Hitachi Energys policy.
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Hitachi Energy er pådriver for et mer bærekraftig, fleksibelt og sikkert energisystem. Vi bistår kunder innen energiforsyning, industri, transport og infrastruktur med innovative løsninger og tjenester gjennom hele verdikjeden. Sammen med våre kunder og samarbeidspartnere leverer vi banebrytende teknologier og muliggjør den digitale overgangen til en karbonnøytral fremtid. Hitachi Energy Norway AS representerer den norske delen av virksomheten og har omlag 300 ansatte.

Les mer om Hitachi Energy Norway

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAI 26
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
1 ledig stilling
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Aleris Tromsø har nylig flyttet inn i topp moderne lokaler i Stakkevollveien 41. Vi har i dag 3 operasjonsstuer og
Snarest Tromsø
Aleris Agder i Lillesand holder til i moderne og funksjonelle lokaler, hvor pasientene skal føle seg i sentrum. Vi har
Snarest Lillesand
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
09.06.2024 Nordreisa
Vi søker en dyktig rådgiver/seniorrådgiver innen fagområdet naturrådgiving.  Vi søker etter deg som har en god grunnkompetanse innen relevant fagfelt, men
30.05.2024 Harstad
Om stillingaDet nasjonale regelverket innan avfall er under omfattande utvikling for å støtte opp om ein sirkulær økonomi og for
02.06.2024 Oslo
Til vår avdeling i Oslo ser vi etter en serviceingeniør innen ventilasjon. Vi bistår kunder over hele regionen med service, vedlikehold, og
Snarest Oslo
Om oss I Bane Nor har me eitt felles mål – å setja spor me er stolte av, som kan
11.06.2024 Ål
I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet
11.06.2024 Tønsberg
Vis alle 22.594 ledige stillinger