<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Veidekke Driftsleder - Søre Sunnmøre

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi er på utkikk etter ny driftsleder til vår nye kontrakt 1501 Søre Sunnmøre.

Kan det være deg?

Driftskontrakt 1501 Søre Sunnmøre er en driftskontrakt med et tilhørende vegnett på 442 km. fylkesveger og fylkes-g/s-veger med tilhørende sideanlegg, sideområder, utstyr og installasjoner i kommunene Hareid, Ulstein, Herøy, Sande, Vanylven, Stad og Volda.

Kontrakten ligger i naturskjønne omgivelser med både fjell- og fjordlandskap.

I tillegg til driftskontrakten arbeider vi tidvis i sidemarkedet, driver med nyanlegg og oppgraderinger for både kommune, fylke, og stat. Dette gir en variert, spennende og til tider hektisk hverdag. 

Det er mange flotte medarbeidere som daglig arbeider på kontrakten. Vi er dedikert i vårt arbeide, vi bryr oss om hverandre, vi samarbeider godt, og vi er opptatt av å virke i et godt arbeidsmiljø.

 

Arbeidsoppgaver

Som driftsleder vil dine hovedoppgaver være og følge opp og gjennomføre oppdrag i henhold til bestilling fra byggherre. Arbeidet innebærer driftsplanlegging, oppfølging av HMS, kvalitet og prosjektstyring. Vi ønsker oss en driftsleder som er en trygg databruker og er vant til å rapportere elektronisk. Du vil både ha typiske funksjonæroppgaver og driftsmessige oppgaver.

 

Kvalifikasjoner

Som driftsleder bør du ha relevant fagbrev eller annen teknisk utdanning. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning. Vi ønsker at du kjenner til krav og regelverk i bransjen, og at du kan håndtere kontrakter slik at Veidekke etterlever plikter, ivaretar våre rettigheter og følge opp krav fra byggherre. Du har god økonomisk forståelse, og vil fungere som en støtte for kontraktsleder, håndverkere og underleverandører. Du er driftig og løsningsorientert, og står på når det trengs å ta i et ekstra tak.

Vi ser etter deg som er opptatt av å skape og ivareta gode relasjoner til våre kunder og samarbeidspartnere. Du er en rollemodell for sikkerhetskultur og en god tilbakemeldingskultur, og du er opptatt av å skape et godt og raust arbeidsmiljø sammen med dine kollegaer. 

 

Profil

Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende, er viktige for oss, og for å bli en av oss må du kunne stå for disse. I Veidekke skal vi lede gjennom involvering, tydelige mål, våre verdier og frihet under ansvar.

Vi ser etter deg som alltid søker å finne den beste veien fremover gjennom verdiskapende samspill. I rollen er det viktig at du er handlekraftig og ikke redd for å ta avgjørelser. I Veidekke får du ansvar om du tar ansvar. Gode HMS-resultater kommer gjennom sikker adferd. Målet er at alle skal komme uskadet hjem fra jobb – hver dag. 

 

Vi tilbyr

Om du blir med oss som driftsleder blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt, og til tider hektisk arbeidsmiljø. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. 

Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å bli medeier i egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Ta gjerne kontakt med en av kontaktpersonene under for en uforpliktende prat.

Velkommen med din søknad!

 

Kontakt

Prosjektleder

Freddy Hanssen

979 70 030

 

Kontraksleder:
Ken Fagerli
90560848

Søknadsfrist: 21.04.2024

Sted: Søre Sunnmøre 

Arbeidsstedet vil endres iht. kontraktområdet.

Om arbeidsgiveren

Veidekke er et selskap bygget på menneskers nysgjerrighet, kompetanse og vilje. Når vi setter oss nye mål, er det alltid med menneskene først. Frem mot 2025 og videre har vi tydelige økonomiske målsetninger, men vi vet at for å nå de målene må vi jobbe med det som påvirker resultatet. Vi kaller det Prestasjon med mening.

Slik dyrker vi prestasjon med mening

 • Vi bygger solide team som skal løse kundenes problem
 • Vi velger å gjøre rett når vi står overfor dilemmaer
 • Vi sikter høyere – hver eneste dag. 

Veidekke skal i årene som kommer ta kloke og modige valg og gjøre tydelige prioriteringer. Vi ser på endringer i samfunnet som en mulighet der vi kan spille på vår innovative og involverende kultur og ingeniørkompetanse. Sammen med våre kunder og leverandører skal vi ta en aktiv rolle i klimaskiftet slik at vi løser viktige utfordringer og bygger en bedre morgendag – prosjekt for prosjekt.

Les mer om Veidekke

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAI 21
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAI 24
  2024
  2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAI 26
  2024
  17 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
21 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Forsvarsbygg Eiendomsforvaltning har med sine vel 1000 ansatte flere sentrale avdelinger som skal sikre gode premisser og etterlevelse av de
27.05.2024 Oslo
For å styrke IT-støtten til Forsvarsbyggs investeringsprosjekter søker IT-seksjonen etter en ny medarbeider på brukerstøtte. Teamet du går inn i
28.05.2024 Stjørdal
IT-seksjonen i Forsvarsbygg er i vekst og vi søker nå en faglig sterk medarbeider som kan tre inn i en
28.05.2024 Oslo
Forsvarsbygg søker nå etter ny mekaniker som vil jobbe som driftstekniker hos oss!Som driftstekniker vil du være vårt fremste kontaktledd overfor
22.05.2024 Sørreisa
Gjennom vårt arbeid med å bli den foretrukne elektrobedriften til privat- og bedriftsmarkedet i Tromsø opplever vi økt arbeidsmengde. Vi
Fortløpende Tromsø
Om oss I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan
09.06.2024 Levanger
Om oss I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan
03.06.2024 Oslo
Fagmiljøet ingeniørgeologi på hovedkontoret i/tilknyttet Sandvika består for tiden av 27 ansatte, men vi har vekstambisjoner og ønsker å bygge
11.08.2024 Flere steder
Vis alle 23.219 ledige stillinger

Fakta om Veidekke