<  
>  
Stillingsannonse

Bravida Teknisk prosjektleder Byggautomasjon

Søknadsfrist : 21.05.2024

Stillingsbeskrivelse

Til vår avdeling i Trondheim søker vi nå teknisk prosjektleder for store og mellomstore prosjekter innen byggautomasjon. Rollen innebærer at du samarbeider med det utførende team og utførelsen av prosjektet, i tett samarbeid med andre prosjektledere, teknikere og selger. Arbeidet vil omfatte arbeid knyttet til ressursplanlegging og styring, i tillegg til kundekontakt for å skape gode resultater sammen. Hos oss vil du sitte sammen med en god gjeng teknisk faglig sterke kollegaer som bistår, utfordrer og skaper gode resultater sammen med deg.

Vi ønsker deg som ser mulighetene rundt deg. Vi ønsker deg som har en praktisk tilnærming til prosjektledelse og evner det å se hvilke muligheter og ansvar som ligger der. Har du god struktur, evner å bygge gode team og samtidig har en teknisk god forståelse, da ønsker vi deg! Som teknisk prosjektleder for byggautomasjon i Bravida vil du være med på svært spennende prosjekter både innen nybygg og rehabmarkedet. Dagene er varierte, og det vil komme oppgaver og utfordringer på løpende bånd - dette skaper en spennende hverdag!

Har du relevant teknisk bakgrunn innen byggautomasjon, VVS eller elektro og liker hverdager i et sterkt teknisk miljø, da ønsker vi deg.

Vi har et behov for en teknisk prosjektleder som forstår de ulike aspektene i prosjektgjennomføring. God kommersiell forståelse og god teknisk forståelse er i tillegg viktige aspekter. Du motiveres av å ha mange baller i luften og trives i rollen som forhandler og pådriver. At du har gjennomføringsevne, god struktur og forståelse av teambygging er en forutsetning. Du må snakke og skrive flytende norsk, samt være i stand til å kommunisere muntlig og skriftlig på engelsk. Vi tilbyr gode betingelser, et sterkt faglig miljø og en faglig utfordring i et stort selskap.

 

Arbeidsoppgaver:

Oppfølging og støtte i bygningstekniske prosjekter innen automatisering
Bistå salg i tilbudsprosesser
Prosjektering av løsninger
Kundekontakt og oppfølging av oppdrag
Oppfølgning av rutiner og rapportering

For å lykkes i stillingen har du erfaring fra rådgiver- eller teknisk bransje, gjerne innenfor byggautomasjom, VVS eller elektro. Relevant prosjektledererfaring vil telle positivt, men det er ikke et krav. Jobber du i dag som prosjektingeniør og ønsker utfordring som teknisk prosjektleder så oppfordrer vi deg å søke. Det er en fordel med erfaring fra byggeprosjekter, i tillegg til god kjennskap til NS-standarder for bygg.

 

Om arbeidsgiveren

Bravida gir bygninger liv. Vi gjør det ved hjelp av tusenvis av medarbeidere som installerer og vedlikeholder installasjoner for energi, lys, varme, kjøling, vann, luft og sikkerhet - sånt som bare skal fungere.

Byggautomasjon er den viktigste bidragsyteren for å koble sammen de forskjellige fagene i moderne næringsbygg, og et prioritert forretningsområde i konsernet. Avdelingen i Trondheim har i dag 17 dedikerte medarbeidere som driver med service og prosjekt. Vi er en sammensveiset gjeng der inkludering og framsnakking er viktige verdier og vi leverer høy kvalitet på arbeidet vi gjør.

Ambisjonen er at Bravida, ved våre leveranser, skal bidra til at våre kunder når sine mål innenfor bærekraft og at de reduserer sine energikostnader og skaper bedre opplevelser for brukerne av byggene.

Avdelingen har spennende oppdrag for nærings-, industri- og offentlige kunder i regionen. Vi har i dag en stor mengde servicearbeid som stadig øker og har i tillegg mange større prosjekter som skal gjennomføres de neste årene og vi trenger flere gode medarbeidere.

Jobber du i dag med tekniske leveranser, har du stor drivkraft og et ønske om å utvikles fortløpende? Vil du jobbe for en avdeling der du gis ansvar og tillit, og bli en del av et dyktig team som spiller hverandre gode? Da er det deg vi leter etter.

 

Bravida tilbyr

 • Spennende og varierte oppgaver hos Norges ledende totalteknisk entreprenør
 • En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer
 • Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
 • Meget gunstige pensjons- og forsikringsordninger
 • Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen
 • Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø

 

Interessert?

Vi ser frem til å motta din søknad! Søknadsfrist er satt til 21.05.2024. Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss, kan du følge oss på sosiale medier og besøke vår hjemmeside.

 

Kontaktpersoner:

Øystein Ramsøskar

Avdelingssjef

+ 47 920 17 408

oystein.ramsoskar@bravida.no

 

Kenn Otto Wulvik

Filialsjef

+47 920 23 708

kenn.wulvik@bravida.no

Om arbeidsgiveren

Bravida er en ledende leverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester. Vi tilbyr spesialkompetanse innen teknikkområdene elektro, rør og ventilasjon. På disse områdene tar vi gjerne ansvar for hele installasjonsprosessen; fra design og prosjektering til installasjon og service. Bravida tilbyr også tjenester innenfor spesialområder som sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.

VI GIR BYGNINGER LIV!

Bravida gir bygninger liv - døgnet rundt, hele året! Vi gjør det ved hjelp av tusenvis av medarbeidere som installerer og vedlikeholder anlegg for energi, varme, kjøling, vann, ventilasjon og sikkerhet. Ting som bare skal fungere....!

Vi jobber altså med bygningers livgivende funksjoner, men framfor alt arbeider vi med mennesker. Menneskene som bor og lever i bygningene og anleggene er utgangspubktet for alle prosjektene vi gjennomfører.

Les mer om oss under, eller gå direkte til våre ledige stillinger.

Les mer om Bravida

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 21.05.2024

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAI 21
  2024
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Maskiningeniør & Sivil i Industrial Engineering
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Student
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
21 ledige stillinger
Traineeprogram
Lærlinger

Filmer

Bravida Norge - vi gir bygninger liv!
Lær om hvordan Bravida hjelper deg i hverdagen!