<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

NCC NCC Industry søker erfaren Borerigg-operatør/Bergsprenger

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

NCC Industry tilbyr produkter og tjenester på og i forbindelse med veien. Virksomheten dekker verdikjeden fra produksjon av pukk og grus til produksjon og utlegging av asfalt. Virksomheten er inndelt i to sektorer: Steinmaterialer og Asfalt.

Steinmaterialer har i dag 7 pukkverk og en boring og sprengingsavdeling i Norge, og tilbyr pukk og grusprodukter til en rekke bruksområder. Sprengningsavdelingen er samlokalisert med Valberg Pukkverk i Kragerø og utfører pr i dag oppdrag i Vestfold, Telemark og Agder.

Ønsker du å få muligheten til å være med å utvikle en av bransjens mest spennende virksomhet? NCC Industry er i suksessiv vekst og vår sprengningsavdeling er i stadig utvikling. Til Sprengningsavdelingen søker vi derfor etter en pliktoppfyllende, ansvarsfull og erfaren borerigg-operatør. Har du i tillegg papirer som bergsprenger er det et stort pluss.

 

Relevant kompetanse og erfaring:

 • Fagbrev innen fjell- og bergverksfaget er positivt
 • Bergsprengningssertifikat er et fortrinn
 • ADR sertifikat vil være en fordel
 • Tidligere erfaring med boring i pukkverk er et ønske
 • Førerkort kl B er et krav
 • Forstår og snakker et av de skandinaviske språkene er en forutsetning

Noe reisevirksomhet må kunne påregnes.

Vi ser etter personer som tar sikkerhet på alvor, har et positivt engasjement, er løsningsorientert og har gode samarbeidsevner. Du må også være punktlig, ha stor arbeidskapasitet og håndtere høyt tempo.   

 

NCC tilbyr spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn. Vi har konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. Du vil også få en aktiv rolle i en bedriftskultur som er basert på sterke verdier som styrer vår atferd. Dette er med på å skape en mer bærekraftig byggeprosess, der du samtidig bygger en karriere som er synlig i hele samfunnet.    

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål vedrørende stillingen – se kontaktdetaljer.

Høres dette interessant og spennende ut? Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 28. april 2024, men søknader vil bli vurdert fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!  

NCC skal reflektere våre kunder så vel som samfunnet rundt oss, og er avhengig av ansatte med ulik kompetanse. Vi ønsker å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter kunnskapen, mangfoldet og erfaringen det gir.
I henhold til NCCs sikkerhetskultur gjennomfører vi bakgrunnssjekker av våre sluttkandidater.

 

Kontaktpersoner:

Tor Olsen
Site Manager
+47 468 88 581

Om arbeidsgiveren

Hver dag tar våre 12 500 medarbeidere beslutninger som forbedrer menneskers hverdag, både i dag og i morgen. Her jobber du i et sterkt fellesskap sammen med kolleger som drives av en vilje og et ønske om å lære nye ting og gjøre en forskjell. Hvis du vil ha en hverdag der du blir utfordret i din profesjonelle rolle, er NCC det rette stedet for deg.

Karriere og utvikling i NCC

NCCs viktigste ressurs er våre ansatte og deres kompetanse er avgjørende for vår fremgang. Kontinuerlig utvikling er derfor en naturlig del av det å jobbe i NCC. Du har muligheten til å forme din egen karriere og teste nye og spennende utfordringer.

Her jobber du med de beste og møter situasjoner som får deg til å utvikle deg i din yrkesrolle. For å sikre din langsiktige kompetanseutvikling finnes det i NCC muligheter til å delta i kompetansenettverk, interne sertifiseringer og utviklingsprogram.

I NCC finnes det mange forskjellige stillinger, og minst like mange virksomhetsområder og karriereveier. Dette gir deg mange muligheter. Du kan velge å jobbe i store eller små prosjekter, du kan arbeide veldig selvstendig eller som en del av en gruppe.

Uansett arbeidsoppgaver er du som medarbeider i NCC en del av noe større som forbedrer hverdagen for både dagens og kommende generasjoner

Les mer om NCC

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAI 22
  2024
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • MAI 23
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAI 24
  2024
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • MAI 25
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAI 27
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
11 ledige stillinger
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Forsvarsbygg Eiendomsforvaltning har med sine vel 1000 ansatte flere sentrale avdelinger som skal sikre gode premisser og etterlevelse av de
27.05.2024 Oslo
For å styrke IT-støtten til Forsvarsbyggs investeringsprosjekter søker IT-seksjonen etter en ny medarbeider på brukerstøtte. Teamet du går inn i
28.05.2024 Stjørdal
IT-seksjonen i Forsvarsbygg er i vekst og vi søker nå en faglig sterk medarbeider som kan tre inn i en
28.05.2024 Oslo
Forsvarsbygg søker nå etter ny mekaniker som vil jobbe som driftstekniker hos oss!Som driftstekniker vil du være vårt fremste kontaktledd overfor
22.05.2024 Sørreisa
Gjennom vårt arbeid med å bli den foretrukne elektrobedriften til privat- og bedriftsmarkedet i Tromsø opplever vi økt arbeidsmengde. Vi
Fortløpende Tromsø
Om oss I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan
09.06.2024 Levanger
Om oss I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan
03.06.2024 Oslo
Fagmiljøet ingeniørgeologi på hovedkontoret i/tilknyttet Sandvika består for tiden av 27 ansatte, men vi har vekstambisjoner og ønsker å bygge
11.08.2024 Flere steder
Vis alle 23.219 ledige stillinger

Fakta om NCC