<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Hydro Principal Mechanical Engineer

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen av verdens viktigste problemer – og vi håper du vil bli med å løse utfordringene i det neste århundret. Du bidrar til å påvirke vårt felles formål om å drive industriene våre og verden inn i en grønnere fremtid enten du jobber ved ett av våre resirkuleringsanlegg eller sikrer effektive prosesser for fornybar energi. 

 

Ønsker du å jobbe med spennende prosjekter på tvers av Hydro? 

Projects opplever stor etterspørsel fra alle forretningsområdene i Hydro. Vi er involvert i mange spennende prosjekter i forskjellige faser, fra forretningsutvikling til industribygging.  Dette er prosjekter innen aluminiumproduksjon, resirkulering av aluminium, vannkraft, hydrogen, vind, sol og batterier.

I Hydro har store industriprosjekter alltid vært i sentrum av selskapets utvikling. Hydro Projects er en spesialisert og dedikert prosjektorganisasjon i Hydro. Vår hovedoppgave er å utvikle og gjennomføre investeringsprosjekter på en strukturert, effektiv og forutsigbar måte. Vi leverer prosjekter og tjenester til alle forretningsområdene i konsernet.

Hydro Projects spiller en viktig rolle for at Hydro er en ledende leverandør av lavkarbonaluminium og vokser innen fornybare energisektorer. Projects sin innsats er avgjørende for det grønne skiftet.

For å møte den økende etterspørselen søker vi etter erfaren mekanisk ingeniør i avdelingen «Project Delivery – Technical»:

 

Vi tilbyr 

 • En nøkkelrolle i investeringsprosjekter som byr på interessante tekniske utfordringer.  Muligheten til å kombinere din fagkunnskap med lederegenskaper. Våre tekniske ressurser har i prosjekt ofte rolle som prosjektleder, teknisk leder eller selskapets representant mot kontraktører. 
 • Være en del av en profesjonell og tverrfaglig prosjektorganisasjon med moderne og velprøvde metoder innen HMS, prosjektstyring, anskaffelser og teknisk ledelse. 
 • En mulighet til å delta i spennende prosjekter innen industriutvikling og samtidig bidra til en sikker, bærekraftig og forutsigbar prosjektgjennomføring    
 • En viktig rolle i Hydros ambisjon om å bygge fornybar industri.  
 • Som ansatt i Hydro blir du en del av et selskap preget av mangfold, inkludering og tilhørighet. Vi tilrettelegger for fleksibilitet og hjemmekontorordning for at våre ansatte skal ha en god balanse mellom jobb og fritid.   

 

Hvem er du? 

 • Vi ser etter deg som har solid teknisk bakgrunn og erfaring med større investeringsprosjekter.  
 • Du har sterke samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter, og blir motivert av å være en del av et team som jobber mot felles mål. Du liker å jobbe tverrfaglig, har gode analytiske evner, er nysgjerrig på å forstå det større bildet og er proaktiv for å finne gode løsninger.   
 • Vi ønsker at våre medarbeidere utvikler sine ferdigheter innen flere disipliner eller prosjektfaser. Dette bidrar til økt fleksibilitet for avdelingen og økt læring for den enkelte ansatte.   
 • Vi leter etter kandidater som er komfortable med forretningsreiser og periodevis reiser til prosjektstedet når det er nødvendig. 

 

Hovedansvar  

 • Utvikle grunnleggende design og tekniske spesifikasjoner for mekanisk utstyr. 
 • Ta disiplinansvar i alle faser av prosjektutvikling og gjennomføring. 
 • Utvikle og vedlikeholde disiplinspesifikasjoner. 
 • Bidra med disiplinkunnskap for å finne løsninger på tekniske problemer. 
 • Delta i aktiv bruk av teknologi for å redusere miljøavtrykket. 
 • Bidra med disiplinkunnskap til tidsplaner, kostnadsestimater og kvalitetskontroller. 
 • Bidra til utvikling av beste praksis, arbeidsprosesser og tekniske dokument. 

 

Ønskede kvalifikasjoner 

 • Høyere utdanning innen mekanisk/maskin eller tilsvarende, med mer enn 7 års relevant erfaring.
 • Kunnskap om og erfaring med design av mekanisk utstyr. 
 • Erfaring fra industri-, investerings- og/eller vannkraftprosjekter er en fordel.  
 • Kunnskap om og erfaring med design review og HAZOP.  
 • God forståelse av kvalitetsstyringsprinsipper.  
 • Flytende skriftlig og muntlig engelsk, og gode ferdigheter i norsk eller annet skandinavisk språk. 

 

Tilleggsinformasjon

Legg ved følgebrev og kopier av relevante akademiske karakterutskrifter, vitnemål, attester mv. Kun søknader mottatt gjennom vårt online system blir vurdert, ikke via e-post. 

Som en del av rekrutteringsprosessen bruker vi Semac til bakgrunnssjekk. 

Synes du Projects virker spennende men har en annen bakgrunn enn overnevnte stilling? Frykt ikke, vi har flere spennende stillinger ute: 

 • Technical Project Manager
 • Principal Civil and Construction

 

Søknadsfrist: 06.05.24

 

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte: 

Leder: 

Øyvind Lindhé Kjelsen, Head of Project Delivery - Technical 
M: +47 90071975

Rekrutterer:  

Magnus Hallerud Christensen 
M: +47 47849693

Om arbeidsgiveren

Vi er et globalt selskap som består av ambisiøse og dyktige medarbeidere som utfordrer og belønner hverandre. Som vår kollega får du muligheter til og ansvar for å utvikle dine ferdigheter. Vi setter klare forventninger som oppmuntrer til kontinuerlig prestasjonsforbedring, innovasjon og en sterk konkurranseevne.     

I Hydro ser vi etter personer som er ivrige etter å lære og arbeide sammen for å nå felles mål. Det er viktig for oss at nyansatte følger Hydros etiske retningslinjer og etterlever våre kjerneverdier som er Omtanke, Mot og Samarbeid. Hvis du velger å arbeide hos oss, kommer vi til å gjøre vårt beste for å oppfylle dine behov. Er du klar for utfordringen?

Hvem vi er

Med virksomhet over hele verden dekker vi hele verdikjeden for aluminium. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, i alt fra å utvinne råmaterialer til å utvikle bærekraftige aluminiumløsninger for fremtiden.

Vi er et fullt integrert aluminiumselskap med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Vi er til stede i alle markedssegmenter for aluminium, med salgs- og handelsaktiviteter i hele verdikjeden, der vi betjener flere enn 30 000 kunder.

Vårt mål er å skape et mer bærekraftig samfunn ved å utvikle naturressurser til produkter og løsninger på innovative og effektive måter.

Bli kjent med livet i Hydro, og skap din karriere med oss. 
Vår viktigste ressurs er vår samlede hjernekraft. Den beste løsningen for å skape innovasjon og utvikle smarte aluminiumløsninger for fremtiden, er å la eksperter møtes og arbeide sammen. Vårt mål er at vi skal bringe frem det beste i hverandre og skape varige verdier gjennom samarbeid og partnerskap. 

Vi er globale, men finnes sannsynligvis nær deg 
Hydro er et stort industriselskap. Vi tilbyr et bredt spekter av stillinger på våre mange anlegg og produksjonsenheter i Nord- og Sør-Amerika, Asia og Europa. Du kan også skape deg en karriere innen IT, forretningsutvikling, salg, regnskap, økonomi, juss, HR, markedsføring og kommunikasjon på våre salgskontorer og vårt hovedkontor i Oslo. I Hydro blir du en del av en større historie. En historie formet av deg. 

Som en av oss får du mulighet til å arbeide med et sterkt team av dyktige kolleger, som alltid samarbeider for å utfylle, støtte og utvikle hverandre. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, konkurransedyktige lønninger, helsetjenester og velferdspakker.  

Vi er en løsningsorientert organisasjon som setter kunden først, og verdsetter høyt at folk har evne til å utvikle seg, endre seg, tilpasse seg og levere. 

En historie om kreativitet, velstand og respekt 
Innovativ og bærekraftig bearbeiding av naturressurser er kjernen i Hydro. Det hele begynte i 1905 med den første vellykkede bruken av vannkraft til å trekke ut nitrogen fra luften. Produksjon av mineralsk gjødsel ville sikre nok mat for den voksende befolkningen. I dag utvinner og foredler vi våre egne råmaterialer, produserer vår egen fornybare energi, produserer primæraluminium basert på vår egen teknologi og utvikler avanserte og bærekraftige aluminiumløsninger. Vi gjenvinner også mer og mer for å bringe så mye som mulig av det uendelig gjenvinnbare metallet aluminium tilbake i kretsløpet.  

Vår historie har alltid handlet om å produsere nyttige produkter som verden trenger, om menneskelig kreativitet og driftighet for å temme det som naturen har å tilby, om evnen til å se muligheter og forstå begrensninger. Vår historie er preget av en vital kraft av mennesker som bryr seg om hverandre og verden rundt dem. 

Den viktige balansen mellom arbeid og fritid 
Vi kompromisser aldri med sikkerheten til våre ansatte. Vi mener også at det er svært viktig å ha et godt liv utenom arbeidet. For å gjøre det mulig å kombinere en vellykket karriere med en sunn livsstil tilbyr vi en rekke fordeler for våre ansatte. Det gjør vi f.eks. ved å gi mulighet til fleksible arbeidsmåter. Dessuten tilbyr vi flere rekreasjonsmuligheter og sosiale aktiviteter for at våre medarbeidere skal føle seg energiske, inspirerte og tilfredse. 

Hvorfor Hydro?

Med oss er du en del av en større historie. En historie formet av deg. Hvis du søker internasjonale muligheter og profesjonell utvikling og ønsker å være en del av et vennlig og inkluderende team, bør du vurdere å søke på en stilling hos oss.

Hydro er et selskap med global rekkevidde – og lokal tilstedeværelse. Vi er involvert i aktiviteter i mer enn 40 land, på alle kontinenter. Det gjør at vi kan tilby deg mange spennende muligheter og karriereveier innenfor de ulike forretningsområdene, fagfeltene og lokasjonene. Som en del av vårt verdifulle, globale Hydro-nettverk kan du opprettholde en kontinuerlig læringskurve. 

Globale muligheter 
Det finnes få selskaper som kan sammenlignes med Hydro, selv i en internasjonal kontekst. Vi arbeider i hele verdikjeden for aluminium, fremtidens metall. Som en del av vårt team får du spennende muligheter til læring og utvikling. Hvis du er interessert i førstehåndskunnskap om hvordan det er å arbeide i et stort, vellykket selskap med en stolt historie og en lovende fremtid, bør du vurdere å bli en del av Hydro-familien! 

En karriere i Hydro er en spennende mulighet for deg til å arbeide i utlandet i kortere eller lengre perioder. Vi har en betydelig internasjonal tilstedeværelse i mer enn 40 land rundt om i verden, og vi er alltid på jakt etter folk med en global innstilling og evne til å utveksle ideer over landegrensene. 

Vi er med andre ord avhengige av å ha medarbeidere med ulike bakgrunner, kompetanser og tenkemåter for å kunne forme vår historie som et innovativt og bærekraftig selskap.

Les mer om Hydro

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Trykker - Offset - Grafisk Industri
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Agronom-ingeniør
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Flere muligheter
13 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Forsvarsbygg Eiendomsforvaltning har med sine vel 1000 ansatte flere sentrale avdelinger som skal sikre gode premisser og etterlevelse av de
27.05.2024 Oslo
For å styrke IT-støtten til Forsvarsbyggs investeringsprosjekter søker IT-seksjonen etter en ny medarbeider på brukerstøtte. Teamet du går inn i
28.05.2024 Stjørdal
IT-seksjonen i Forsvarsbygg er i vekst og vi søker nå en faglig sterk medarbeider som kan tre inn i en
28.05.2024 Oslo
Forsvarsbygg søker nå etter ny mekaniker som vil jobbe som driftstekniker hos oss!Som driftstekniker vil du være vårt fremste kontaktledd overfor
22.05.2024 Sørreisa
Gjennom vårt arbeid med å bli den foretrukne elektrobedriften til privat- og bedriftsmarkedet i Tromsø opplever vi økt arbeidsmengde. Vi
Fortløpende Tromsø
Om oss I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan
09.06.2024 Levanger
Om oss I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan
03.06.2024 Oslo
Fagmiljøet ingeniørgeologi på hovedkontoret i/tilknyttet Sandvika består for tiden av 27 ansatte, men vi har vekstambisjoner og ønsker å bygge
11.08.2024 Flere steder
Vis alle 23.219 ledige stillinger

Fakta om Hydro