<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Veidekke Dokumentstyrer

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Til vår anleggsvirksomhet søker vi nå en engasjert Dokumentstyrer. I denne nøkkelrollen vil du være en viktig bidragsyter til både nye og eksisterende spennende anleggsprosjekter. Som en del av vårt team vil du oppleve en mobil anleggsvirksomhet med prosjekter spredt over hele landet. Dette innebærer en fleksibilitet til å reise og arbeide der hvor prosjektene våre realiseres. Du vil rapportere til Leder for Kvalitet i Anlegg eller til leder i prosjekt, og vi vil sammen bestrebe å oppnå de beste prosjektene med de beste resultatene. 

Vår anleggsvirksomhet er kjent for å levere prosjekter av alle størrelser over hele landet inkludert vei- og jernbaneinfrastruktur, fjellanlegg samt kraftverk- og industriprosjekter. Med omtrent 650 dedikerte medarbeidere og en årlig omsetning på rundt 3 milliarder kroner er vi stolte av vår kjernevikrsomhet og det vi oppnår sammen.

 

Arbeidsoppgaver

•    Sikre at Anlegg sine prosjekter gjennomføres med hensiktsmessig og tilpasset system og struktur for dokumenthåndtering
•    Støtte prosjekter ved oppstart, etablere dokumentstruktur og dokumentplan i henhold til interne rutiner og kontraktskrav
•    Opprette prosjekt- og dokumentstruktur i dokumentstyringsverktøy Omega 365
•    Følge opp dokumentleveranser gjennom dokumentplanen, sikre korrekt mottak og kvalitetssikring av dokumentleveranser.
•    Mottak, registrering, arkivering og distribuering av teknisk dokumentasjon
•    Gi faglig støtte innenfor dokumentsystem og dokumentkontroll
•    Oppfølging av teknisk dokumentasjon til underleverandører og leverandører
•    Gi opplæring i dokumentstyringsverktøy til nøkkelpersoner og våre leverandører og underleverandører
•    Sikre at prosjekter overleveres med riktig krav til sluttdokumentasjon og FDV

 

Kvalifikasjoner

•    Høyere utdanning, men lengre og relevant erfaring kan kompenseres for formell utdannelse 
•    Kjennskap til dokumentkrav i relevante lover, forskrifter og bransjestandard, samt FDV og sluttdokumentasjon
•    Ca. 3-5 års erfaring med dokumentstyring, system og prosessarbeid.  
•    Erfaring med utvikling og implementering av ny metodikk, nye verktøy og systemer i komplekse organisasjoner
•    God skriftlig fremstillingsevne på norsk

 

Personlige egenskaper

Vi søker deg som liker godt å samhandle med andre, involverer gjerne andre i arbeidet ditt og har et ekte engasjement i faget. Du må kunne formulere deg godt på norsk både muntlig og skriftlig. Som dokumentstyrer er det viktig at du er strukturert, systematisk, nøyaktig og kvalitetsbevisst - og samtidig evner å se det «store bildet». Det må være naturlig for deg å kunne ta ledelse og initiativ og snakke godt med andre faggrupper og nøkkelpersoner i prosjekt. Det er samtidig viktig at du har noe teknisk forståelse. 

Folkene våre betyr alt for oss, og vi søker deg som ønsker å være med å bidra til at alle våre medarbeidere trives godt på jobben, og samtidig ønsker å videreutvikle organisasjonen vår i riktig retning. Veidekke sine verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende og du må kunne kjenne deg igjen i dette. 

Vi tror at ulike perspektiver beriker vår bedrift, og vi ønsker å inkludere talenter med variert erfaring og kompetanse. Uavhengig av alder og yrkesbakgrunn, oppfordrer vi deg til å søke stillingen. 

 

Vi tilbyr 

Om du blir vår nye Dokumentstyrer blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har det gøy på jobben. Vi er løsningsorienterte, kompetente og har engasjement og vinnervilje. 

Vi er opptatt av å utvikle våre ansatte videre. Dette gjøres mest og best ved å gjennomføre spennende prosjekter – i samspill med alle aktørene rundt oss. 

Vi har fine velferdsgoder som for eksempel egen bedriftshelsetjeneste, firmahytter, bedriftsidrettslag og gode person- og pensjonsforsikringer. Som ansatt hos oss får du også mulighet for å bli medeier i selskapet i form av aksjekjøp. I dag eies faktisk nær 15% av aksjene i selskapet av ansatte, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

 

Kontakt

Anne Brænna

404 77 045

 

Søknadsfrist: 06.05.2024

Sted: Hele landet

Om arbeidsgiveren

Veidekke er et selskap bygget på menneskers nysgjerrighet, kompetanse og vilje. Når vi setter oss nye mål, er det alltid med menneskene først. Frem mot 2025 og videre har vi tydelige økonomiske målsetninger, men vi vet at for å nå de målene må vi jobbe med det som påvirker resultatet. Vi kaller det Prestasjon med mening.

Slik dyrker vi prestasjon med mening

  • Vi bygger solide team som skal løse kundenes problem
  • Vi velger å gjøre rett når vi står overfor dilemmaer
  • Vi sikter høyere – hver eneste dag. 

Veidekke skal i årene som kommer ta kloke og modige valg og gjøre tydelige prioriteringer. Vi ser på endringer i samfunnet som en mulighet der vi kan spille på vår innovative og involverende kultur og ingeniørkompetanse. Sammen med våre kunder og leverandører skal vi ta en aktiv rolle i klimaskiftet slik at vi løser viktige utfordringer og bygger en bedre morgendag – prosjekt for prosjekt.

Les mer om Veidekke

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • MAI 31
    2024
    4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Regnskapsmedarbeider/jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
21 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Aleris Tromsø har nylig flyttet inn i topp moderne lokaler i Stakkevollveien 41. Vi har i dag 3 operasjonsstuer og
Snarest Tromsø
Aleris Agder i Lillesand holder til i moderne og funksjonelle lokaler, hvor pasientene skal føle seg i sentrum. Vi har
Snarest Lillesand
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
09.06.2024 Nordreisa
Vi søker en dyktig rådgiver/seniorrådgiver innen fagområdet naturrådgiving.  Vi søker etter deg som har en god grunnkompetanse innen relevant fagfelt, men
30.05.2024 Harstad
Om stillingaDet nasjonale regelverket innan avfall er under omfattande utvikling for å støtte opp om ein sirkulær økonomi og for
02.06.2024 Oslo
Til vår avdeling i Oslo ser vi etter en serviceingeniør innen ventilasjon. Vi bistår kunder over hele regionen med service, vedlikehold, og
Snarest Oslo
Om oss I Bane Nor har me eitt felles mål – å setja spor me er stolte av, som kan
11.06.2024 Ål
I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet
11.06.2024 Tønsberg
Vis alle 21.211 ledige stillinger

Fakta om Veidekke