<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Veidekke Prosjektingeniør BIM

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Veidekke Bygg Oslo søker nå etter deg som ønsker å jobbe ute på byggeprosjekter i Oslo/Omegn med oppgaver knyttet til drift og BIM. Hos oss får du mulighet til å prøve deg på svært varierte arbeidsoppgaver ute på byggeprosjekt, samt ha et ekstra ansvar for å bidra inn mot digitaliseringen av byggebransjen.

Oppstart til være allerede høsten 2024, så vi anbefaler å søke så tidlig som mulig.

 

Veidekke Bygg Oslo 

I Veidekke Bygg Oslo får du utvikle deg i tett samarbeid med andre. Hos oss setter vi menneskene først, samtidig som involvering og faglig sterke miljøer er en helt sentral del av vår hverdag. Sammen bygger vi solide lag, velger å gjøre det rette, sikter høyere, og tar en aktiv rolle i det grønne skiftet. 

I Veidekke Bygg Oslo har vi fem operative avdelinger; Bolig, Offentlig, Næring, Rehabilitering og Ettermarked. Som ansatt får du muligheten til å påvirke hvor du vil jobbe basert på hva som interesserer og motiverer deg. 

 

Dette vil du jobbe med 

Hverdagen din hos oss vil være på et byggprosjekt i Oslo/Omegn. Tidlig i oppstarten vil du få tilhørighet på det prosjektet du skal jobbe på. Som Prosjektingeniør BIM vil du jobbe med en variasjon av oppgaver innen daglig drift og oppfølging i prosjektet, samt ha et større ansvar for å opprette og sikre bruk av BIM-kompetanse og verktøy. Vi mener at de beste løsningene innen BIM kommer fra forståelse og erfaring fra driften i prosjektet, så det er viktig at du ønsker å arbeide med begge deler. 

Ved siden av driften på prosjekt blir du også en viktig bidragsyter for å påvirke og utvikle organisasjonens kompetanse innen BIM. Veidekke har blant annet faglige nettverk innen BIM som er i kontinuerlig utvikling for å finne de beste løsningene i produksjon. 

 

Dette ser vi etter hos deg 

Du er en lagspiller og har lyst til å bli en del av våre faglige sterke miljøer. Du bør være av den engasjerte typen som fascineres av ny teknologi og hvordan den kan brukes på nye og lønnsomme måter, og du vet hvor verdifullt det er å dele kunnskap og idéer med andre. Du må også er god til å formidle din kompetanse til andre ettersom det er du som vil være prosjektes fagekstert på BIM. Arbeidshverdagen vil være ute på et av våre byggprosjekter, og vi mener at den riktige kandidaten ønsker å utvikle seg selv i den daglige driften og heller ikke er redd for å stille spørsmål. Angående utdannelse vi ser primært etter deg som har 2 års fagskoleingeniør og et år på BIM, men oppfordrer alle som har ett år BIM-tekniker til å søke.

Oppsummert må du trives med stor variasjon i fag og kompleksitet. I Veidekke er vi spesialister på hele leveransen til en kunde – og derfor er involvering, samarbeid og ledelse sentralt hos oss.  

 

Vi tilbyr deg:

•    Bonusordning lokalt i Veidekke Bygg Oslo basert på kollektiv resultatoppnåelse
•    Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger
•    Å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte.
•    Et stort utvalg av bedriftsidrett og organiserte ekskursjoner
•    Et selskap som jobber for å utvikle deg og de rundt deg
•    Gode muligheter for å bygge deg et solid nettverk
•    En fremtidsrettet jobb i en næring i stor utvikling
•    Sosiale aktiviteter gjennom Ung i Veidekke
•    Firmahytter i store deler av landet
•    Egen bedriftshelsetjeneste

 

Kontakt

Håkon Dyrkorn

99109444

Søknadsfrist: 26.05.2024

Sted: Oslo/Omegn

Om arbeidsgiveren

Veidekke er et selskap bygget på menneskers nysgjerrighet, kompetanse og vilje. Når vi setter oss nye mål, er det alltid med menneskene først. Frem mot 2025 og videre har vi tydelige økonomiske målsetninger, men vi vet at for å nå de målene må vi jobbe med det som påvirker resultatet. Vi kaller det Prestasjon med mening.

Slik dyrker vi prestasjon med mening

 • Vi bygger solide team som skal løse kundenes problem
 • Vi velger å gjøre rett når vi står overfor dilemmaer
 • Vi sikter høyere – hver eneste dag. 

Veidekke skal i årene som kommer ta kloke og modige valg og gjøre tydelige prioriteringer. Vi ser på endringer i samfunnet som en mulighet der vi kan spille på vår innovative og involverende kultur og ingeniørkompetanse. Sammen med våre kunder og leverandører skal vi ta en aktiv rolle i klimaskiftet slik at vi løser viktige utfordringer og bygger en bedre morgendag – prosjekt for prosjekt.

Les mer om Veidekke

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • JUN 22
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUN 23
  2024
  9 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • JUN 24
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
19 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Om stillingenVi søker en fremoverlent og erfaren leder med god driv, relevant kompetanse, motivasjon og evne til å lede dyktige
04.08.2024 Oslo
Grande Entreprenørs viktigste ressurs er de ansatte! Nå har du sjansen til å være med å utvikle Nord-Trøndelags største og
25.07.2024 Verdal
I GK drives vi av å utvikle, bygge, og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. Uansett
27.06.2024 Stavanger
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Som landets største aktør innen byggautomasjon vil du som prosjektleder
07.07.2024 Tønsberg
Ønsker du å lede våre rehabprosjekter? Har du erfaring med ventilasjon, elektro eller rør og ser etter en ny mulighet?
28.07.2024 Tromsø
Trives du med praktisk arbeid og har en interesse for tekniske fag? Bli en del av Team GK! GKs avdeling
11.08.2024 Bergen
Liker du å jobbe med salg og tekniske fag? I GK drives vi av å levere gode tekniske løsninger som
11.08.2024 Trondheim
GK Bodø utvider teamet på byggautomasjon! GK er landets største byggautomasjonsaktør med over 200 ansatte i divisjonen. Hos oss vil
11.08.2024 Bodø
Vis alle 37.496 ledige stillinger

Fakta om Veidekke