<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Statens vegvesen Direktør - Data, innsikt og analyse

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Om stillingen

Statens vegvesen har store datamengder fra transportnettet, kjøretøyene og trafikantene. Det gir muligheter til å utvikle verdiskapende og trafikantvennlige tjenester for alle landets trafikanter.

Direktøren for Data, innsikt og analyse (DIA) er en pådriver for at en stor organisasjon blir mer innsiktsdrevet. Dette innebærer å utvikle kultur, kompetanse og data governance. Dette er et satsningsområde med om lag 50 faglige sterke medarbeidere.

Som direktør for data, innsikt og analyse i Statens vegvesen jobber du med verdiskapning for landets trafikanter. Vi er en av de største dataeierne i offentlig sektor med stor dybdekunnskap innenfor våre fagområder. Her får du ikke en kjedelig dag!

 

Kompetansekrav

Den ideelle kandidaten har ledererfaring med evne til å mobilisere og inspirere team, bakgrunn i datahåndtering og strategiutforming. Du er analytisk, strukturert, drivende og inspirerende. Du må lede i egen linje og i matrise. Utdanning på masternivå med gode resultater er ønskelig, gjerne teknisk, men solid relevant erfaring kan kompensere for eventuell manglende formell utdanning.

Stillingen forutsetter godkjent sikkerhetsklarering eller at slik kan gis. Arbeidssted er Oslo og du rapporterer til Vegdirektøren. Du inngår i vegdirektørens ledergruppe og er en aktiv deltaker der.

 

Kontaktpersoner

Interessert? Kontakt Visindi AS ved Rune Hope, tlf. 450 75 000 eller Håvard Nærland, tlf. 482 06 620. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver frem til søknadsfristens utløp. Søknad med CV sendes snarest og senest innen 31.05.2024. via www.visindi.no.

Etter søknadsfristens utløp vil det bli satt opp offentlig søkerliste. Det kan gjøres unntak fra offentlighet dersom søker ber om det. Vær oppmerksom på at opplysninger om en søker likevel kan bli offentliggjort. Søker vil bli varslet dersom unntak fra offentlighet ikke blir innvilget.

 

Om arbeidsgiveren

Statens vegvesen leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag. 

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.

Les mer om Statens vegvesen

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • JUN 26
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
2 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Trives du med å jobbe tett på folk og yte service? Da kan du være aktuell for teamet vårt.Oris Dental
06.07.2024
Want to deliver the next generation of data solutions for the energy industry? Get excited when you show others how
06.07.2024 Sandnes
Om stillingenEr du opptatt av godt vannmiljø og ønsker å bidra til helhetlig forvaltning av elver, innsjøer og kystvann? Har
11.08.2024 Oslo
Forsvarsbygg har en sentral rolle i å opprettholde Norges frihet og suverenitet. Vårt oppdrag er å sørge for at alt
30.06.2024 Målselv
Oris Dental Narvik søker nå etter en positiv og faglig engasjert tannpleier til et vikariat i 100% stilling. Vikariatet varer
04.07.2024 Narvik
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Som landets største aktør innen byggautomasjon vil du som prosjektleder
07.07.2024 Tønsberg
Bli en del av TeamGK Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte og tekniske løsninger som
19.07.2024 Stavanger
Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte, smarte og tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og
18.08.2024 Bergen
Vis alle 38.958 ledige stillinger

Fakta om Statens vegvesen