<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Gjensidige Brenner du for teknologi og ønsker deg påvirkningskraft for å løse tekniske og designmessige utfordringer?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing. Hos oss kan du være med på å sikre flere liv, mere helse og større verdier enn hos noen andre forsikringsselskaper i landet.

I Gjensidige engasjerer vi oss i kundene våre, og i bærekraftige løsninger. Fremtiden avhenger av at vi forvalter verdiene våre riktig, og vi trenger alltid flinke folk til denne viktige oppgaven. Vil du være med?

I Gjensidige forsterker vi det interne fagmiljøet vårt og leter nå etter en engasjert utvikler.

Gode grunner til å jobbe i Gjensidige

Visste du at vårt fagmiljø innen IT består av over 350 engasjerte kollegaer som jobber med den aller nyeste teknologien? Vi jobber blant annet med digitalisering av produkter og tjenester, design, Robotics & AI, integrasjon og prosessautomatisering, og forretningsutvikling. Vi både utvikler nye løsninger, og jobber med å forbedre de vi allerede har. I tillegg har vi som mål å ha de mest engasjerte teknologimedarbeiderne i bransjen!

I Gjensidige har vi jobbet med å sikre liv, helse og verdier i over 200 år. En av grunnene til at vi har lyktes i så lang tid, er at vi hele tiden jobber med å utvikle oss i takt med - og helst i forkant av - de stadige endringene i forsikringsbransjen og samfunnet ellers. Hos oss vil du være en del av et stort fellesskap som trekker i samme retning mot et tryggere samfunn for alle, hvor du kan være stolt av at vi gjør mange konkrete grep for verden rundt oss.

Din hverdag som utvikler

Teamet du vil jobbe i har ansvaret for Gjensidiges kundesystem bygget på Microsoft Dynamics 365 i skyen, samt øvrige integrerte systemer.

Du vil jobbe for at kundebehandlerne i Gjensidige har de best mulige forutsetningene for å skape gode opplevelser for kundene våre når de er i kontakt med oss.

Som utvikler vil du jobbe i et smidig og autonomt team som har det fulle ansvaret for å bygge, utvikle og drifte produktet selv.

Vi bygger og leverer til produksjon kontinuerlig, og søker å automatisere mest mulig av oppgavene rundt dette. Gjennom små hyppige leveranser leverer vi verdi hurtig til våre brukere.

Sammen med dyktige og hjelpsomme kollegaer vil du være med på å sette retningen for fremtidens forsikringsløsninger. Gjensidige er på en spennende digital reise der vi ønsker å bli enda bedre på å jobbe smidig med kontinuerlige leveranser i en skyarkitektur.

**
Om deg som søker**

Vi ser etter deg som trives med å jobbe i et team som leverer fortløpende og liker å spille andre gode. Du bidrar til å ta ansvar for at både du og teamet leverer produkter av høy kvalitet og liker å ha driftsansvar for koden teamet produserer.

Hos oss vil du jobbe mye med webapplikasjoner og tjenester i .NET og Java-Script i tillegg til hovedproduktet Dynamics. Det er også en fordel om du enten har erfaring med Azure/Kubernetes/Docker eller liker å bygge Frontend.

Du brenner for teknologi, forstår viktigheten av samarbeid og ønsker deg påvirningskraft i hvordan vi går frem for å løse tekniske og designmessige utfordringer.

Du har relevant utdannelse på bachelor- eller masternivå og erfaring med utvikling. Manglende utdanning kan kompenseres med relevant erfaring. Du er selvgående, men også god til å dele og samhandle med teamet. Vi benytter norsk som arbeidsspråk.

Både nyutdannede og seniorer er velkomne til å søke.

Hos oss får duVi garanterer en arbeidsgiver som bryr seg om sine ansatte og legger til rette for god personlig og faglig utvikling. Vi sørger for at du kan utvikle deg innenfor rollen du allerede har, men også bygge din karriere ved å bevege deg på tvers av organisasjonen.

For å koble på og yte best mulig når det virkelig gjelder, trenger vi å koble av mellom slagene. Derfor er vi opptatt av at du skal ha rom for å være deg, og til å dyrke det som er betydningsfullt i ditt liv - hva enn det måtte være.

Vi gir deg også muligheten til å jobbe delvis fra hjemmekontor etter avtale. Vi tror på fleksibilitet i arbeidshverdagen, noe vi legger til rette for gjennom gode samhandlings- og arbeidsverktøy.

Du vil også få flere goder, som blant annet spesielt god pensjonsordning, forsikringsordninger med behandlingsforsikring og personalrabatter, firmahytter i inn- og utland, aksjespareordning, sommertid og fleksibel arbeidstid.

Vi holder til i flotte kontorlokaler sentralt i Oslo sentrum. Her finner du treningsmuligheter i eget treningsstudio og gymsal, i tillegg til bedriftsidrettslag med for eksempel klatregruppe, turgruppe og fotball, kulturaktiviteter og andre sosiale grupper.

I Gjensidige ønsker vi å gjenspeile bredden av mangfoldet i samfunnet. Oppgavene er varierte, ofte langsiktige og ikke minst samfunnsviktige. Det fineste vi har er felleskapet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre. Gjennom å være deg selv, og få muligheten til å utvikle ditt fulle potensial, kan du utnytte evnene dine langt bedre.

Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss.

Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med:

Anders Loe Kibsgaard, Logg inn for å se kontaktinformasjon,

Søknadsfrist: 19.05.2024
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Som ansatt i Gjensidige får du utvikle deg selv og samtidig spille en viktig rolle for oss, for kundene våre og for samfunnet. I tillegg til forsikring kan du jobbe innenfor pensjon og sparing. Blir du en av oss, får du rundt 4 000 kollegaer i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. Jurister, journalister, sosiologer, sykepleiere, kriminalteknikere, utviklere, designere og ingeniører, for å nevne noen. Her favner vi om ulikheter i visshet om at det gjør oss bedre, klokere og sterkere.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Aleris Tromsø har nylig flyttet inn i topp moderne lokaler i Stakkevollveien 41. Vi har i dag 3 operasjonsstuer og
Snarest Tromsø
Aleris Agder i Lillesand holder til i moderne og funksjonelle lokaler, hvor pasientene skal føle seg i sentrum. Vi har
Snarest Lillesand
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
09.06.2024 Nordreisa
Vi søker en dyktig rådgiver/seniorrådgiver innen fagområdet naturrådgiving.  Vi søker etter deg som har en god grunnkompetanse innen relevant fagfelt, men
30.05.2024 Harstad
Om stillingaDet nasjonale regelverket innan avfall er under omfattande utvikling for å støtte opp om ein sirkulær økonomi og for
02.06.2024 Oslo
Til vår avdeling i Oslo ser vi etter en serviceingeniør innen ventilasjon. Vi bistår kunder over hele regionen med service, vedlikehold, og
Snarest Oslo
Om oss I Bane Nor har me eitt felles mål – å setja spor me er stolte av, som kan
11.06.2024 Ål
I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet
11.06.2024 Tønsberg
Vis alle 22.594 ledige stillinger

Fakta om Gjensidige