<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Storebrand Vi søker en engasjert UX-skribent som synes at språk er gøy

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vil du være med på å forme fremtidens digitale opplevelser? Da kan du være akkurat den vi ser etter!

Hvem er vi?

Storebrand er en av Norges ledende finansinstitusjoner, og vårt fokus er å gi våre kunder en trygg og bærekraftig økonomisk fremtid. Vi har et dedikert team av designere, utviklere, og spesialister som jobber sammen for å skape brukervennlige løsninger innen pensjon, forsikring, og investering. Nå ønsker vi å styrke teamene våre med en dyktig UX-skribent som kan bidra til å gjøre våre digitale tjenester enda bedre.

Som UX-skribent får du en spennende og utfordrende rolle hvor du får muligheten til å jobbe med mange forskjellige team som jobber med et bredt spekter av produkter.

Hvem er du?

Er du en av dem som får litt rykninger i øyet når du ser en knappetekst som går over to linjer? Brenner du for klart språk og enkel kommunikasjon, og har du en dyp forståelse for hvordan mikrotekster og gjennomtenkt innholdsdesign er avgjørende for å forme gode brukeropplevelser? Vi søker etter deg som tenker selvstendig, tør å utfordre, er ivrig etter å utforske nye løsninger, og som trives med å jobbe i team der ulike ferdigheter og perspektiver møtes. Hvis du liker å gjøre komplekse konsepter og fagterminologi lettforståelige, liker å sjonglere flere arbeidsoppgaver samtidig og besitter et skarpt blikk for detaljer samtidig som du beholder oversikten, da kan du være en perfekt match for oss!

Når det gjelder det faglige er vi ute etter deg som har relevant utdannelse innen språk, kommunikasjon, eller tilsvarende. Du har noen års erfaring med UX-skriving eller tekstproduksjon for digitale flater, som du kan vise til i en portefølje. Du har god kjennskap til brukertesting og brukeratferd i digitale tjenester. Videre er du flytende i norsk og har gode engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.

Det er også fint om du har kjennskap til/erfaring med:

 • Finansbransjen eller tilsvarende.
 • Designprogrammer som Figma, Sketch, Adobe XD eller lignende.
 • Universell utforming og forstår hvordan det påvirker produktutvikling.
 • Ulike metoder for å spore og måle effekten av UX-innhold.

Selv om du ikke oppfyller alle kriteriene ovenfor, oppfordrer vi deg til å søke uansett. Vi setter pris på mangfold og ser gjerne at teamene våre fylles med nye perspektiver og erfaringer. Så føler du at dette kunne være jobben for deg, ikke nøl med å ta kontakt!

Hva skal du gjøre?

 • Sørge for konsekvent bruk av språk på tvers av Storebrands produkter og tjenester.
 • Jobbe strategisk med tekst, både på overordnet nivå og i prosjekter.
 • Utforme klare, forståelige, og brukervennlige tekster for våre digitale plattformer, inkludert nettsider og apper.
 • Samarbeide tett med designere, utviklere, og forretningsutviklere for å sikre at tekst og design jobber sammen for å skape en best mulig brukeropplevelse.
 • Delta aktivt i brukertesting og analyse for å kontinuerlig forbedre og optimalisere språket i våre tjenester.
 • Være med på å forme en enhetlig språkprofil og en gjenkjennelig stemme som gjenspeiler Storebrands merkevare og bidra til utviklingen av retningslinjer for innholdsdesign og UX-skriving på digitale flater.

Hvorfor velge Storebrand?

 • Hos oss får du rom til å ta plass og din mening hørt. Det tilrettelegges for personlig utvikling og læring gjennom kontinuerlig kompetanseutvikling i form av faggrupper, konferanser, kursing og innovasjonsdager.
 • Vi tror på verdien av å ha forskjellige perspektiver og bakgrunner i organisasjonen vår, og jobber derfor aktivt for å skape et sosialt miljø som er inkluderende og mangfoldig. Vi har fått annerkjennelse for dette arbeidet blant annet ved tildelingen av SHE-index prisen for 2023, en likestillingsindeks som måler og sammenligner kjønnsbalansen i selskaper.
 • Vi holder til på Lysaker, sentralt plassert i nærheten av kollektivtransport, og med god kapasitet på sykkelparkering og garderober.
 • Vi er også opptatt av din helse og har gode avtaler hos blant annet lege, psykolog og tannlege samt bedriftshelsetjeneste. Lokalet vårt huser også kiropraktor/fysioterapeut og et bredt spekter av treningsmuligheter gjennom velutstyrte treningsrom og egen gymsal.
 • Videre vil du som ansatt få glede av svært god pensjonsordning, gunstige forsikringer i tillegg til subsidiert ansattlån for boligkjøp.

Vil du høre mer om arbeidshverdagen i denne rollen eller har andre spørsmål til rollen? Ta kontakt med:

Søknadsfrist 20.05.2024.

Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker deg velkommen til oss!

Storebrand samarbeider med Semac for bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.
Adresse: Lysaker

Om arbeidsgiveren

Storebrand-konsernet er en ledende aktør i markedet for langsiktig sparing og forsikring. Konsernet består av livsforsikring, skadeforsikring, kapitalforvaltning og bank. Samlet tilbyr vi et helhetlig produktspekter til privatpersoner, bedrifter, kommuner og offentlige virksomheter. Storebrand betjener totalt 1,6 millioner kunder i Norge og Sverige. Vi legger til rette for at kundene skal ta best mulig økonomiske valg tilpasset sine ulike behov og livssituasjoner. Samfunnsansvar er en integrert del av konsernets virksomhet, noe som kommer så vel kunder, ansatte og samfunnet til gode. Konsernet har 2 000 ansatte og hovedkontor på Lysaker i Bærum. SPP er konsernets svenske pensjonsselskap.

Visjon

"Storebrand skal være Nordens fremste og mest respekterte samarbeidspartner innenfor langsiktig sparing og forsikring."

Les mer om Storebrand

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
1 ledig stilling

Se flere annonser

Trives du med å jobbe tett på folk og yte service? Da kan du være aktuell for teamet vårt.Oris Dental
06.07.2024
Want to deliver the next generation of data solutions for the energy industry? Get excited when you show others how
06.07.2024 Sandnes
Om stillingenEr du opptatt av godt vannmiljø og ønsker å bidra til helhetlig forvaltning av elver, innsjøer og kystvann? Har
11.08.2024 Oslo
Forsvarsbygg har en sentral rolle i å opprettholde Norges frihet og suverenitet. Vårt oppdrag er å sørge for at alt
30.06.2024 Målselv
Oris Dental Narvik søker nå etter en positiv og faglig engasjert tannpleier til et vikariat i 100% stilling. Vikariatet varer
04.07.2024 Narvik
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Som landets største aktør innen byggautomasjon vil du som prosjektleder
07.07.2024 Tønsberg
Bli en del av TeamGK Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte og tekniske løsninger som
19.07.2024 Stavanger
Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte, smarte og tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og
18.08.2024 Bergen
Vis alle 38.958 ledige stillinger

Fakta om Storebrand