<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Forsvarsbygg Vi søker etter en prosjektleder til unike og spennende prosjekter i Forsvarsbygg

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vil du bidra med å bygge Norges forsvarsevne hos en av landets største byggherrer? Vi ønsker å styrke vår gjennomføringskraft og søker etter den rette personen til rollen som prosjektleder. Som prosjektleder hos oss blir du en del av vårt sterke fagmiljø for gjennomføring av bygge- og anleggsprosjekt for Forsvaret.

Forsvarsbyggs avdeling Prosjekt og utvikling har ansvaret for å levere eiendom, bygg og anlegg til Forsvarssektoren. Vi styrer og leder investeringsprosessen fra tidligfase til overlevering av ferdige bygg og anlegg. Prosjektene er geografisk fordelt over hele landet og varierer i størrelse og omfang. Prosjektporteføljen spenner bredt fra bolig- og kontorbygg til mer komplekse prosjekter som større utdanningsfasiliteter, verksted og vedlikeholdsfasiliteter, drivstoffanlegg, veier, kaier infrastruktur, skyte- og øvingsfelt, operative forsvarsanlegg m.m.

Vi har et høyt fokus på god flyt i prosjektene. Vi benytter metodikk og verktøy fra Lean Construction, VDC og Systematisk ferdigstillelse for å oppnå dette. Formålet er at prosjektene våre skal bli mer flyteffektive, og at vi skal klare å levere mer forsvarsevne gjennom bedre leveranser, høyere kvalitet og mer effektiv gjennomføring.

Arbeidssted vil være Oslo. Noe reisevirksomhet bør påregnes.

Les mer om Forsvarsbygg på

Arbeidsoppgaver

 • Ledelse av tildelte enkeltprosjekter eller delprosjekter med bruk av metodikk og verktøy fra Lean Construction, VDC og Systematisk ferdigstillelse, og i henhold til Forsvarsbyggs anskaffelsesplan eller andre godkjente oppdrag.
 •  Gjennomføring, organisering, ledelse og styring av prosjekter i henhold til og i samsvar med:
  - Forsvarsbyggs kvalitetssystem- God styring av økonomi, usikkerhet, fremdrift, kvalitet og kontrakt
 • Sikre godt samspill og kommunikasjon mellom alle involverte aktører i prosjektenes ulike faser
 • Ivareta nødvendig kunde- og brukerkontakt i prosjektene 
 • Ansvar for at SHA-arbeidet blir ivaretatt i prosjektene 
 • Sikre kunnskaps- og erfaringsoverføring mellom tidligfase og gjennomføringsfase 
 • Ansvar for at alle anskaffelser gjennomføres i tråd med gjeldende regelverk 
 • Utøve god metodisk prosessledelse i henhold til prosjektgjennomføringsmodell 
 • Resultatansvar

Hvem ser vi etter? 

Vi ser etter deg som tenker helhetlig og analytisk samtidig som du ikke glemmer detaljene. Du er en engasjert person med gjennomføringsevne, resultatorientert og gode samarbeidsegenskaper. Du er flink til å motivere andre ved å utvikle team gjennom å spille den enkelte god. Du beholder roen under høyt arbeidstempo, er fleksibel, proaktiv og løsningsorientert. At du er strukturert ved å planlegge, organisere og prioritere oppgaver, er en forutsetning. Du må kommunisere klart og tydelig, både muntlig og skriftlig. Arbeidsmiljø er viktig for oss, så du må identifisere deg med våre verdier som er å gi og få tillit, gi og ta ansvar, ha innsikt og utvise integritet. Det vil bli lagt stor vekt på personlige egenskaper.

Kvalifikasjoner

 • Relevant utdanning på bachelornivå, ønskelig med master. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
 • Erfaring som prosjektleder i bygge- og anleggsbransjen
 • Ønskelig med kompetanse og erfaring i grensesnittet eiendom, bygg og anlegg (EBA) og IT infrastrukturprosjekter
 • Ønskelig med kompetanse og erfaring innen fysisk og elektronisk sikring
 • Meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk
 • Du må kunne sikkerhetsklareres til nivå Strengt Hemmelig/Cosmic Top Secret

Hvorfor jobbe hos oss?

I Forsvarsbygg vil du få en spennende og variert arbeidshverdag med et meningsfullt samfunnsoppdrag hvor du vil bidra til å bygge forsvarsevne hver dag. Vi satser på medarbeiderne våre, vi tilbyr kursing, etter- og videreutdanning og har etablert vår egen prosjektlederutdanning. Vi har en familievennlig og fleksibel personalpolitikk med gode arbeidstidsordninger. Du vil også få tilgang til treningsrom og bedriftsidrettslag med varierte aktiviteter. Som ansatt hos oss får du medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av landets beste pensjonsordninger med mulighet for boliglån og gode forsikringsordninger.

Andre opplysninger

 • Stillingen lønnes som senioringeniør (kode 1181) eller prosjektleder (kode 1113) fra kr 692 400,- til kr 919 200,- (lønnstrinn 70-82). For særskilt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. 
 • Vi ber om at du laster opp vitnemål og karakterutskrifter i søknaden din
 • Vi oppfordrer kvinner til å søke
 • Offentlig søkerliste utarbeides etter søknadsfristens utløp. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge

Kontaktinformasjon

Jens Levi Moldstad, Seksjonssjef, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arne Kjetil Klevgård, Prosjektadministrator, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Forsvarsbygg

Stillingsprosent: 100%

Fast

Søknadsfrist: 22.05.2024
Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Forsvarsbygg er Norges største offentlige eiendomsaktør. Vi etablerer, opprettholder og gjenoppretter forsvarssektorens eiendom, bygg og anlegg i fred, krise og krig. 

Vi verner om Norge, demokratiet og friheten vår

Forsvarsbyggs historie strekker seg helt tilbake til etableringen av Den Norske Fortifikations-etat på slutten av 1600-tallet. Forsvarsanlegg, festninger og fort har gjennom hele vår historie vært sentrale for forsvaret av Norge.

I dag forvalter vi nesten 13 000 bygg og anlegg der Forsvaret jobber, øver, og bor. For soldaten trenger et hjem. Flyet trenger en base. Ubåten trenger en havn. Stridsvognen trenger et skytefelt. Ringvirkningene av aktivitetene våre treffer innbyggere i hele Norge, både i og utenfor Forsvaret.

Til sammen er vi omlag 2000 ansatte over hele landet der Forsvaret er. Hovedkontoret vårt er i Oslo. Forsvarsbygg er en etat underlagt Forsvarsdepartementet. 

Forsvarsdepartementet er eier og vedtar hvordan forsvarssektorens eiendommer skal brukes og utvikles. Forsvaret er leietaker. De prioriterer og stiller krav ut fra sine behov.

Les mer om Forsvarsbygg

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Om stillingenVi søker en fremoverlent og erfaren leder med god driv, relevant kompetanse, motivasjon og evne til å lede dyktige
04.08.2024 Oslo
Grande Entreprenørs viktigste ressurs er de ansatte! Nå har du sjansen til å være med å utvikle Nord-Trøndelags største og
25.07.2024 Verdal
I GK drives vi av å utvikle, bygge, og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. Uansett
27.06.2024 Stavanger
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Som landets største aktør innen byggautomasjon vil du som prosjektleder
07.07.2024 Tønsberg
Ønsker du å lede våre rehabprosjekter? Har du erfaring med ventilasjon, elektro eller rør og ser etter en ny mulighet?
28.07.2024 Tromsø
Trives du med praktisk arbeid og har en interesse for tekniske fag? Bli en del av Team GK! GKs avdeling
11.08.2024 Bergen
Liker du å jobbe med salg og tekniske fag? I GK drives vi av å levere gode tekniske løsninger som
11.08.2024 Trondheim
GK Bodø utvider teamet på byggautomasjon! GK er landets største byggautomasjonsaktør med over 200 ansatte i divisjonen. Hos oss vil
11.08.2024 Bodø
Vis alle 37.496 ledige stillinger

Fakta om Forsvarsbygg