<  
>  
Stillingsannonse

Hydro Junior Specialist ServiceNow

Søknadsfrist : 14.06.2024

Stillingsbeskrivelse

Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in solving some of the world’s most pressing issues – and we hope you’ll join us in solving the next century’s. Whether you're working to close the loop at one of our recycling facilities or ensuring efficient renewable energy processes to decarbonize aluminium production, your contributions make an impact in our shared purpose of propelling our industries and the world into a greener future.  

Hydro Global Business Services (GBS) is an organization that operates as an internal service provider for the Hydro group. It`s ultimate purpose is to deliver relevant IT, financial and HR business services to all business areas within the company.

ServiceNow is a platform used globally in Hydro and is key for the delivery of GBS services within IT, Finance and HR (currently under implementation). Hydro is currently using ServiceNow functionality within ITSM, ITOM, Strategic Portfolio Management, Integrated Risk Management and capabilities from Core Services and Now Intelligence. The ServiceNow Enterprise Service Management team is responsible for application management for the ServiceNow platform in global Hydro organization.

 

We offer:

Our Junior Specialist will be assisting the team with our core processes incident management, request fulfillment, test management and demand management related to application management of the ServiceNow platform in Hydro. You will be exposed to our internal customers across the global Hydro organization, and you will also have close collaboration with our technical resources. 

The position offers great opportunities for professional learning and personal development in a big, global organization. You will be a part of a highly competent, dedicated, and inclusive team, and we will offer you a competitive salary.

 

Who are you?

You are early in your professional career with a few years of practical work experience. 

You are curious and eager to learn in general, particularly interested in expanding your technical knowledge about the ServiceNow platform. You have good communication skills and feel comfortable participating in meetings with various stakeholders.

You are a team player with strong interpersonal skills and a collaborative mindset both within and outside the immediate team. You are proactive. Others perceive you as proactive, collaborative, result-oriented and structured. 

 

Responsibilities:

 • Manage ServiceNow related access requests 
 • Manage ServiceNow related knowledge articles
 • Participate in ServiceNow incident management process 
 • Participate in testing activities related to ServiceNow enhancements and platform upgrades
 • Participate in ServiceNow demand management process including assisting in gathering customer requirements 
 • Support our internal customers in creating reports and dashboards
 • Participate in meetings with internal customers
 • Participate in various applicable project related activities 
 • Participate in various applicable day to day ad-hoc activities
 • Expand your technical ServiceNow knowledge via self-learning

Participation/management of above listed activities are intended to gradually move over to being responsible for.

 

Preferred qualifications:

 • Bachelor`s degree 
 • Industry and/or project experience of 2+ years with ServiceNow
 • ServiceNow System Administrator certification and/or and Implementation Specialist
 • ITIL Foundation as a minimum
 • Fluency in English

 

As a person you have/are:

 • Strong interpersonal skills with a collaboration mindset  
 • Good communication skills
 • Service-minded 
 • Structured
 • Adaptable
 • High capacity and willingness to learn
 • Passionate about technology
 • Friendly nature

Hydro is heading in a new and exciting direction, and we depend on different perspectives to solve our tasks and meet customer needs. Building on our three core values – Care, Courage and Collaboration – we target a high performing and sustainable work environment based on inclusion of our differences.

Please apply online in ONE with your CV and optionally a cover letter.

 

If you have any questions, please contact:

Anita Baloni-Kovacs

Anita.Ghh.Kovacs@hydro.com

Om arbeidsgiveren

Vi er et globalt selskap som består av ambisiøse og dyktige medarbeidere som utfordrer og belønner hverandre. Som vår kollega får du muligheter til og ansvar for å utvikle dine ferdigheter. Vi setter klare forventninger som oppmuntrer til kontinuerlig prestasjonsforbedring, innovasjon og en sterk konkurranseevne.     

I Hydro ser vi etter personer som er ivrige etter å lære og arbeide sammen for å nå felles mål. Det er viktig for oss at nyansatte følger Hydros etiske retningslinjer og etterlever våre kjerneverdier som er Omtanke, Mot og Samarbeid. Hvis du velger å arbeide hos oss, kommer vi til å gjøre vårt beste for å oppfylle dine behov. Er du klar for utfordringen?

Hvem vi er

Med virksomhet over hele verden dekker vi hele verdikjeden for aluminium. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, i alt fra å utvinne råmaterialer til å utvikle bærekraftige aluminiumløsninger for fremtiden.

Vi er et fullt integrert aluminiumselskap med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Vi er til stede i alle markedssegmenter for aluminium, med salgs- og handelsaktiviteter i hele verdikjeden, der vi betjener flere enn 30 000 kunder.

Vårt mål er å skape et mer bærekraftig samfunn ved å utvikle naturressurser til produkter og løsninger på innovative og effektive måter.

Bli kjent med livet i Hydro, og skap din karriere med oss. 
Vår viktigste ressurs er vår samlede hjernekraft. Den beste løsningen for å skape innovasjon og utvikle smarte aluminiumløsninger for fremtiden, er å la eksperter møtes og arbeide sammen. Vårt mål er at vi skal bringe frem det beste i hverandre og skape varige verdier gjennom samarbeid og partnerskap. 

Vi er globale, men finnes sannsynligvis nær deg 
Hydro er et stort industriselskap. Vi tilbyr et bredt spekter av stillinger på våre mange anlegg og produksjonsenheter i Nord- og Sør-Amerika, Asia og Europa. Du kan også skape deg en karriere innen IT, forretningsutvikling, salg, regnskap, økonomi, juss, HR, markedsføring og kommunikasjon på våre salgskontorer og vårt hovedkontor i Oslo. I Hydro blir du en del av en større historie. En historie formet av deg. 

Som en av oss får du mulighet til å arbeide med et sterkt team av dyktige kolleger, som alltid samarbeider for å utfylle, støtte og utvikle hverandre. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, konkurransedyktige lønninger, helsetjenester og velferdspakker.  

Vi er en løsningsorientert organisasjon som setter kunden først, og verdsetter høyt at folk har evne til å utvikle seg, endre seg, tilpasse seg og levere. 

En historie om kreativitet, velstand og respekt 
Innovativ og bærekraftig bearbeiding av naturressurser er kjernen i Hydro. Det hele begynte i 1905 med den første vellykkede bruken av vannkraft til å trekke ut nitrogen fra luften. Produksjon av mineralsk gjødsel ville sikre nok mat for den voksende befolkningen. I dag utvinner og foredler vi våre egne råmaterialer, produserer vår egen fornybare energi, produserer primæraluminium basert på vår egen teknologi og utvikler avanserte og bærekraftige aluminiumløsninger. Vi gjenvinner også mer og mer for å bringe så mye som mulig av det uendelig gjenvinnbare metallet aluminium tilbake i kretsløpet.  

Vår historie har alltid handlet om å produsere nyttige produkter som verden trenger, om menneskelig kreativitet og driftighet for å temme det som naturen har å tilby, om evnen til å se muligheter og forstå begrensninger. Vår historie er preget av en vital kraft av mennesker som bryr seg om hverandre og verden rundt dem. 

Den viktige balansen mellom arbeid og fritid 
Vi kompromisser aldri med sikkerheten til våre ansatte. Vi mener også at det er svært viktig å ha et godt liv utenom arbeidet. For å gjøre det mulig å kombinere en vellykket karriere med en sunn livsstil tilbyr vi en rekke fordeler for våre ansatte. Det gjør vi f.eks. ved å gi mulighet til fleksible arbeidsmåter. Dessuten tilbyr vi flere rekreasjonsmuligheter og sosiale aktiviteter for at våre medarbeidere skal føle seg energiske, inspirerte og tilfredse. 

Hvorfor Hydro?

Med oss er du en del av en større historie. En historie formet av deg. Hvis du søker internasjonale muligheter og profesjonell utvikling og ønsker å være en del av et vennlig og inkluderende team, bør du vurdere å søke på en stilling hos oss.

Hydro er et selskap med global rekkevidde – og lokal tilstedeværelse. Vi er involvert i aktiviteter i mer enn 40 land, på alle kontinenter. Det gjør at vi kan tilby deg mange spennende muligheter og karriereveier innenfor de ulike forretningsområdene, fagfeltene og lokasjonene. Som en del av vårt verdifulle, globale Hydro-nettverk kan du opprettholde en kontinuerlig læringskurve. 

Globale muligheter 
Det finnes få selskaper som kan sammenlignes med Hydro, selv i en internasjonal kontekst. Vi arbeider i hele verdikjeden for aluminium, fremtidens metall. Som en del av vårt team får du spennende muligheter til læring og utvikling. Hvis du er interessert i førstehåndskunnskap om hvordan det er å arbeide i et stort, vellykket selskap med en stolt historie og en lovende fremtid, bør du vurdere å bli en del av Hydro-familien! 

En karriere i Hydro er en spennende mulighet for deg til å arbeide i utlandet i kortere eller lengre perioder. Vi har en betydelig internasjonal tilstedeværelse i mer enn 40 land rundt om i verden, og vi er alltid på jakt etter folk med en global innstilling og evne til å utveksle ideer over landegrensene. 

Vi er med andre ord avhengige av å ha medarbeidere med ulike bakgrunner, kompetanser og tenkemåter for å kunne forme vår historie som et innovativt og bærekraftig selskap.

Les mer om Hydro

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 14.06.2024

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • JUN 14
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUN 16
  2024
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • JUN 17
  2024
  5 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • JUN 19
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 100%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
15 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Filmer

Bli lærling i Hydro

Fakta om Hydro