<  
>  
Stillingsannonse

Veidekke Lærlinger Oslo 2024

Søknadsfrist : 26.05.2024

Stillingsbeskrivelse

Som lærling i Veidekke Bygg Oslo får du delta i ulike prosjekter og kan se frem til en hverdag som både er variert, utfordrende og lærerik. Vi setter fagkompetanse høyt og som lærling hos oss vil du få tett oppfølging av fagansvarlig og instruktør i samarbeid med et opplæringskontor, på veien til et fagbrev. 

Veidekke Bygg Oslo ser etter lærlinger i tømmer, betong- og murerfaget. Totalt ser vi etter 12 lærlinger som starter opp hos oss.

Du vil jobbe sammen med erfarne kolleger som mer enn gjerne deler sin kunnskap og sine erfaringer med deg. I tillegg får du lønn under hele læretiden, noe som gjør at du kanskje slipper å ende opp med et stort studielån etter endt utdanning.

 

Fagbrev og mestring

Tar du fagbrev etter endt læretid, får du dokumentert din formelle kompetanse. Du kan gå ut i jobb som fagarbeider eller fortsette på videre utdanning om du ønsker det. I tillegg vil du mestre et praktisk fag du kan få bruk for i hverdagen – ferdigheter som ikke alle andre har.

Veidekke har lang tradisjon med å rekruttere lærlinger, og vår satsing på lærlinger er den viktigste kilden til rekruttering av egne fast ansatte fagarbeidere. Ved utgangen av 2023 hadde vi ca. 300 lærlinger i Veidekke, hvorav ca. 210 av de er i Norge.

 

Om deg

Vi ser etter etter deg som trives med å jobbe strukturert og sammen med andre. Videre er det ingenting som er viktigere enn at alle som jobber hos oss, kommer trygge og hele hjem hver dag, så en forutsetning er at du tenker sikkerhet i hverdagen. For å bli lærling hos oss, må du også være punktlig, du må synes det er gøy med utfordringer, like å lære og utvikle deg, samt levere et godt faglig arbeid.

 

Når du søker lærlingplass hos oss må følgende være med:

Karakterutskrift inkludert fravær
CV og evt. attester

Les mer om det  å være lærling i Veidekke og hvilke fag vi har rettet mot vår lærlingordning

 

Kontakt

Håkon Dyrkorn

991 09 444

 

Søknadsfrist: 26.05.2024

Sted: Oslo/Omegn

Om arbeidsgiveren

Veidekke er et selskap bygget på menneskers nysgjerrighet, kompetanse og vilje. Når vi setter oss nye mål, er det alltid med menneskene først. Frem mot 2025 og videre har vi tydelige økonomiske målsetninger, men vi vet at for å nå de målene må vi jobbe med det som påvirker resultatet. Vi kaller det Prestasjon med mening.

Slik dyrker vi prestasjon med mening

 • Vi bygger solide team som skal løse kundenes problem
 • Vi velger å gjøre rett når vi står overfor dilemmaer
 • Vi sikter høyere – hver eneste dag. 

Veidekke skal i årene som kommer ta kloke og modige valg og gjøre tydelige prioriteringer. Vi ser på endringer i samfunnet som en mulighet der vi kan spille på vår innovative og involverende kultur og ingeniørkompetanse. Sammen med våre kunder og leverandører skal vi ta en aktiv rolle i klimaskiftet slik at vi løser viktige utfordringer og bygger en bedre morgendag – prosjekt for prosjekt.

Les mer om Veidekke

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 26.05.2024

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAI 21
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAI 24
  2024
  2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAI 26
  2024
  17 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Arkitektstudent, Grafisk designer
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
20 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Filmer

Fakta om Veidekke