<  
>  
Stillingsannonse

Aleris Vi opplever høy aktivitet og søker operasjonssykepleier i fast heltidsstilling til Aleris Tromsø

Søknadsfrist : Snarest (behandles forløpende)

Stillingsbeskrivelse

Aleris Tromsø har nylig flyttet inn i topp moderne lokaler i Stakkevollveien 41. Vi har i dag 3 operasjonsstuer og utfører dagkirurgiske inngrep innen fagområder som ortopedi, håndkirurgi, plastikkirurgi, gastrokirurgi, øre-nese-hals, gynekologi og urologi. I tillegg har vi poliklinisk utredning innen flere fagområder. På sikt vil vi utvide vårt medisinske tilbud på en rekke områder både innen operasjon og medisinske tjenester.

I Aleris har vi har et spennende fagmiljø med et svært kompetent tverrfaglig team. Helsepersonellet som arbeider hos oss har et velfungerende støtteapparat rundt seg – og får dermed de beste forutsetninger for å sette pasientene i fokus og til være med på å påvirke hvordan vi løser oppgavene.  Som operasjonssykepleier ved Aleris Tromsø arbeider du selvstendig, men med god støtte. Du må like å ta ansvar for å drifte den stuen du arbeider på og for å skape et godt arbeidsmiljø sammen med et erfarent team. Du vil ha medansvar for effektiv og god flyt i operasjonsprogrammet.    

Kvalifikasjoner

 • Autorisert operasjonssykepleier
 • Minimum 2 års klinisk erfaring som operasjonssykepleier
 • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Personlige egenskaper

 • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
 • Faglig trygg med et sterkt engasjement for pasientene våre
 • Opptatt av å sikre høy kvalitativ behandling i et dagkirurgisk perspektiv
 • Liker å veksle mellom å jobbe tverrfaglig og selvstendig
 • Utpreget serviceinnstilt
 • Trives med og bidrar til et godt arbeidsmiljø

Vi tilbyr

 • Konkurransedyktige betingelser med lønn etter avtale
 • Gode forsikringsordninger og pensjonsordning i KLP for offentlig godkjente sykepleiere
 • Et sterkt og velorganisert fagmiljø med fokus på pasient og kvalitet 
 • Et trygt og godt arbeidsmiljø

For mer informasjon om stillingen eller en uforpliktende prat, ta kontakt med teamleder grønn sone, Silje Vøllestad på tlf. 952 80 546 eller leder for Aleris Tromsø, Anne Marvik, på tlf. 916 95 238.        

Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste?
Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus og medisinske sentre. Vi har som mål bidra til en bedre helsetjeneste for den enkelte pasient og for samfunnet. Våre pasienter skal oppleve medisinsk kvalitet og service utover det de forventer. Det krever at vi må jobbe smartere - og sikre pasientforløp tilrettelagt for hver enkelt pasient så vel som for en helsetjeneste med kapasitetsutfordringer. I Norge omsetter Aleris totalt for 1,6 milliarder kroner. Vi har 13 avdelinger og over 900 medarbeidere som leverer helsetjenester innen 40 forskjellige fagområder. I Aleris er vi er opptatt av å ha fornøyde medarbeidere som brenner for faget og pasientene våre. Derfor er vi stolte av at 98 prosent forteller at de trives og at hele 99 prosent er motiverte i arbeidet sitt. 

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Aleris? Har du lyst til å jobbe sammen med oss? Da håper vi å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste?

Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus og medisinske sentre. Vi har som mål å bidra til en bedre helsetjeneste for den enkelte pasient og for samfunnet. Våre pasienter skal oppleve medisinsk kvalitet og service utover det de forventer. Det krever at vi må jobbe smartere - og sikre pasientforløp tilrettelagt for hver enkelt pasient så vel som for en helsetjeneste med kapasitetsutfordringer. I Norge omsetter Aleris totalt for nærmere 1,6 milliarder kroner. Vi har 13 avdelinger og over 800 medarbeidere som leverer helsetjenester innen 40 forskjellige fagområder. I Aleris er vi er opptatt av å ha fornøyde medarbeidere som brenner for faget og pasientene våre. Derfor er vi stolte av at 98 prosent forteller at de trives og at hele 99 prosent er motiverte i arbeidet sitt.

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Aleris? Har du lyst til å jobbe sammen med oss? Da håper vi å høre fra deg!

Les mer om Aleris

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Søknadsfrist : Snarest (behandles forløpende)

Kontaktpersoner

Leder Aleris Tromsø og Bodø
Operasjonssykepleier

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAI 21
  2024
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • MAI 28
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter

Filmer

Hør Annelise, avdelingsleder ved Aleris Stavanger, fortelle om hvor viktig kvaliteten er for henne i de korte møtene hun har med sine pasienter i operasjonssalen.
Arbeidsmiljøet er svært bra her, sier Sissel, sykepleier, og vi får ofte bekreftelser på at vi gjør en god jobb. Pasientene velger å komme tilbake hit. Møt Sissel som forteller om sin arbeidshverdag på Aleris Frogner, Oslo.
Å komme hit som pasient innebærer at du skal bli sett, hørt og tatt vare på. Møt Liz, pasientkoordinator, når hun forteller om sin arbeidshverdag på Aleris sykehus Frogner..