<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

SONAT CONSULTING Sonat Consulting søker Data Engineers!

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Bli med i et innovativt IT-miljø hos Sonat Consulting!

Sonat Consulting er et lite lettbent kosnulentfirma med kontorer i Oslo, Bergen og Trondheim, og vi søker nå flere Data Engineers med erfaring fra blant annet Snowflake, Databricks eller annen relevant erfaring.

Hva gjør en Data Engineer i Sonat Consulting?

Som Data Engineer vil du være ansvarlig for å designe og implementere robuste dataarkitekturer samt utvikle dataløsninger for våre kunder. Vi jobber med alt fra små skalerbare dataløsninger til store datainfrastrukturer, og vi er alltid på utkikk etter å være i forkant av teknologitrender. Våre folk er lidenskapelige for sitt felt og er kjent for sin kompetanse og evne til å dele kunnskap med kollegaene sine. Hos oss får du muligheten til å delta i spennende prosjekter samtidig som du utvikler din egen kompetanse. Vi er interessert i å høre om dine ambisjoner, og sammen finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Hva vi ser etter:

 • Vi ser etter deg som har minst tre års erfaring med utvikling og solid kompetanse innen Snowflake, Databricks eller andre relevante teknologier.
 • Erfaring, og gjerne sertifiseringer, med AWS, Azure eller GCP.
 • Du har sterke meninger om teknologi og trives med å diskutere ideer med kollegaene dine.
 • Relevant utdanning på bachelor- eller masternivå.
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk.

Hva Sonat Consulting kan tilby deg:

 • **Konkurransedyktig lønn:**Vi tilbyr konkurransedyktig lønn som anerkjenner dine ferdigheter og erfaring.
 • Firmaturer: Vi arrangerer to firmaturer årlig. Vinterturen er en familievennlig tur til vakre destinasjoner som Geilo, mens sommerturen gir deg sjansen til å utforske spennende steder som Kroatia sammen med din partner
 • Faglig utvikling: Du får muligheten til å delta på åtte fagdager i året. Disse dagene er dedikert til faglig og sosial utvikling, og gir deg sjansen til å holde deg oppdatert på de nyeste trendene og teknologiene.
 • **Spennende kundeoppdrag:**Vi tilbyr utfordrende og varierte kundeoppdrag som gir deg muligheten til å anvende og utvikle dine ferdigheter.
 • Senior fagmiljø: Du vil jobbe sammen med erfarne og motiverte fagfolk som er dedikert til å dele sin kunnskap og støtte din faglige vekst.
 • Sosialt fellesskap: Vi verdsetter samhold og sosialt samvær, og legger vekt på å skape et positivt arbeidsmiljø hvor du kan bygge sterke relasjoner med kollegaene dine.

Dette er bare noen av fordelene ved å være en del av Sonat. Vi er opptatt av å tilby våre ansatte en stimulerende, støttende og trivelig arbeidsplass.

Om Sonat

Sonat Gruppen er en dynamisk organisasjon med ca. 120 ansatte i Norge, og vi opplever en rask vekst.

Vi opererer under tre hovedbrands:

 1. Sonat Consulting er vårt spesialistteam innen utvikling og tradisjonelle IT-tekniske tjenester. Våre eksperter jobber dedikert med å skape innovative løsninger og anvender avanserte teknologier for å møte kundenes behov.
 2. Sonat Figment fokuserer på lavkodeutvikling og profesjonell prosjektledelse. Vi utvikler effektive og skalerbare løsninger ved hjelp av moderne lavkodeverktøy og optimal prosjektstyring for å sikre vellykkede prosjekter.
 3. TheseWays er dedikert til design og forretningsdesign. Vårt team kombinerer kreativitet med dyp forretningsinnsikt for å skape brukervennlige og strategisk vellykkede designløsninger som gir merverdi til våre kunder.

Sonat Gruppen ble etablert i Bergen, og 2017 i Oslo, og sist men ikke minst i Trondheim i 2024. Vi er stolte av vår kontinuerlige vekst og er dedikert til å levere høykvalitets tjenester til våre kunder. TheseWays vil vi være samlokalisert med Sonat Consulting, dette vil ytterligere styrke vår evne til å samarbeide og levere helhetlige løsninger.

Interessert?

Legg ved din søknad og CV, og søk på stillingen hos Sonat i dag - Vi gleder oss til å høre fra deg! Søknader blir vurdert fortløpende.

Hvis du har flere spørsmål angående stillingen, ta kontakt med Haakon Skramstad ().
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren
Les mer om SONAT CONSULTING

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til vår
23.06.2024 Hareid
Vil du bygge GKs posisjon for hele det norske markedet? Ønsker du å spille en nøkkelrolle i videreutviklingen av et
11.08.2024 Flere steder
I Bane NOR har vi ett felles mål - å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet
30.06.2024 Ringerike
Bane NOR eier og drifter nasjonal kritisk infrastruktur, som skal gjennom et av de største digitaliseringsinitiativene i Norge det neste
17.06.2024 Flere steder
Om oss I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan
23.06.2024 Oslo
Om oss Bli med å sikre at Norge går på skinner med drift og vedlikehold av jernbanen. Vi har det
03.07.2024 Asker
Utvikling, forvaltning og drift av logghåndteringsplattformen Splunk! Statens vegvesen har lagt ut på en meget spennende digitaliseringsreise og trenger flere
26.06.2024 Drammen
Norconsult opplever økende etterspørsel etter rådgivningstjenester innen prosjektering av damkonstruksjoner knyttet til fornybar kraftproduksjon og vannforsyning. Vi søker etter rådgiver eller
11.08.2024 Kristiansand
Vis alle 42.146 ledige stillinger

Fakta om SONAT CONSULTING