<  
>  
Stillingsannonse

Experis Trigges du av databaser, big data og BI?

Søknadsfrist : 23.06.2024

Stillingsbeskrivelse

Vil du bli del av et av Trondheims dyktigste og mest erfarne fagmiljø innen data og analyse?

Experis søker en erfaren Data Engineer som kan hjelpe våre kunder med å bli mer datadrevet. Dersom du liker å løse problemer i samarbeid med andre, og hjelpe kunder med kunnskap og erfaring, vil du trives godt hos oss. Du blir en del av et erfarent lokalt fagmiljø, i tillegg til et stort nasjonalt miljø og satsningsområde i Experis.

Hvem er du?

Du har genuin entusiasme for data og har jobbet tett på sluttbruker i prosjekter for å forstå forretningsbehov og hjelpe kunden med å omdanne data til verdifull innsikt. Du holder deg faglig oppdatert på nye trender og teknologier innenfor fagområdet. Det er ett krav at du har høyere utdanning innen IT og har minst 4 år relevant arbeidserfaring.

Vi søker medarbeidere med god erfaring fra flere av følgende områder:

  • Dataplattform i skyen
  • Data integrasjon i skyen
  • Datamodellering
  • ETL/ELT
  • Databricks
  • Snowflake
  • Visualisering i PowerBI eller tilsvarende
  • Python
  • API
  • SQL

Hvem er vi?I Experis Trondheim er vi ca. 35 faste konsulenter som i tillegg til solid erfaring i sitt fagområde, bidrar til kompetansedeling og et godt arbeidsmiljø. Vi har som mål å være et annerledes og hyggelig konsulenthus, så våre team består ikke av flere enn at alle har mulighet til å bli godt kjent, samtidig som vi er mange nok til å skape gode rammer for kompetansedeling og sosiale arrangementer. Teamleder Roar Skipperø lover å følge deg opp slik at du har den utviklingen du ønsker i din karriere.

Vi har et aktivt sosialt miljø, med fagsamlinger, feiringer, idrett og turer sammen. I 2023 dro vi til Brussel og i 2022 dro vi til Piemonte i Italia, og hver måned avholder vi en idrettsgren der alle som deltar får bli med på tur året etter. Så langt har vi vært på minigolf, boccia, spinning, go-cart og bowling.

Hos oss får du jobbe hos en inkluderende arbeidsgiver som tilbyr spennende og varierte prosjekter hos kunder sentralt i Trondheim. Vi har et stort fokus på faglig utvikling, der våre konsulenter følger flere fagpraksiser og fagkonferanser, samt andre interne og eksterne kurs og sertifiseringer. Vi har rammeavtaler med flere store virksomheter innen privat og offentlig sektor, lokalt og nasjonalt.

I tillegg til konkurransedyktige betingelser, attraktive goder og et godt sosialt miljø følger vi også noen leveregler i Experis. Vi synes spesielt at disse tre reglene er verdt å trekke frem:

Middag smaker best hjemme

Vi skal ha et balansert arbeidsliv hvor jobb er viktig, men andre ting er viktigere. Vi vet at vi er bedre på jobb når vi også har det bra utenfor jobb.

Vi deler vår kompetanse

Når vi lærer noe nytt så deler vi det. Om vi finner på noe smart eller spennende, så deler vi det. Om vi trenger hjelp spør vi om det. Vår kunnskap er åpen for alle.

Vi bryr oss om hverandre og har det gøy på jobb

Vi respekterer hverandre, har omsorg for våre kollegaer, og har fokus på at arbeidsdagen skal være givende, inspirerende og gi energi.

Vi tilbyr

Vi kan tilby en arbeidsplass med gode karrieremuligheter i en solid virksomhet i sterk vekst med sentrale kompetansemiljøer i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. Du møter et åpent, meningsfullt og utviklende arbeidsmiljø, der du får jobbe med IT-løsninger som er viktige for at samfunnet vårt skal fungere. Som ansatt kan du se frem til både spennende arbeidsoppgaver og mange trivelige og dyktige kollegaer.

Experis Norge har med sin innovative tjeneste- og produktportefølje en sentral posisjon også i internasjonal sammenheng i konsernet. Selv om vi er et stort og solid selskap, er veien til ledelsen kort, og du er invitert til å sette ditt preg på selskapet. Profesjonell utvikling blant våre ansatte er noe vi tar på alvor, og vi sørger for at det er enkelt for deg å delta på relevante kurs og konferanser.

Spørsmål?
Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte teamleder for vårt datavarehus-team Roar Skipperø (Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon) eller Frederikke Sundberg (Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon).
Adresse: Trondheim

Om arbeidsgiveren

Experis er et av Norges største rekrutterings- og konsulentselskap. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter, prosjektløsninger og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere, ledere, nøkkelpersonell og spesialister. 

Experis bidrar til at våre kunder og konsulenter blir godt rustet til å møte utfordringene i Human Age, der kampen om talentene og arbeidskraften er stadig økende. Med tydelig differensiering skal Experis tiltrekke seg attraktive talenter og møte kundenes økende etterspørsel etter kompetanse og innovative løsninger. Vår unike ekspertise og fagkompetanse gjør at vi kjenner våre konsulenter og kan tilby langsiktig utvikling i deres karriere.Experis er representert ved 12 kontorer i Norge, og har sin styrke i det nasjonale og globale Experis-nettverket.

Experis er et selskap i ManpowerGroup. 

Les mer om Experis

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 23.06.2024

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter

Se flere annonser

Er du lidenskapelig opptatt av softwareutvikling, data science og fornybar energi? Vil du bli med i et ledende selskap innen
16.06.2024 Drammen
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til vår
23.06.2024 Hareid
Vil du bygge GKs posisjon for hele det norske markedet? Ønsker du å spille en nøkkelrolle i videreutviklingen av et
11.08.2024 Flere steder
I Bane NOR har vi ett felles mål - å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet
30.06.2024 Ringerike
Bane NOR eier og drifter nasjonal kritisk infrastruktur, som skal gjennom et av de største digitaliseringsinitiativene i Norge det neste
17.06.2024 Flere steder
Om oss I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan
23.06.2024 Oslo
Om oss Bli med å sikre at Norge går på skinner med drift og vedlikehold av jernbanen. Vi har det
03.07.2024 Asker
Utvikling, forvaltning og drift av logghåndteringsplattformen Splunk! Statens vegvesen har lagt ut på en meget spennende digitaliseringsreise og trenger flere
26.06.2024 Drammen
Vis alle 42.146 ledige stillinger