<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Reflekt IT Bemanning Dataingeniør på nye eventyr?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Hvis du er en Fullstack utvikler som kan gjøre alt fra datakilde og forretningsanalyse, til Query tuning og tradisjonell programmering, så er det akkurat deg vi ser etter!

Fordi du har helt særlig kompetanse kan det være at du sendes ut på oppdrag som konsulent, som den eneste i teamet som kan det du kan.

Bedriften du jobber i setter sikkert stor pris på deg, og sørger forhåpentlig for at du får alle muligheter og goder der du er. Du vet det jo så godt allerede, at det ikke hjelper å ha en haug med data, hvis man ikke forstår hvordan man skal hente ut verdien av dem.

Det betyr jo ikke at man ikke kan ønske seg mer, eller i det minste flere høyt kvalifiserte kollegaer, som man kan la seg inspirere av eller samarbeide med. Det er noe eget med å være en del av ett miljø som deler lidenskap for data, rapportering og analyseløsninger, tross alt.

Fordi veldig mange bedrifter nå ser verdien av å flytte dataene sine til skyen, øker interessen for data lakehouse, data mesh og Power BI, og det er viktigere enn noensinne å holde seg oppdatert og utvikle seg innenfor faget sitt.

Det kan hende du allerede er ekspert på Azure data factory, Snowflake, Python eller databricks allerede, men hvor går veien videre for deg, fra der du er nå?

Enten du trives med å bygge noe fra bunnen og opp, eller du ønsker å skreddersy løsninger fra ide til realisert produkt, så har Reflekt IT flere oppdragsgivere som leter etter akkurat deg.

Som nevnt innledningsvis, så trenger du ikke bruke energi på å skrive søknad. Du sender bare din CV til , så blir du invitert på en hyggelig kaffe over teams, så vi kan skjønne mer av hva du ønsker deg. Etter praten skriver Marte en profil, men vi vil ikke dele den med andre uten ditt samtykke.

På den måten kan du enten søke mange jobber på en gang, eller lage ett søk hos oss, der vi leter etter den perfekte stillingen for deg og dine ønsker for din neste jobb.
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Reflekt består av selskapene som tidligere het People4you IT Bemanning AS, Grata Personal AS, People4you Bemanning AS og Smart Bemanning AS.

Store nok til å levere - små nok til å bry oss

Dette er vår visjon som alle våre ansatte jobber etter hver eneste dag. Vi har erfaringen og kompetansen til å løse alle typer bemanningsoppdrag. Samtidig er vi opptatt av å ivareta hver enkelt kunde og kandidat. Vi gir tett oppfølging - både før, under og etter en rekruttering. Vi skal jobbe strukturert og grundig med hver eneste ansettelse slik at alle kandidater behandles likt.

Les mer om Reflekt IT Bemanning

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
1 ledig stilling

Se flere annonser

Trives du med å jobbe tett på folk og yte service? Da kan du være aktuell for teamet vårt.Oris Dental
06.07.2024
Want to deliver the next generation of data solutions for the energy industry? Get excited when you show others how
06.07.2024 Sandnes
Om stillingenEr du opptatt av godt vannmiljø og ønsker å bidra til helhetlig forvaltning av elver, innsjøer og kystvann? Har
11.08.2024 Oslo
Forsvarsbygg har en sentral rolle i å opprettholde Norges frihet og suverenitet. Vårt oppdrag er å sørge for at alt
30.06.2024 Målselv
Oris Dental Narvik søker nå etter en positiv og faglig engasjert tannpleier til et vikariat i 100% stilling. Vikariatet varer
04.07.2024 Narvik
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Som landets største aktør innen byggautomasjon vil du som prosjektleder
07.07.2024 Tønsberg
Bli en del av TeamGK Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte og tekniske løsninger som
19.07.2024 Stavanger
Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte, smarte og tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og
18.08.2024 Bergen
Vis alle 38.958 ledige stillinger

Fakta om Reflekt IT Bemanning