<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Selsro bo- og aktivitetssenter Tilkallingsvikar kjøkken, tilknyttet Selsro bo- og aktivitetssenter

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

📷

Innledning:

Sel kommune med ca. 6000 innbyggere ligger midt i Gudbrandsdalen med kort avstand til landets flotteste og mest besøkte nasjonalparker og elver. Kommune- og regionsenteret Otta er et viktig samferdselsknutepunkt for vei og jernbane. Sel kommune er vertskommune for et omfattende, interkommunalt samarbeid. Vi er en aktiv MOT-kommune og er stolte av ungdommen vår. Vi er også en handels- og industrikommune med viktige arbeidsplasser blant annet innen varehandel, bilbransje, grafisk bransje, treforedling, næringsmiddelindustri, mekanisk industri og steinindustri. Vi har en betydelig reiselivs- og opplevelsesnæring med utgangspunkt i ikke minst Rondane, Heidal og Sjoa elv. Landbruket er fortsatt en viktig næring. Ett topp moderne lokalmedisinsk senter ligger vegg i vegg med Sel rådhus. Sykehuset Innlandet har betydelig virksomhet på Otta.

**Hvem er vi;**Hjemmetjenesten i Sel Kommune søker etter nye medarbeidere i tjenesten vår tilhørende hjemmetjenesten avd. Otta. Hjemmetjenesten er inndelt i 2 avdelinger, hjemmetjenesten Otta og Heidal. Hjemmetjenesten Otta gir tjenester tilknyttet Selsro bo- og omsorgssenter og hjemmeboende med hjemmesykepleie. Fra 2019 startet vi opp med års-turnus, der du har medvirkning på turnusen din, i forhold til arbeid og fritid.

Vi kan friste med mye fin natur og tur muligheter sommer som vinter, mye sosiale tilstelninger for ansatte og en trivelig og sammensveiset arbeidsgjeng.

Vi kan også friste med mye spennende og varierte arbeidsoppgaver, mulighet til faglig oppdatering og velferdsteknologi.

Disse stillingene har vi ledig:

St.id. 657:

Tillkallingsvikar kjøkken, tilknyttet Selsro bo- og aktivitetssenter.

Kvalifikasjonskrav:

· Kokk

· Evne til å arbeide selvstendig

· Løsningsorientert

· Tilfredsstillende politiattest

· Gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevne

**Vi ønsker at du har:**Relevant utdanning til de ulike stillingene, gjerne med kurs og videreutdanninger, erfaring, førerkort på bil.

Det vektlegges: Stabilitet/tilstedeværelse, personlig egnethet, gode samarbeidsevner, lojalitet, ryddighet, evne til å arbeide selvstendig og til å ta ansvar i krevende situasjoner.

Arbeidsvilkår: Pr. i dag todelt turnus, og vi har pr. i dag faste nattevakter. Vi jobber etter års-turnus, har gode forsikrings- og pensjonsordninger og avlønning. Ønskelig med fleksibilitet etter behov for også kunne gå nattvakter.

Stilling som kokk innebærer ferdigstilling av måltider, servering, baking o.l.

Andre med relevant erfaring oppfordres også til å søke. Opplæring vil bli gitt.

Kontaktperson for mer info om stillingen:

Avdelingsleder Hjemmetjenesten Otta: Merethe Sletten tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon

Avdelingsleder Selsro: Sissel Thorud Bjøkne tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon

Det tas forbehold om endring i organisering og oppgaver.

Ved interne rokkeringer kan andre stillinger bli ledige.

Sel kommune er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater å søke uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, etnisitet eller nasjonal bakgrunn.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort, selv om søkere ber om å ikke bli oppført på søkerlista, jfr. offentlighetslovens § 25.

Søkere må benytte elektronisk søknadsskjema under menypunktet: Ledige stillinger på vår hjemmeside http://www.sel.kommune.no

Vi gjør oppmerksom på at mottatt kopi av attester og vitnemål vil ikke bli returnert.
Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Om stillingenVi søker en fremoverlent og erfaren leder med god driv, relevant kompetanse, motivasjon og evne til å lede dyktige
04.08.2024 Oslo
Grande Entreprenørs viktigste ressurs er de ansatte! Nå har du sjansen til å være med å utvikle Nord-Trøndelags største og
25.07.2024 Verdal
I GK drives vi av å utvikle, bygge, og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. Uansett
27.06.2024 Stavanger
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Som landets største aktør innen byggautomasjon vil du som prosjektleder
07.07.2024 Tønsberg
Ønsker du å lede våre rehabprosjekter? Har du erfaring med ventilasjon, elektro eller rør og ser etter en ny mulighet?
28.07.2024 Tromsø
Trives du med praktisk arbeid og har en interesse for tekniske fag? Bli en del av Team GK! GKs avdeling
11.08.2024 Bergen
Liker du å jobbe med salg og tekniske fag? I GK drives vi av å levere gode tekniske løsninger som
11.08.2024 Trondheim
GK Bodø utvider teamet på byggautomasjon! GK er landets største byggautomasjonsaktør med over 200 ansatte i divisjonen. Hos oss vil
11.08.2024 Bodø
Vis alle 37.496 ledige stillinger