<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Troms fylkeskommune (TFK) Undervisningsstilling - Innen Anlegg - Fagskolen i Nord, Tromsø

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Om stillingen og oppgaver


Fagskolen i Nord avdeling for bygg og anlegg har ledig undervisningsstilling innen Anlegg. Stillingen er fast 100 %.

Om oss

Fagskolen i Nord er eid av Troms fylkeskommune og har som mål om å tilby tidsriktige utdanningstilbud til lokalt, regionalt og nasjonalt næringsliv. Fagskolen i Nord har i dag ca. 800 studenter og 90 ansatte. Vi tilbyr høyere yrkesfaglig utdanning innenfor en rekke fagområder med et omfang fra 30 til 180 studiepoeng og som er akkreditert av NOKUT. Vi tilbyr maritim sertifikatutdanning, Matteknikk, Prosessteknikk, Bygg, Anlegg,  Sveiseteknikk IWT, Elkraft, Data, Helse og omsorgsfag, i tillegg til en rekke kurs, spesielt innenfor det maritime segment.

Fagskolen i Nord avdeling for bygg og anlegg teller i dag 19 fast ansatte og 290 studenter fordelt på Anlegg, BIM – Installasjon, BIM – Konstruksjon, Bygg og KEM – klima, energi og miljø. Vi har også akkreditering for studiene Bygningsvern i Nord og BIM – Anlegg. Våre utdanninger er deltid med 50 % og 67 % studiebelastning pr år, undervisningen gjennomføres over nett og ukesamlinger fordelt gjennom skoleåret.Vi har et svært godt arbeidsmiljø med god plass under taket, ikke minst har vi dyktige og motiverte studenter.Samtlige ansatte deltar aktivt i utviklingsarbeid i form av egen videreutdannelse, kvalitetsarbeid, videreutvikling av nåværende studier og utvikling av nye studier.

 


Vi er for tiden lokalisert i Tromsø, Harstad og Skjervøy, og søker samarbeid med næringene både for å kunne tilby riktig utdanning og for å sikre at kvaliteten på de tilbud vi gir er riktig. 

Kvalifikasjonskrav

Vi søker deg som har tatt del i og gjerne ledet større anleggsprosjekter. Du kan kalkulasjon, anbudsprosessen, kvalitetsstyring, HMS og hvordan anlegg, vei, tunnel og bruer bygges, driftes og vedlikeholdes. Du er fagskoleingeniør, ingeniør eller sivilingeniør innen anlegg gjerne med fagbrev i bunnen og erfaring fra næringslivet. Utdanningsfaglig kompetanse er ønskelig på starttidspunkt, men manglende formell utdanningsfaglig kompetanse kan tilegnes parallelt med jobb innen gitt frist.

Personlige egenskaper

Du er sosial med gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter, med evne til å arbeide selvstendig og i team. Du er engasjert med ønske om å utvikle deg selv og de tema du underviser i. Du har evne til kritisk tenking og er åpen for innspill og tilbakemeldinger fra studenter og kollegaer.

Vi tilbyr

 • Gode pensjons- og forsikringsordninger.
 • Svært godt arbeidsmiljø med god takhøyde.
 • Dyktige og motiverte studenter.
 • Aktiv deltakelse i utviklingsarbeid i form av egen kompetanseheving, kvalitetsarbeid, utvikling av eksisterende studier og utvikling av nye studier.
 • Fagskolen i Nord, avdeling for bygg og anlegg følger skoleruta for Troms fylkeskommune, noe som gir mulighet for høst- jul- vinter- påske og sommerferie samtidig som dine barn.
 • Kontorsted Tromsø med mulighet for fleksibilitet.

Søknaden skal inneholde

 • Søknadstekst, CV, vitnemål og attester
 • Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no). 
 • 2-3 referanser (navn, tilknytning til søker, epostadresse og telefonnummer)  

Søknad skal leveres elektronisk i Jobbnorge.  

Søknadsfrist og andre opplysninger

 • Søknadsfrist: 20.06.2024
 • Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.
 • Intervjuer vil bli gjennomført fortløpende.
 • Ansettelse fra 1. august 2024 eller etter avtale.  

 

 • For mer informasjon om stillingen ta kontakt med: Jan-Øyvind Pedersen, Logg inn for å se kontaktinformasjon
 • Dersom det fremgår av din søknad at du ønsker å bli unntatt offentlig søkerliste, gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søker kan gjøres offentlig likevel. Som søker vil du da få informasjon om dette - jf.offentleglova §25.  
 • Som søker til en offentlig stilling har også du krav på å få tilgang til utvidet søkerliste med informasjon om øvrige søkere. Utvidet søkerliste blir automatisk tilgjengelig i søkers brukerkonto i Jobbnorge når stillingen er avpublisert, eller den kan sendes ut ved forespørsel.
 • Troms fylkeskommune er underlagt sikkerhetsloven. Dette betyr at enkelte stillinger vil kunne kreve sikkerhetsklarering. 
Om arbeidsgiveren

Vi er en av landsdelens største arbeidsgivere, og har blant annet ansvar for regional utvikling, videregående utdanning, fylkesveier, kollektivtilbud, offentlig tannhelsetjeneste, kultur og friluftsliv.

Hos oss får du tillit, ansvar og spennende dager på jobb, i et sosialt og faglig sterkt arbeidsmiljø. Du blir raskt involvert i det utrolige mangfoldet fylkeskommunen jobber med, noe som har stor betydning for samfunnsutviklinga i Troms.

 


Naturen og kulturlivet er eventyrlig og frodig, og byr på mange flotte opplevelser!

For mer informasjon om Troms fylkeskommune - gå innom vår hjemmeside tromsfylke.no

 

 

Les mer om Troms fylkeskommune (TFK)

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
8 ledige stillinger

Se flere annonser

Vi står foran et historisk Forsvarsløft, som vil kreve mye av oss i tiden fremover. Vi bygger nå opp med
19.08.2024 Bardu
Vi står foran et historisk Forsvarsløft, som vil kreve mye av oss i tiden fremover. Vi bygger nå opp med
19.08.2024 Oslo
Want a rewarding and impactful global sales role? Motivated by selling solutions that address key challenges in a crucial industry?Cegal
04.08.2024 Oslo
Vi ser etter en engasjert og proaktiv kombinert Executive Assistant og Marketing ressurs til å bli en del av vårt
10.08.2024 Oslo
Vil du lede noen av Norges mest spennende signalprosjekter? Våre ingeniører jobber på prestisjeprosjekter som Fornebubanen, Stasjonstiltak Strømmen-Oslo-Ski, KL-AT på
11.08.2024 Oslo
Er du en strukturert tusenkunstner som trives med å ha mange baller i luften? Da kan du være den vi
15.08.2024 Oslo
Trigges du av å skape gode resultater gjennom samarbeid på tvers av forretningsområder - til det beste for hele virksomheten?OBOS
09.08.2024 Oslo
Er du en administrativ tryllekunstner? Da kan du være vår nye lederstøtte.Ledergruppen i avdeling Anskaffelser hos Forsvarsbygg ser etter deg
11.08.2024 Oslo
Vis alle 28.169 ledige stillinger

Fakta om Troms fylkeskommune (TFK)