- fire faste stillinger Regjeringen har besluttet å etablere et kompetansemiljø i Difi som skal arbeide for en styrket og mer helhetlig tilnærming til informasjonssikkerhet i statsforvaltningen. Kompetansemiljøet er under oppbygging.
I denne rekrutteringsrunden har vi et bredt faglig fokus og ser etter mennesker med sterk kompetanse innen informasjonssikkerhet, men med variert faglig bakgrunn og erfaring. Miljøet skal være sammensatt av fagfolk med ulik innfallsvinkel, med informasjonssikkerhet som fellesnevner.
Regjeringens digitaliseringsprogram sier at i fremtiden skal digital kommunikasjon med det offentlige være hovedregelen. Det betyr at det må lages nye digitale løsninger, og disse løsningene må være bygget med god sikkerhet i bunn. Kompetansemiljøet i Difi skal bidra til at statsforvaltningen lykkes med dette. Det er sentralt at kompetansemiljøet har meget god forståelse for hvordan sikringstiltak påvirker forvaltningens mulighet til å nå sine mål.
Utfordringene og samarbeidsrelasjonene er mange og spennende. Faglig utvikling vil få høy prioritet. Vi skal sammen forme hvordan kompetansemiljøet best kan innrettes og utvikles for å understøtte og styrke informasjonssikkerhetsarbeidet i statlige sektorer og virksomheter.
Kvalifikasjonskrav
* Relevant utdanning på masternivå for seniorrådgiverstillingene, på bachelornivå for rådgiverstilling.
* Relevant yrkeserfaring - helst åtte år for seniorrådgiverstillingene, minst to år for rådgiverstilling.
Lang og særlig relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet.
Du må ha god kompetanse og erfaring innen ett eller flere av følgende områder
* Sikkerhet i systemutvikling.
* Tekniske sikkerhetsløsninger.
* IKT-trusselbilde.
* Risikostyring - risikovurderinger og -analyser.
* Juridiske rammer for informasjonssikkerhet.
* Styringssystem for informasjonssikkerhet.
* Sikkerhetskommunikasjon.
Du må i tillegg ha erfaring fra praktisk arbeid med informasjonssikkerhet i en virksomhet og/eller prosjekt.
Vi ser etter deg som kan koble tekniske løsninger med virksomhetens mål, og vurdere hva som er innenfor akseptabel risiko og en god nok løsning.
Du må være engasjert, ha evne til å lytte og lære, ha gode analytiske egenskaper og være pragmatisk, løsnings- og resultatorientert. Du må også ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk. Du må videre ha gode samarbeidsevner og gode pedagogiske evner.
Vi skal sette sammen et team med bred kompetanse som skal komplettere hverandre. Dette vil bli hensyntatt ved antall tilsettinger og i prioriteringen mellom søkerne.
Tjenestested vil være Oslo. Noe reisevirksomhet må påregnes.
Lønn som rådgiver i lønnsspennet kr 465 300 - kr 548 7900 (ltr. 56-65) eller seniorrådgiver i lønnsspennet kr 528 700 - kr 649 800 (ltr. 63-74). For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen blir det trukket 2 % innskudd til Statens pensjonskasse.
Flere opplysninger ved seksjonssjef Lillian_Røstadtlf. 994 00 628.
Søknadsfrist: 20.01.2014
Sted: Oslo
Kontakter:
Lillian Røstad, , mob: 994 00 628
For elektronisk søknadsskjema:
[Klikk her]