<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Intility Management Trainee

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Unik mulighet i ledende IT-selskap

Intility er i sterk vekst og vi søker flere energiske medarbeidere til vårt Management Trainee Program. Vi er på jakt etter deg som er sulten og initiativrik, og som ønsker å jobbe hardt for å bli en sentral ressurs i den videre utviklingen av selskapet. Rette kandidater ser muligheter fremfor problemer, og drives av et ønske om kontinuerlig forbedring og utvikling i samarbeid med de beste på sine felt.

Som Management Trainee blir du en del av et attraktivt og teamorientert arbeidsmiljø med bred faglig kompetanse og en uformell omgangsform. Vår flate organisering gir dynamiske arbeidsforhold med store muligheter for selvstendig initiativ og individuell utvikling. Traineeprogrammet varer i 18 måneder. Rette kandidater gis stor påvirkningskraft i forhold til å forme egen vei i utviklingsprogrammet og innhold i videre stilling. Aktulle avdelinger er:

Device Servicesleverer tjenester, rådgivning og salg innen Enterprise Client, - MAC, -Mobility og -Print. Som Management Trainee i Device Services vil du tilegne deg god produktkunnskap ved utstyrsrådgivning, være med i kundeprosjekter, og bli en del av et team som jobber med å utvikle morgendagens device management-tjenester som VDI, IoT og predictive support basert på machine learning.

Digital Advisoryer ansvarlig for rådgivning, løsninger og tjenester for kundenes digitalisering. Avdelingen leverer løsninger innenfor Identity, Productivity, Unified Communication & Collaboration, Search, Document Management, Customer Relationship Management og Business Intelligence. I tillegg er avdelingen ansvarlig for forvaltningen av kundenes øvrige forretningsapplikasjoner og digitaliseringsrådgivning. Som Management Trainee vil du lære mer om hvordan selskaper digitaliserer sine forretningsprosesser ved hjelp av applikasjoner levert av Intility og/eller tredjeparter. Kandidater vil bistå programansvarlige, produktansvarlige og kundeansvarlige i deres arbeid og etter hvert kunne innta én eller flere av disse rollene selv.

Sales & Marketing utvikler dine kunnskaper om våre tjenester og markeder. Som Management Trainee vil du delta i og få dyptgående kjennskap til hele salgsprosessen, fra den første kontakten med nye kunder til kontraktsinngåelse og overføring til prosjekt. Avtalefornyelse og contract management mot eksisterende kunder er også et sentralt ansvarsområde i denne avdelingen.

Project Managementgir deg mulighet til å jobbe med prosjektledelse i forbindelse med oppsett av nye kunder og interne prosjekter. Som prosjektleder involveres du tidlig i salgsprosessen for å bidra til å legge til rette for et hensiktsmessig prosjektløp og sørge for at løsningene som skal leveres er tilpasset kundens behov og krav. Intilitys prosjektledere har ansvar for prosjektets vellykkede gjennomføring.

Finance & Business Controlling har ansvaret for et bredt spekter av oppgaver innen kunde- og tjenesteadministrasjon, regnskap og fakturering. Som Management Trainee vil du utvikle kompetanse innen databehandling- og analyse, forståelse for prising av tjenester, og ikke minst innen digitalisering av økonomiavdelingens oppgaver.   

Cloud Infrastructurehar ansvaret for infrastrukturen i våre norske og internasjonale datasentre. Arbeidet innebærer utvikling av produkter og tjenester tilknyttet datasenteret, samt integrasjon med øvrige Intility-tjenester. En periode i Cloud Infrastructure vil gi deg teknisk innsikt og erfaring med internasjonale datasenterløsninger som betjener viktige samfunnsfunksjoner -  med høye krav til sikkerhet, tilgjengelighet og integritet. Intility ligger helt i front på nyeste datasenterteknologier og vil gi de rette kandidater et unikt innsyn i verdens raskest voksende industri. 

I Intility er de ansatte vår viktigste ressurs. Vi er avhengig av at våre medarbeidere er oppdatert på den nyeste utviklingen innen sine tekniske fagfelt. Vi har derfor et sterkt fokus på kompetanseheving og faglig videreutvikling. Intility Academy er kurs- og opplæringsopplegget for alle våre ansatte. Gjennom kunnskapsmoduler får hver enkelt mulighet til å dypdykke og spesialisere seg i ulike fagområder. Intilianere er lidenskapelig opptatt av teknologi og ønsker å dele engasjementet med andre. Vi har derfor startet Intility Community, hvor vi inviterer ledende fagfolk fra hele verden til å holde foredrag om aktuelle tema. Dette er møteplassen som holder deg oppdatert, gir deg inspirasjon og muligheten til å bli kjent med andre flinke folk som vil ha det gøy med teknologi.

Vi ser etter deg som:     

  • Har minimum 4 års utdanning (tilsvarende 1- eller 2- årig Mastergrad)
  • Har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
  • Har gode analytiske egenskaper og forretningsforståelse 
  • Interesseres av skjæringspunktet mellom teknologi og business
  • Hjelper kollegaene dine, ikke fordi du må men fordi du har lyst
  • Liker organisering og planlegging fordi det gjør hverdagen så mye enklere
  • Evner å få med deg andre for å løse utfordringer   
  • Blir motivert når du får en arbeidsoppgave du ikke helt vet hvordan du skal løse
  • Ønsker å være med på å skape noe og få noe ut av din arbeidskarriere

Hos oss:

  • Representerer du et konsept du er stolt av 
  • Får du utfordrende arbeidsoppgaver fra dag én     
  • Blir du kastet rett ut i det, riktignok med god hjelp fra de hyggelige kollegaene dine
  • Betyr det noe at du kommer på jobb for vi er avhengig av din kunnskap
  • Vil du bli en del av et energisk miljø med mange sosiale happenings 
  • Må du jobbe hardt, men du kommer til å glede deg til å gå på jobb

Send inn søknad, CV, og karakterutskrifter fra vgs og høyere utdanning som vedlegg. Vi gleder oss til å lese søknaden din!

Om arbeidsgiveren
Ønsker du å jobbe for et verdensledende IT-selskap med et konsept du vil bli stolt av å representere? Vil du ha påvirkningskraft fra dag én? Er du nysgjerrig og opptatt av utvikling og utfordringer? Da kan du være den rette til å ta del i den videre utviklingen av selskapet.

Intility er en neste generasjons skyplattform og en komplett Workplace-as-a-Service- tjeneste i sterk vekst. Intility består av mer enn 250 medarbeidere som bidrar til å digitalisere morgendagens selskaper. Intility oppgraderes kontinuerlig med ny funksjonalitet og inkluderer et stadig økende antall integrerte skytjenester som Microsoft Azure, Office 365, Amazon Web Services og Salesforce.
Les mer om Intility

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Send CV, søknad, samt karakterutskrifter fra videregående skole og høyere utdanning som vedlegg her:https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=31835&path=ji_den

Vi gleder oss til å lese søknaden din!

For mer informasjon, kontakt:

Ane Ognøy Lægland, Talent Manager

+47 928 69 974 /Ane@intility.no 



Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Traineeprogram
Lærlinger

Se flere annonser

Vi søker nå etter en erfaren anleggsmekaniker som vil være tilknyttet vår maskinavdeling i Hokksund. Maskinavdelingen tilhører NCC Avdeling Tunnel, som er
01.04.2024 Øvre Eiker
Til vår Avdeling Tunnel søker vi nå etter Ressursleder til våre yrkesarbeidere. Som Ressursleder har du personalansvar for ca. 70 yrkesarbeidere i
01.04.2024 Oslo
Stein inngår i nesten alt vi omgir oss med til daglig. Det er utenkelig for et moderne samfunn å klare
07.04.2024 Strand
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vi søker nå etter en ny leder som skal lede  vår driftskontrakt videre! Om du er interessert i å levere resultater
31.03.2024 Skien
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår Laboratorievirksomhet i Nord Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Bardu
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår asfaltvirksomhet i Trøndelag? Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Hele Trøndelag
Vis alle 27.677 ledige stillinger

Fakta om Intility