SENTRALE ARBEIDSOPPGAVER:
- Ta ansvar for all matproduksjon og delegere arbeidsoppgaver
til kokker og lærlinger. Være kjøkkensjefens stedfortreder.
- Ha full kjennskap og oversikt over alle menyer, oppskrifter
og produksjonsmetoder til den daglige produksjonen.
- Samarbeide med kjøkkensjef for å sikre at innkjøp,
arrangementsoversikt og produksjonslister reflekterer
kommende behov.
- Bidra til et positivt arbeidsmiljø og se til at vi oppfyller krav
til IK- mat samt H.M.S på kjøkkenet.
KVALIFIKASJONER OG EGENSKAPER:
- Fagbrev som kokk, erfaring som soussjef eller 1. kokk er en fordel.
- Må kunne fungere godt også under stress og krevende situasjoner.
- Nytenkende og service innstilt samt ha interesse
for nye mattrender.
- Være utdadvendt, samarbeidsvillig og ha gode
kommunikasjonsegenskaper.
For spørsmål om stillingen kontakt undertegnede.
Skriftlig søknad til Direktør Martin Tveita, martin.tveita@stord-hotel.no ¿ tlf. 53 40 25 00 ¿ www.stord-hotel.no
Adresse: 5411 STORD