Til vårt sentrale kjøkken i Nordseter Fjellpark søker vi operativ kokk med erfaring fra buffé, a la carte og / eller selskaper. Vi har de seneste år opplevd en positiv og god utvikling i vår restaurant Brasserie Lande, Bakeriet og vår Kafé. Vi ønsker å videreutvikle oss og forventer øvrig vekst på kjøkken og restaurantdrift med intern catering til våre andre avdelinger. Vårt mantra er at gjesten skal smake og lukte hvor dem er og i hvilken årstid. Vi tror på at opplevelsen skal være en del av løftestangen for vår videre vekst sammen med ideutvikling og kvalitet.
Kjøkkenet har en sentral rolle i alle våre avdelinger som serverer mat, kake og bakervarer, herunder restaurant, Kafé og Bakeri på Nordseter og Birkebeineren Stadion. Vi betjener såvel grupper med 50-250 personer, a la carte i restaurant med plass for inntil 50 sittende gjester samt lukkede selskaper til bryllup eller feiring fra 25-90 personer. Vi benytter både buffé,koldtbord og tallerkenservering; alt etter størrelse, sesong og bestillinger.
Din rolle er å yte en topp matopplevelse for våre gjester, være selvgående på kjøkkenet samt bidra til teamet vårt med din glødende interesse for mat og drikke. Vi forlanger en effektiv kjøkkendrift med kontroll på HACCP og de krav som stilles til kontroll og renslighet.
Du referer daglig til kjøkkenleder og daglig leder.
- Utdanning:Kokkutdanning, videregående, avsluttende utdanning
- Kompetanse:Dansk, Svensk, Fagbrev/svennebrev, Bokmål, Catering, Selskapsmat, À la carte
Lønn:Lønn etter avtaleEpost: jobb@nordseter.no
Adresse: Nordseterveien 1361
2618 LILLEHAMMER
Web: www.nordseter.no/om-oss/item/365-jobs
Telefon: 994 37 000
Telefaks: 61 26 40 88