<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Intility Technical Trainee

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Ønsker du å jobbe for et verdensledende IT-selskap med et konsept du vil bli stolt av å representere? Vil du ha påvirkningskraft fra dag én? Er du nysgjerrig og opptatt av utvikling og utfordringer? Da kan du være den rette til å ta del i den videre utviklingen av selskapet.

Intility er en neste-generasjons skyplattform og en komplett Workplace-as-a-Service- tjeneste i sterk vekst. Intility består av mer enn 250 medarbeidere som bidrar til å digitalisere morgendagens selskaper. Intility oppgraderes kontinuerlig med ny funksjonalitet og inkluderer et stadig økende antall integrerte skytjenester som Microsoft Azure, Office 365, Amazon Web Services og Salesforce. 


Intility er i sterk vekst og søker flere energiske medarbeidere til vårt Technical Trainee Program. Vi er på jakt etter deg som er sulten på faglig utvikling, og som ønsker å jobbe hardt for å bli en sentral ressurs i den videre utviklingen av selskapet.

Som Technical Trainee blir en del av et teamorientert arbeidsmiljø med bred faglig kompetanse og en uformell omgangsform. Vår flate organisering gir dynamiske arbeidsforhold med store muligheter for selvstendig initiativ og individuell utvikling. Intility har et omfattende fagmiljø med spesialiserte avdelinger innenfor mange ulike disipliner. Formålet med Trainee-programmet er at du i løpet av en 18 måneders periode blir godt kjent med vår tekniske plattform samtidig som du bygger spesialisert kompetanse. Rette kandidater gis stor påvirkningskraft til å forme egen vei i utviklingsprogrammet og innhold i videre stilling. 

Som Technical Trainee vil du ha base i en av følgende avdelinger, med mulighet for å rotere til andre avdelinger for å få et helhetlig bilde av virksomheten: 

Network Serviceser ansvarliggjort for å kontinuerlig levere Intilitys ende-til-ende-ansvar på alle nettverkstjenester fra våre datasentre ut til alle våre 1500+ kundelokasjoner. Avdelingen jobber i tett samarbeid med Cloud Infrastructure for håndtere drift og feilretting i nettverket. I tillegg er avdelingen ansvarlig for kontinuerlig utvikling av teknisk plattform og tilhørende tjenester innenfor WAN, LAN, WiFi, datasenternettverk, optimalisering og automatisering. Network Services jobber tett med noen av verdens største aktører på linjeleveranse globalt og utvikler egenproduserte tjenester sammen med markedsledende produsenter innen nettverk. Som Technical Trainee vil mulige arbeidsoppgaver være produktutvikling og evaluering av teknologier, samt automasjonsutvikling av nettverksleveranser ved bruk av Python og Powershell og samarbeid og integrasjon med resten av automasjonsarbeidet i Intility. 

Cloud Infrastructurehar ansvaret for infrastrukturen i våre norske og internasjonale datasentre. Dette inkluderer blant annet arbeid med servervirtualisering (VMware), SAN -nettverk, Software-defined Storage, Backup & Data Protection, Disaster Recovery, automasjon, Containers, datasenternettverk, sikkerhet og integrasjon mot aktører som Microsoft Azure og Amazon Web Services. Arbeidet innebærer utvikling av produkter og tjenester tilknyttet datasenteret, samt integrasjon med øvrige Intility-tjenester. En periode i Cloud Infrastructure vil gi deg teknisk innsikt og erfaring med internasjonale datasenterløsninger som betjener viktige samfunnsfunksjoner -  med høye krav til sikkerhet, tilgjengelighet og integritet. Intility ligger helt i front på nyeste datasenterteknologier og vil gi de rette kandidater et unikt innsyn i verdens raskest voksende industri. Cloud Infrastructure samarbeider tett med Network Services om WAN og fibernettverk for å bringe datasentertjenester ut til våre kunder med ende-til-ende kontroll.

Intility Operations Centerovervåker døgnkontinuerlig alle virksomhetskritiske komponenter i våre kunders IT-miljø. Vårt fokus ligger på proaktiv overvåking og analyse for å kunne predikere når feilsituasjoner vil oppstå. Formålet er derfor å detektere og rette feil før tjenestekvalitet eller sikkerhet forringes. Overvåkingsvarsler blir identifisert og håndtert i henhold til etablerte rutiner og garanterte responstider. Avdelingen samarbeider kontinuerlig med tekniske fagavdelinger som melder inn identifiserte feilsituasjoner for håndtering og kontinuerlig forbedring av overvåkingen. Som Technical Trainee vil du få innsikt i og kjennskap med sentrale systemer og verktøy for overvåking og analyse av blant annet nettverk, server, applikasjoner, database, webtjenester og klienter.

Security Operations Centerer ansvarlig for sikkerhetsovervåkning på Intility- plattformen, ved bruk av avanserte verktøy innenfor IDS, IPS, firewalling, logganalyse og sårbarhetsscanning.
Som Technical Trainee i denne avdelingen vil du bli kjent med og delta i arbeidet med å beskytte kritisk infrastruktur og data på Intility- plattformen. 

Systems Developmenter Intilitys utviklingsavdeling. Avdelingen er ansvarlig for utvikle Intilitys kjernesystemer mot kunder og brukere. Avdelingen jobber med å innhente, organisere og vise data fra de mange systemene som brukes internt. Som Technical Trainee vil du få mulighet til å jobbe tett med våre erfarne systemutviklere i nye utviklingsprosjekter.

Digital Advisoryer ansvarlig for utvikling, rådgivning, løsninger og tjenester for kundenes digitalisering. Avdelingen leverer løsninger innenfor Identity, Productivity, Unified Communication & Collaboration, Search, Document Management, Customer Relationship Management og Business Intelligence. I tillegg er avdelingen ansvarlig for forvaltningen av kundenes øvrige forretningsapplikasjoner og digitaliseringsrådgivning. Som Technical Trainee vil du lære mer om Intilitys tjenester for applikasjonsforvaltning, databaser, integrasjon, web og Public Cloud. Kandidater vil bistå i daglig drift, automasjon, utvikling og forbedring innenfor flere av disse områdene.

Device Serviceser ansvarlig for oppsett, konfigurasjon, sikkerhet og oppdateringer for PC, MAC, mobile enheter og print for alle Intilitys kunder. Som Technical Trainee vil du kunne jobbe med verktøy som SCCM for PC, Casper Suite for MAC, og Intune for mobile enheter for helhetlig administrasjon og sikkerhet. Du vil også kunne være en sentral ressurs i utrullingsprosjekter, og blir en del av et team som jobber med å utvikle morgendagens device management-tjenester – som VDI, IoT og predictive support basert på machine learning.

I Intility er de ansatte vår viktigste ressurs. Vi er avhengig av at våre medarbeidere er oppdatert på den nyeste utviklingen innen sine fagfelt. Vi har derfor et sterkt fokus på kompetanseheving og faglig videreutvikling. Intility Academy er kurs- og opplæringsopplegget for alle våre ansatte. Gjennom kunnskapsmoduler får hver enkelt mulighet til å dypdykke og spesialisere seg i ulike fagområder. Intilianere er lidenskapelig opptatt av teknologi og ønsker å dele engasjementet med andre. Vi har derfor startet Intility Community, hvor vi inviterer ledende fagfolk fra hele verden til å holde foredrag om aktuelle tema. Dette er møteplassen som holder deg oppdatert, gir deg inspirasjon og muligheten til å bli kjent med andre flinke folk som vil ha det gøy med teknologi.

Vi ser etter deg som:     

  • Har minimum 3 års høyere utdanning innen IT/Teknologi
  • Har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
  • Er nysgjerrig og ønsker faglige utfordringer
  • Har et genuint ønske om å bli en spesialist innenfor et fagområde
  • Er hardtarbeidende og har et kontinuerlig ønske om å bli bedre
  • Ønsker å være med på å skape noe og få noe ut av din arbeidskarriere

Hos oss:

  • Representerer du et konsept du er stolt av
  • Blir du en del av et sterkt teknisk fagmiljø     
  • Får du gode muligheter for videreutvikling gjennom kurs og sertifiseringer
  • Vil du bli en del av et energisk miljø med mange sosiale aktiviteter 
  • Må du jobbe hardt, men du kommer til å glede deg til å gå på jobb
Om arbeidsgiveren
Les mer om Intility

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Send søknad, CV, og vitnemål/karakterer fra vgs og høyere utdanning her:https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=31959&path=ji_den 

Vi gleder oss til å lese søknaden din!

 

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Traineeprogram
Lærlinger

Se flere annonser

Vi søker nå etter en erfaren anleggsmekaniker som vil være tilknyttet vår maskinavdeling i Hokksund. Maskinavdelingen tilhører NCC Avdeling Tunnel, som er
01.04.2024 Øvre Eiker
Til vår Avdeling Tunnel søker vi nå etter Ressursleder til våre yrkesarbeidere. Som Ressursleder har du personalansvar for ca. 70 yrkesarbeidere i
01.04.2024 Oslo
Stein inngår i nesten alt vi omgir oss med til daglig. Det er utenkelig for et moderne samfunn å klare
07.04.2024 Strand
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vi søker nå etter en ny leder som skal lede  vår driftskontrakt videre! Om du er interessert i å levere resultater
31.03.2024 Skien
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår Laboratorievirksomhet i Nord Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Bardu
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår asfaltvirksomhet i Trøndelag? Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Hele Trøndelag
Vis alle 27.677 ledige stillinger

Fakta om Intility