Håndtverksbaker - Godt Brød Bekkestua
Godt Brød åpner et nytt flott bakeverksted på Bekkestua i august 2016. Her skal vil bake de herligste bakervarer, og er på jakt etter dyktige, kreative og humørfylte bakere til å bake byens beste håndtverksbakst.
Mens resten av byen sover baker våre bakere herlig brød og boller hver natt på hvert sitt bakeverksted på snart 7 steder i Oslo området, og 17 steder i Norges 4 største byer. Etter endt natt ser en stolt sin egen bakst bli solgt. Våre dyktige bakere vil lære deg alt om Godt Brøds bakekunst og kvalitet, men du må være selvstendig, ha bakekunnskap og erfaring fra bakeri.
Vi gleder oss til å høre fra deg !
Arbeidsoppgaver
- Produksjon av dagens bakst
- Planlegge neste dags bakst
- Utvikle egne produkter
- Orden og renhold
- Være serviceinnstilt ovenfor gjester og kollega
- Brygge herlig økologisk kaffe
- Arbeidstiden er 60% natt og 40% dag.
Kvalifikasjoner- Fagbrev og/eller minst 2 års erfaring fra håndtverksbakeri.
Utdanningsretning- Håndtverksfag
- Hotell og restaurantfag
Utdanningsnivå- Fagskole / Fagbrev (2 år)
Personlige egenskaper- Vi ønsker at vår nye kollega skal ha et stort smil og smittende godt humør og være serviceinnstilt mot våre gjester og sine kollegaer.
SpråkVi tilbyr- Konkurransedyktige betingelser
- Muligheter for personlig utvikling
- Godt arbeidsmiljø, og dyktige kollega
- En baker stilling med mange varierte oppgaver
Arbeidssted:Gamle Ringeriksvei 34, 1357 Bekkestua
Kontaktinfo:Charlotte K. Strønen, Kultur- og organisasjonsjef, (+47) 975 53 787
Nøkkelinformasjon:Annonsør:
Ref. nr.: 3097051966
Heltid
Startdato: 01.07.2016
Antall stillinger: 3
For elektronisk søknadsskjema:
[Klikk her]Adresse: 1357 BEKKESTUA