<  
>  
Ledig stilling

Åpen søknad – Hera Bemanning AS Hera Bemanning AS

Søknadsfrist : Behandles fortløpende

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.

Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss.

Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Viser 8 relaterte

Vi har behov for flere gode medarbeidere og søker nå etter 50 nye jernbindere og forskalingssnekkere i Oslo området.   Arbeidsoppgaver:  Varierte oppgaver innen jern og betong, fundamentering, forskaling og armering.   Hva som kreves av deg som søker  Minimum 3 års bransje erfaring  Ønskelig med fagbrev  God forståelse for hms og sikkerhetsarbeid  Må kunne lese og forstå tekniske tegninger  Ha god kontruksjonsforståelse  Flytende engelsk eller portugisisk er påkrevd for stillingen       Selvstendig  Pålitelig  Løsningsorientert  Bidragsyter til ett godt arbeidsmiljø    Hva Eiqon tilbyr deg som søker  Lønn iht. Avtale  Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i ett selskap i AF- gruppen  En trygg arbeidsplass i stor vekst  Gode utviklingsmuligheter   En trygg arbeidsplass i ett selskap i vekst  Hos oss gjør du en forskjell! 
25.03.2020 Oslo
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. I Produksjon Oslo ansetter vi stadig vekk nye betongarbeidere, og da ser vi etter deg som har fagbrev og som gjerne har erfaring fra byggeprosjekter innenfor nyproduksjon av boliger.Vi har nødvendigvis ingen ledige stillinger akkurat nå, men sender du inne en søknad blir du liggende i vår kandidatdatabase, som vi gjennomgår jevnlig og ved behov. Din profil   Du er nordisk statsborger, statsborger innen EU/EØS med registreringsbevis eller annet statsborgerskap med permanent oppholdstillatelse Du kommuniserer norsk både muntlig og skriftlig på minimum nivå B1 Du arbeider strukturert & effektivt.  Du ser viktigheten av å levere et godt produkt, både til nestemann i produksjon og til sluttkunden - rett fra meg, rett fra start!   Du liker struktur og orden Du har fokus på forbedringer og ønsker å lære og lære bort.  Du kan dele og formidle kunnskap gjennom ord og handling.  Du er samarbeidsvillig og bidrar med din positivitet og gode lagånd til å unngå konflikter.  Du er pålitelig, engasjert og løsningsorientert. Du er lojal til beslutninger og retningslinjer.  Du har grunnleggende kunnskap om helse, miljø og sikkerhet og du har god kunnskap innen byggeteknikk og tegningsforståelse.    Vi tilbyr    Et kompetent fagmiljø hos en av Nordens største boligbygger.   Store muligheter for videreutvikling for riktige personer.  Hyggelige kollegaer i et sosialt og uformelt arbeidsmiljø.   Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger.    Boligene, bydelene og bomiljøene vi skaper skal bestå i minst 100 år, og derfor er bærekraft vårt ansvar og vår ambisjon. Vi har inkludert FNs globale mål for bærekraftig utvikling i vår virksomhet, og det innebærer tiltak som for eksempel at JMs klimapåvirkende utslipp i år 2030 skal være nesten lik null og at 20% av våre håndverkere skal være kvinner.  Når du jobber hos oss, er du med på å forandre bransjen.  Se jm.no for mer informasjon om oss.   Velkommen til å skrive historie med oss! 
11.12.2019 Oslo
Vi søker nå etter en person med forkjærlighet for KS og HMS-faget som kan tre inn i stillingen som HMS-KS koordinator prosjekt for EIQON Betong AS.   Hovedansvar:  Administrere, koordinere, planlegge og kontrollere kvalitet og HMS i våre prosjekter  Dette inkluderer:  Påse at kvalitetskrav oppfylles iht. kontrakter  Gjennomføre vernerunder  Følge opp krav i HMS-planer og risikoanalyser  Utarbeide Sikker Jobb Analyser (SJA) og sørge for at de blir etterlevet  Rapportere RUH elektronisk og gjennomføre tiltak  Tilrettelegge for en sikker arbeidsplass  Sørge for at de ansatte har nødvendig utstyr for å arbeide sikkert   Hva som kreves av deg som søker  Ønskelig med yrkesfaglig bakgrunn  Erfaring fra HMS-KS arbeid i prosjektorientert industri  Flytende norsk og engelsk er påkrevd for stillingen   Gode datakunnskaper       Du er utadvendt og omgjengelig  Du er ryddig, strukturert og opptatt av sikkerhet på arbeidsplassen  Selvstendig og initiativrik  Hva Eiqon tilbyr deg som søker  Lønn iht. Avtale  Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i ett selskap i AF- gruppen  Stort spillerom og påvirkningsgrad i gjennomføringen av arbeidsoppgavene  God opplæring av spesialister innen fagene sine  Gode utviklingsmuligheter   En trygg arbeidsplass i ett selskap i vekst  Hos oss gjør du en forskjell! 
25.03.2020 Oslo
Vi søker en formann betong som skal ha ansvaret for å planlegge og lede utførelser av betongarbeider på prosjekter, i samarbeid med prosjektleder.    Hovedansvar:  Planlegge og lede utførelse av arbeid i samarbeid med prosjektleder  HMS og kvalitet  Sikre god og lønnsom drift  Fokus på målsettinger og fremdriftsplaner  Sikre og koordinere interne prosedyrer og standarder  Oppfølgingsansvar for bemanning  Hva som kreves av deg som søker  Minimum fem års erfaring i betongarbeid  Ønskelig med fagbrev  Høy arbeidskapasitet og gode samarbeidsevner  Flytende engelsk eller portugisisk er påkrevd for stillingen  Sterk evne til å organisere, planlegge, forhandle og lede team  Gjerne erfaring fra prosjektledelse på prosjekter  Initiativrik og handlekraftig  Hva Eiqon tilbyr deg som søker  Lønn iht. Avtale  Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i ett selskap i AF- gruppen  God opplæring av spesialister innen fagene sine  En trygg arbeidsplass i ett selskap i vekst  Hos oss gjør du en forskjell!   
25.03.2020 Oslo
Peab Bjørn Bygg er etablert med hovedkontor i Tromsø og distriktskontorer i Harstad, Narvik, Bardufoss, Finnsnes, Alta og Kirkenes. Selskapet har rundt 450 ansatte og en omsetning på omlag 1500 MNOK. Vi driver allsidig virksomhet innenfor nybygg, rehabilitering og vedlikehold for både private og offentlige byggherrer. Vi ser økende oppdragsmengde og søker derfor etter selvstendige tømrere og betongarbeidere til alle våre geografier.  Vi er på jak etter deg som; har yrkesstolthet for faget har et særskilt fokus på HMS kan jobbe selvstendig og gjerne er fleksibel for å påta deg reiseoppdrag  Som person er du interessert i å bidra til et godt arbeidsmiljø, er pålitelig og en god lagspiller. Kvalifikasjoner: Fagbrev innen betong/tømmer Behersker norsk eller engelsk Har førerkort kl B Det er en fordel om du har sikkerhetsklarerering. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, med svært gode pensjons- og forsikringsordninger inkl AFP, helseforsikring, reiseforsikring mm. Kontakt For Tromsø; personalleder Hilma Salamonsen - mobil 971 04 180 - hilma.salamonsen@bjorn.no For Hålogaland (Harstad, Narvik, Evenes, Stokmarknes); distriksjef Bård Hansen - mobil 905 94 747 - baard.hansen@bjorn.no For Midt-Troms (Finnsnes og Bardufoss); distriktssjef Lars Helge Hansen - mobil 975 26 580 - lars.helge.hansen@bjorn.no For Finnmark (Alta og Kirkenes); prosjektsjef Roy Gunnar Berg - mobil 900 82 893 - roy.gunnar.berg@bjorn.no Søknadsfrist 24.04.2020
25.03.2020 Troms og Finnmark, Nordland
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. I Produksjon Oslo ansetter vi stadig vekk nye tømrere, og da ser vi etter deg som har tømrerfagbrev og som gjerne har erfaring fra byggeprosjekter innenfor nyproduksjon av boliger.Vi har nødvendigvis ingen ledige stillinger akkurat nå, men sender du inn en søknad blir du liggende i vår kandidatdatabase, som vi gjennomgår jevnlig og ved behov. Din profil   Du er nordisk statsborger, statsborger innen EU/EØS med registreringsbevis eller annet statsborgerskap med permanent oppholdstillatelse Du kommuniserer norsk både muntlig og skriftlig på minimum nivå B1 Du arbeider strukturert & effektivt.  Du ser viktigheten av å levere et godt produkt, både til nestemann i produksjon og til sluttkunden - rett fra meg, rett fra start!   Du liker struktur og orden Du har fokus på forbedringer og ønsker å lære og lære bort.  Du kan dele og formidle kunnskap gjennom ord og handling.  Du er samarbeidsvillig og bidrar med din positivitet og gode lagånd til å unngå konflikter.  Du er pålitelig, engasjert og løsningsorientert. Du er lojal til beslutninger og retningslinjer.  Du har grunnleggende kunnskap om helse, miljø og sikkerhet og du har god kunnskap innen byggeteknikk og tegningsforståelse.    Vi tilbyr    Et kompetent fagmiljø hos en av Nordens største boligbygger.   Store muligheter for videreutvikling for riktige personer.  Hyggelige kollegaer i et sosialt og uformelt arbeidsmiljø.   Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger.  Boligene, bydelene og bomiljøene vi skaper skal bestå i minst 100 år, og derfor er bærekraft vårt ansvar og vår ambisjon. Vi har inkludert FNs globale mål for bærekraftig utvikling i vår virksomhet, og det innebærer tiltak som for eksempel at JMs klimapåvirkende utslipp i år 2030 skal være nesten lik null og at 20% av våre håndverkere skal være kvinner. Når du jobber hos oss, er du med på å forandre bransjen.  Se jm.no for mer informasjon om oss.   Velkommen til å skrive historie med oss! 
11.12.2019 Oslo
Søkes til Stranda, Ålesund, Ulsteinvik K. Nordang er et datterselskap i Peab Bygg Norge. Hovedkontoret er lokalisert på Stranda, med avdelingskontorer i Ulsteinvik, Ålesund og Bergen. Med høyt kvalifisert personell utfører K. Nordang oppdrag innen nybygg, rehabilitering, service og ombygging på alle typer bygg. Vi omsetter for 420 MNOK årlig og er 125 ansatte. K. Nordang er godkjent lærebedrift og vi har 10 lærlinger. Peab K. Nordang er sertifisert etter ISO 9001:2015. Vi opplever høyere aktivitet, vekst og utvikling – derfor trenger vi flere dyktige medarbeidere! Er du en dyktig betongarbeider, så ser vi fram til å motta en søknad fra deg! Faglige kvalifikasjoner:  Fagbrev, eventuell lang erfaring innen faget kan kompensere Helst noen års erfaring fra yrket, men nyutdannede kan også søke Forståelse for HMS og KS på egen arbeidsplass. Fokus på kvalitet på utført arbeid er viktig for deg. Kunne kommunisere på norsk/skandinavisk språk  Personlige egenskaper: Stor interesse for eget fag Løsningsorientert Evne til å bidra til å ivareta et godt arbeidsmiljø i en hektisk hverdag Du må ha evne og vilje til å jobbe selvstendig og i team Vi tilbyr: Spennende arbeidsoppgaver i et selskap i vekst og utvikling Dyktige kollegaer og et trivelig arbeidsmiljø En stilling hvor du vil se resultat av egen innsats Mulighet for vekst og videreutvikling Konkurransedyktige betingelser og svært gode pensjons- og forsikringsordninger Søknadsfrist 31.03.20. Søknader vil bli vurdert fortløpende, så søk gjerne så snart som mulig. Tiltredelse etter avtale. Har du spørsmål om stillingen, kan du kontakte HR – sjef Elise Gjermundrød, tel: 950 81668, e-post: Elise.Gjermundrod@nordang.no  
17.03.2020 Ålesund, Ulstein, Stranda
Akershus universitetssykehus HF Ønsker du å bidra i kampen mot koronaviruset?I forbindelse med utbruddet av koronavirus kan Divisjon Facilities Management få behov for deg som kan bli eller er permittert på grunn av nedstenging av private virksomheter. Vi har behov for deg som jobber som renholder, sjåfør, portør, vekter, barnehage, servicemedarbeider, resepsjonist, elektriker, avfallshåndtering, tekniker, kjøkkenassistent, vaskeriassistent og lignende.Om du tror at du kan bidra hos oss i denne krevende situasjonen, oppfordre vi deg til å registrere deg ved å «søke på stillingen» og legge inn din CV. OBS !  Dette er ikke en ordinær stillingsutlysning, men Divisjon Facilities Management som ønsker å kartlegge personell som ikke jobber i helsesektoren og som kan kontaktes ved behov for bistand i tiden fremover. Vi har foreløpig ikke oversikt over hvor mange vi trenger, men antar at vi vil trenge personell både til tilkalling på korte oppdrag og lengre oppdrag. Arbeidssted vil kunne være både her på Nordbyhagen og på Kongsvinger sykehus. Du vil bli satt til mange ulike oppgaver noen veldig spennende, men også en del rutineoppgaver som bare må gjøres i en hektisk hverdag. Vi ser etter deg som er omstillingsdyktig og flink til å ta ting på sparket og du må være over 18 år for alle våre stillinger. Hva vi ønsker å vite om deg:Hva er din yrkesfaglige bakgrunn/utdanning/tittelHvor bor duTilgjengelighet Tiltredelse snarest så vi kommer til å kontakte dere som søker fortløpende.   Arbeidsoppgaver Du vil bli satt til arbeidsoppgaver som tilsvarer din erfaring og faglige bakgrunn. Du vil få  nødvendig opplæring og vi vil tilpasse oppgavene etter dine faglige kvalifikasjoner  Kvalifikasjoner Gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig Erfaring med service og personalhåndtering Ellers i henhold til de ulike yrkesfaglige kravene  Personlige egenskaper Vi ser etter deg som liker å arbeide med mennesker, yte god service og takler en hektisk hverdag Vi tilbyr Et spennende og krevende arbeidsmiljø hvor du må klare å snu deg rundt på kort varsel. Nødvendig opplæring i de ulike arbeidsoppgaver 
17.03.2020 Lørenskog
Vis alle 24.298 ledige stillinger
Les mer om Hera Bemanning AS

Stillingsbeskrivelse

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.

Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss.

Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Du sender din åpne søknad digitalt via søknadssystemet til KarriereStart.no.

Søknadsfrist : Behandles fortløpende

Kontaktperson

Daglig leder

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Fakta om Hera Bemanning AS