<  
>  
Ledig stilling

Åpen søknad – Hera Bemanning AS Hera Bemanning AS

Søknadsfrist : Behandles fortløpende

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.

Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss.

Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Viser 8 relaterte

I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. I Produksjon Oslo ansetter vi stadig vekk nye betongarbeidere, og da ser vi etter deg som har fagbrev og som gjerne har erfaring fra byggeprosjekter innenfor nyproduksjon av boliger.Vi har nødvendigvis ingen ledige stillinger akkurat nå, men sender du inne en søknad blir du liggende i vår kandidatdatabase, som vi gjennomgår jevnlig og ved behov. Din profil   Du er nordisk statsborger, statsborger innen EU/EØS med registreringsbevis eller annet statsborgerskap med permanent oppholdstillatelse Du kommuniserer norsk både muntlig og skriftlig på minimum nivå B1 Du arbeider strukturert & effektivt.  Du ser viktigheten av å levere et godt produkt, både til nestemann i produksjon og til sluttkunden - rett fra meg, rett fra start!   Du liker struktur og orden Du har fokus på forbedringer og ønsker å lære og lære bort.  Du kan dele og formidle kunnskap gjennom ord og handling.  Du er samarbeidsvillig og bidrar med din positivitet og gode lagånd til å unngå konflikter.  Du er pålitelig, engasjert og løsningsorientert. Du er lojal til beslutninger og retningslinjer.  Du har grunnleggende kunnskap om helse, miljø og sikkerhet og du har god kunnskap innen byggeteknikk og tegningsforståelse.    Vi tilbyr    Et kompetent fagmiljø hos en av Nordens største boligbygger.   Store muligheter for videreutvikling for riktige personer.  Hyggelige kollegaer i et sosialt og uformelt arbeidsmiljø.   Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger.    Boligene, bydelene og bomiljøene vi skaper skal bestå i minst 100 år, og derfor er bærekraft vårt ansvar og vår ambisjon. Vi har inkludert FNs globale mål for bærekraftig utvikling i vår virksomhet, og det innebærer tiltak som for eksempel at JMs klimapåvirkende utslipp i år 2030 skal være nesten lik null og at 20% av våre håndverkere skal være kvinner.  Når du jobber hos oss, er du med på å forandre bransjen.  Se jm.no for mer informasjon om oss.   Velkommen til å skrive historie med oss! 
11.12.2019 Oslo
Trainee i coast seafood as 2020/2021 Blir du trainee hos oss, vil du ta del i Framtidsfylket sitt traineeprogram fra august 2020 til august 2021.  Som trainee i Coast Seafood AS får du En unik karrierestart i et internasjonalt selskap Jobbe i eksportleddet i en av de viktigste næringene i Norge. En dynamisk, variert og spennende arbeidsdag, der du tidlig blir involvert i daglige arbeidsoppgaver Et tverrfaglig nettverk med andre traineer Faglig og personlig utvikling En mentor som følger deg opp Et unikt innblikk i mangfoldet næringslivet i Vestland har å by på Hvem er du? Du er stolt av fagkompetansen din og er faglig sterk Du er kvalitetsbevisst og ambisiøs Du tar initiativ og har en sterk gjennomføringsevne Om du i tillegg er fleksibel, engasjert og motivert – da ønsker vi å høre fra akkurat deg! Hva skal du jobbe med?For at vi skal kunne utfordre 360 grader har vi behov for medarbeidere med ulik kunnskap og erfaring. Derfor søker vi etter en trainee som er motivert til å jobbe innen et eller flere av fagområdene: IT Salg Administrasjon Markedsføring Logistikk Hvor skal du jobbe?Arbeidssted er Måløy, på hovedkontoret til Coast Seafood AS.  Som Framtidsfylket Trainee får du Ein spennande jobb og eit nettverk med andre traineear i bedrifter i Sogn og Fjordane Fagleg og personleg utvikling Innsyn i eit mangfaldig næringsliv som for få kjenner til  Fire traineesamlingar og ein utanlandstur Felles krav til alle som søkjer stilling som Framtidsfylket-trainee Minimum bachelor eller mastergrad Maksimalt tre års arbeidserfaring etter enda studium Norsk som arbeidsspråk - munnleg og skriftleg Tilsetting: August 2020 til august 2021.  NB: Alle traineestillingane må søkjast på gjennom Framtidsfylket. Dersom du ikkje har brukar kan du registrere deg her.  
07.02.2020 Vågsøy
Di rolle som trainee Du vil bli kjent med og bidra til utvikling av løysingar som blir  brukt av heile landets befolkning, løysingar som vårt samfunn er avhengig av. Di rolle i eit av våre team vil bli definert ut frå dine kunnskaper, interesserer og våre pågåande prosjekt. Du vil jobbe som trainee hos oss i eitt år – frå august 2020 til august 2021. Dine kvalifikasjonar Det er viktig at du: er nysgjerrig og utforskande innan teknologi og metodikk, og evnar å sjå korleis det kan nyttast i våre løysingar har kunnskap om systemutvikling i Java, gjerne Spring-rammeverket har kunnskap om løysingsarkitektur kjenner til smidige utviklingsprosessar kan jobbe sjølvstendig og i team kan presentere teknologi og løysingar i forsamlingar, også til andre enn teknologarer engasjert, strukturert, analytisk og løysingsorientert Vi kan tilby deg løn i lønnsspennet kr 449 400 - kr 472 300 etter kvalifikasjonar gode forsikrings- og pensjonsvilkår i Statens pensjonskasse fleksibel personalpolitikk med gode arbeidstidsordningar eit godt sosialt miljø med dedikterte kollegaar, treningsrom og høve til trening i arbeidstida spennande arbeidsoppgåver med stort potensiale for personleg utvikling Som Framtidsfylket Trainee får du ein spennande jobb og eit nettverk med andre traineear i bedrifter i Sogn og Fjordane fagleg og personleg utvikling innsyn i eit mangfaldig næringsliv som for få kjenner til  fire traineesamlingar og ein utanlandstur Felles krav til alle som søker stilling som Framtidsfylket Trainee minimum bachelor eller mastergradmaksimalt tre års arbeidserfaring etter endt studienorsk som arbeidsspråk - munnleg og skriftleg
07.02.2020 Leikanger
Kva kan vi gje deg som Trainee? Vi kan gje deg ein spennande start på karrieren di i eit innovativt og lærerikt miljø. Du får eigen mentor som syter for di faglege og personlege utvikling. Vi kan gi deg konkurransedyktig løn og moglegheit for fast tilsetting. Kven er du?Du er ein engasjert og framsynt person som ønskjer å gjere ein forskjell, og som på sikt kan bli ein god leiar. Du har sterk interesse for teknologi, er kreativ og initiativrik. Du kan jobbe sjølvstendig, men også i team og på tvers av fagmiljøa. Du har høg arbeidskapasitet og ønskjer å bidra positivt til vårt gode arbeidsmiljø. Arbeidsoppgåver: Prosjektering, planlegging og prosjektleiing for utbygging av fibernett og annan infrastruktur Oppfølging og koordinering av eksterne entreprenørar, installatørar, leverandørar og samarbeidspartnarar Forhandlingar og utforming av kontraktar Dokumentasjon av nett Kvalifikasjonar: Høgare teknisk utdanning (ing./siv.ing). Relevant erfaring kan kompensere for manglande utdanning Kunne jobbe strukturert med fleire samtidige prosjekt Forståing for bygging av infrastruktur Forståing for prosjektøkonomi Erfaring med prosjektleiing Førarkort klasse B (reiseverksemd må påreknast) Norsk som arbeidsspråk Som Framtidsfylket Trainee får du Ein spennande jobb og eit nettverk med andre traineear i bedrifter i Sogn og Fjordane Fagleg og personleg utvikling Innsyn i eit mangfaldig næringsliv som for få kjenner til  Fire traineesamlingar og ein utanlandstur Felles krav til alle som søkjer stilling som Framtidsfylket-trainee Minimum bachelor eller mastergrad Maksimalt tre års arbeidserfaring etter enda studium Norsk som arbeidsspråk - munnleg og skriftleg Tilsetting: August 2020 til august 2021.  
07.02.2020 Førde
Kva kan vi gje deg som Trainee? Vi kan gje deg ein spennande start på karrieren di i eit innovativt og lærerikt miljø. Du får eigen mentor som syter for di faglege og personlege utvikling. Vi kan gi deg konkurransedyktig løn og moglegheit for fast tilsetting. Kven er du? Du er ein engasjert og framsynt person som ønskjer å gjere ein forskjell, og som på sikt kan bli ein god leiar. Du har sterk interesse for teknologi, er kreativ og initiativrik. Du kan jobbe sjølvstendig, men også i team og på tvers av fagmiljøa. Du har høg arbeidskapasitet og ønskjer å bidra positivt til vårt gode arbeidsmiljø. Arbeidsoppgåver: Bidra til å utvikle nye forretningsområde i Enivest Vere med å vidareutvikle eksisterande produkt i Enivest Delta aktivt i Enivest sitt interne utviklingsarbeid Overvake, strukturere og analysere kundar, konkurrentar og marknad Samarbeide tett med andre funksjonar i selskapet Kvalifikasjonar Du har bachelor eller mastergrad innan økonomi, ingeniørfag, innovasjon eller tilsvarande God teknologi- og kommersiell forståing og interesse God skriftleg og munnleg kommunikasjonsevne Som Framtidsfylket Trainee får du Ein spennande jobb og eit nettverk med andre traineear i bedrifter i Sogn og Fjordane Fagleg og personleg utvikling Innsyn i eit mangfaldig næringsliv som for få kjenner til  Fire traineesamlingar og ein utanlandstur Felles krav til alle som søkjer stilling som Framtidsfylket-trainee Minimum bachelor eller mastergrad Maksimalt tre års arbeidserfaring etter enda studium Norsk som arbeidsspråk - munnleg og skriftleg Tilsetting: August 2020 til august 2021.
07.02.2020 Førde
Vi søkjer no etter trainee til vår økonomiavdeling ved hovudkontoret i Florø Som trainee i Fjord1 vil du få oppleve eit år med spennande oppgåver der du må utfordre deg sjølv, med støtte frå fagleg dyktige kollegaer. Vi er ein organisasjon som samhandlar og arbeider på tvers av fagområder med fokus på totaliteten av selskapet. Vi ser etter deg som ser nye løysingar, kan utfordre vår tankegang, er nysgjerrig og lærevillig, med eit sterkt ønske om å bidra til at Fjord1 når sine målsettingar.  Vi tilbyr:  Ei unik start på di karriere Delta i prosjektarbeid på tvers av fagområder Moglegheit til å få ansvar, og vere med å påvirke utviklinga i selskapet Jobbe med utfordrande arbeidsoppgåver Tett og god oppfølging både fagleg og personleg Bli ein del av eit godt og inkluderande arbeidsmiljø  Bli ein del av ein aktiv gjeng som samlast for kjekke aktivitetar også på fritida Moglegheit til ei vidare karriere i Fjord1   Ønska kvalifikasjonar:  Du er utdanna innan økonomi, finans, rekneskap, IT, eller kanskje noko heilt anna? Interesse for business intelligence (BI), grensesnitt og systemflyt Personlege eigenskapar Du er løysingsorientert og nysgjerrig Du tek fatt på nye oppgåver med motivasjon, engasjement og pågangsmot Du er strukturert og ryddig  Du har gode kommunikasjonsevner Du har sterke analytiske eigenskapar og er pådrivar for forbetringar  Du tør å stille spørsmål og utfordre etablerte praksisar Fjord1 som kompetansearbeidsplass veks kvar dag - kanskje er du den neste på laget vårt?  Som Framtidsfylket Trainee får du Ein spennande jobb og eit nettverk med andre traineear i bedrifter i Sogn og Fjordane Fagleg og personleg utvikling Innsyn i eit mangfaldig næringsliv som for få kjenner til  Fire traineesamlingar og ein utanlandstur Felles krav til alle som søkjer stilling som Framtidsfylket-trainee Minimum bachelor eller mastergrad Maksimalt tre års arbeidserfaring etter enda studium Norsk som arbeidsspråk - munnleg og skriftleg Tilsetting: August 2020 til august 2021.
07.02.2020 Flora
Har du auge for kva som er ei god nettside? Veit du korleis ein best mogleg spreier ein bodskap digitalt, trekkjer interessentar til ei nettside, og får dei til å bli kundar? Då kan det hende du er vår neste trainee. I Mediebruket har vi hatt suksess med traineeordninga tidlegare, og tilsette begge våre tidlegare traineear i faste stillingar. No er vi på ny jakt etter endå ein eller to dyktige medarbeidarar som kan tilføre oss meir kompetanse. Stikkorda for det du skal jobbe mest med er marknadsføring av kva vi kan levere av nettsider og andre digitale tenester, både for Mediebruket og/eller for kundane våre, og å gje kundeservice. Vi er ikkje på jakt etter ein webutviklar, heller ein person som har forståing for kva utviklarane våre kan utrette og som kan formidle dette til kundane våre. Og andre vegen: Gje råd til kundane våre, og omforme behova deira til konkrete bestillingar hos utviklarane våre. Erfaring som webredaktør er ingen ulempe, men det viktigaste er at du kan dokumentere kva du kan av sal og marknadsføring.Mesteparten av inntektene våre kjem frå konsulenttenester innan webutvikling, og drift av nettløysingar til store og små verksemder. Desse skal du vere med og marknadsføre. I tillegg har vi nokre spennande tenester og produkt som er skalerbare, og som vi gjerne kan selje meir av. Er dette noko du vil jobbe med, og du meiner du har ein kompetanse som vi treng i eit selskap i vekst, så ser vi med glede fram til søknaden din. Vi tilbyr ein kickstart på karrieren der du raskt får eit stort nettverk og fagleg vidareutvikling. eit inkluderande og fagleg lærerikt og sosialt miljø i PEAK Sunnfjord i Førde eller i  Bergen.Works. høve til å forme din eigen karrierestige og vegen vidare for selskapet. ansvar og utfordrande arbeidsoppgåver, der du får høve til å jobbe variert: både sjølvstendig og saman med kollegaer, samarbeidspartnarar og kundar. konkurransedyktige lønsvilkår, fleksibel arbeidstid og -stad og ei rekkje greie frynsegoder som t.d. medlemskap på treningssenter og gratis lunsj. Vi søkjer deg som helst har høgare utdanning og er god på marknadsføring og sal. Det tel også positivt om du har erfaring med nettsider og andre digitale tenester. Du vil trivast hos oss om du har godt humør. likar å styre din eigen arbeidsdag. er ryddig og strukturert. torer å stille kritiske spørsmål. er motivert for å arbeide innan dette fagfeltet. Ønskjer du meir informasjon om denne stillinga kan du kontakte Arild. Og vil du vite meir om korleis det er å vere trainee står Oda klar til å svare. Sjå kontaktinfo på mediebruket.no/tilsette Som Framtidsfylket Trainee får du ein spennande jobb og eit nettverk med andre traineear i bedrifter i Sogn og Fjordane. fagleg og personleg utvikling. innsyn i eit mangfaldig næringsliv som for få kjenner til. fire traineesamlingar og ein utanlandstur. Felles krav til alle som søkjer stilling som Framtidsfylket-trainee er minimum bachelor eller mastergrad. maksimalt tre års arbeidserfaring etter enda studium. norsk som arbeidsspråk - munnleg og skriftleg. Tilsetting: August 2020 til august 2021. Arbeidsstad: Førde og/eller Bergen. Kom gjerne innom oss i PEAK Sunnfjord i Førde eller Bergen.Works.
07.02.2020 Førde
StillingsbeskrivelseNo ønskjer vi å ha ein trainee med på laget. Er du eller kjenner du nokon som er klare for å jobbe med internasjonale spørsmål frå Førde? Vi søker nysgjerrige og kunnskapslystne nyutdanna som vil vere med å utvikle Norec til eit nasjonalt kompetansesenter for internasjonalt utvekslingssamarbeid.  Som trainee i Norec vil du Jobbe med tilskotsforvaltning, kursverksemd, nettverksbygging og kommunikasjon Jobbe tett på flinke og dedikerte fagfolk som brenn for sine felt Få ei unik forståing av både styring av ei statleg verksemd, og utveksling som et utviklingspolitisk verktøy på den internasjonale arenaen Du har Relevant høgare utdanning Svært gode norsk- og engelskkunnskapar, både skriftleg og munnleg. Andre språk vil vere ein fordel Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner Evne til å jobbe sjølvstendig, med god prioriteringsevne Vi kan tilby deg Ei spanande moglegheit til å være med på å utvikle Norec; eit kompetansesenter for utvekslingssamarbeid Personleg og fagleg utvikling Eit godt arbeidsmiljø med positive og ambisiøse kollegaer Gode velferdsordningar og fleksibel arbeidstid Trening i arbeidstida Som Framtidsfylket Trainee får du Ein spennande jobb og eit nettverk med andre trainear i bedrifter i Sogn og Fjordane Fagleg og personleg utvikling Innsyn i eit mangfaldig næringsliv som for få kjenner til  Fire traineesamlingar og ein utanlandstur Felles krav til alle som søkjer stilling som Framtidsfylket Trainee Minimum bachelor eller mastergrad Maksimalt tre års arbeidserfaring etter endt studie Norsk som arbeidsspråk - munnleg og skriftleg Tilsetting: August 2020 til august 2021
07.02.2020 Førde
Vis alle 37.939 ledige stillinger
Les mer om Hera Bemanning AS

Stillingsbeskrivelse

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.

Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss.

Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Du sender din åpne søknad digitalt via søknadssystemet til KarriereStart.no.

Søknadsfrist : Behandles fortløpende

Kontaktperson

Daglig leder

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Fakta om Hera Bemanning AS