Vi søker en dyktig assisterende restaurantsjef og hovmestere!
Stillingen byr på mange og spennende utfordringer. Du vil ha varierte arbeidsoppgaver og er ansvarlig for driften av restauranten sammen med restaurantsjef. Stillingen omfatter opplæring, oppfølgning og videreutvikling av restaurantpersonell. Du deltar aktivt, både dag og kveld, som veileder for servitørene og øvrig restaurantansatte. Du har ansvar for kvalitetssikring av service, mat og drikke. Assisterende restaurantsjef har personalansvar for servitører og ivaretar bedriftens ansikt utad. Arbeidsoppgavene innbærer også varebestilling, varetelling og kontroll av varestrøm. Du er ansvarlig for all drift av restauranten sammen med restaurantsjef, og må kunne behandle stedet som ditt eget.
Kvalifikasjoner ass.restaurantsjef:
- Bred kompetanse og erfaring fra liknende stilling
- Du må være profesjonell og serviceinnstilt
- Du må ha en genuin interesse for vin og drinker/bar
- Du må være motivert, positiv og ha glimt i øyet!
- Du må ha fylt 20 år
- Fleksibilitet og struktur
- Det er en fordel at du har sommelierutdannelse
- Det er en fordel at du har fagbrev som servitør
Vi søker en person med stor kapasitet som tar ansvar. Du må like å ha kontroll og orden. Det er viktig at man som person er entusiastisk og omgjengelig. Det er høyt tempo i restauranten og det forventes at man takler tempoet med ett smil. Som ass.restaurantsjef vil du jobbe mye som hovmester, da leder man ikke bare andre, men man skal gå foran med ett godt eksempel for servitørene. Stillingen har konkurransedyktige betingelser og gir gode karrieremuligheter i et selskap i vekst.
Kvalifikasjoner hovmester:Stillingen som hovmester på Castello byr på spennende utfordringer. Du vil ha meget varierte arbeidsoppgaver, og er ansvarlig leder på dine skift. Som hovmester deltar du aktivt under lunsj- og kveldsskift som veileder for servitører og øvrige restaurantansatte på vakt.Du vil bistå servitørene samtidig som du har hovedansvar å holde orden på bookinger og ta i mot gjester i døren. Stillingen omfatter opplæring, oppfølging og videreutvikling av restaurantpersonell. Hovmester vil være bedriftens ansikt utad.
- Bred kompetanse, og erfaring fra liknende stilling
- Minst 2 års erfaring som à la carte servitør
- Driven og ambisiøs - håndterer høyt tempo og stress
- Energisk og framoverlent
- Profesjonell og ydmyk
- Serviceminded, positiv og løsningsorientert
Hvis du ønsker en karriere innen restaurantbransjen har du sjansen.
- PraksisLeder (restaurant og servering), Hovmester, Servitør
- KompetanseEngelsk, Svensk, Bokmål
Epost: aram.castello@gmail.com
Adresse: Jessheim Storsenter 2050 JESSHEIM
Web: http://castellorestaurant.no