P
  • Abonner på stillinger
  • Følg
  • Les mer om PARK INN STAVANGER
Registrer deg i CV-database


Park Inn by Radisson Stavanger er en del av The Rezidor Hotel Group som er en internasjonal hotellkjede under utvikling. Hotellet har 128 gjesterom og 7 møterom med kapasitet fra 2 til 280 personer. For ytterligere informasjon, besøk oss påwww.parkinn.com/hotel-stavanger
Ansvarlig frokostkokk
Viktig melding: Denne stillingen har utlopt / er ikke aktiv
Om stillingen

Park Inn by Radisson Hotel har ledig 100% stilling som ansvarlig Frokostkokk.

Vi søker etter deg, du som er en engasjert, motivert, nytenkende og utadvendt person med glimt i øyet og humøret på topp.  Den som skal være med å utvikle et nytt og spennende frokost konsept på Park Inn by Radisson Stavanger.

Rette vedkommende har gjerne erfaring fra ulike typer kjøkkendrift, og fagbrev er ønskelig, men erfaring og kreativ matglede kan kompensere for dette. Ettersom du er en dyktig kokk går vi ut fra at du kjennetegnes av sin fleksible holdning og evne til å holde hodet kaldt i hektiske perioder.

Du vil få muligheten til å utfolde deg i din kreativitet på vår frokost buffet, da dette er som kjent det viktigste måltidet for våre gjester, vi ønsker å høyne vår stander og utvalg, og da trenger vi nettopp deg som er kreativ, sosial og har et stå på humør.       Du vil også få ansvaret for varebestilling og matproduksjon samt IK mat og HCCAP.

Park Inn by Radisson Stavanger er svært stolte av et sosialt og godt arbeidsmiljø. Vi legger stor vekt på at våre ansatte trives på jobb da vi tror dette gjør at gjestene våre trives hos oss. Som ansatt ved Park Inn by Radisson vil du ha mange utviklingsmuligheter i Stavanger, resten av landet og verden.

Stillingen innebærer følgende:



  • Delta aktivt i produksjonen i kjøkkenet, i en kombinasjon av frokost og lunsj.


  • Personen vi søker skal være en aktiv medspiller i avdelingen.


  • Kjennskap til IK-mat og HACCP.


  • Ansvar for kjøkken personal, vaktlister, varebestilling og innlevering av varetelling.


  • Være din egen kreative sjef.


  • Følge en vaktplan.

    Søkere må ha følgende kvalifikasjoner:


  • Gode kunnskaper og erfaring innen kokkefaget, trives med å være blant gjestene, skape en god atmosfære i og rundt frokostbufféen.


  • Være utadvendt, initiativrik og fleksibel.


  • Du må kunne samarbeide, koordinere og ha evnen til å takle dine arbeidsoppgaver i hektiske perioder med en porsjon godt humør.


  • Kandidaten må ha en utpreget Yes I Can holdning og ha interesse for å holde seg oppdatert på nye mat- og produksjonstrender.


  • Ha evnen til å utvikle og ha eierskap i sitt eget frokostkonsept.


  • Søker må beherske norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.

    Vi kan tilby deg:


  • Konkurransedyktige betingelser.


  • Varierende arbeidsoppgaver.


  • Godt arbeidsmiljø.


  • Gode utviklingsmuligheter i en internasjonal hotellkjede.


  • Lønn etter avtale


  • Personlig utviklings muligheter

    Stillingen rapporterer til F&B Manager .

    Ønsker du nærmere opplysninger om stillingen så kontakt F&B Manager Tone Svendsen,tone.svendsen@rezidorparkinn.com

    Tiltredelse:    Etter avtale      Søknadsfrist:    12 desember 2016

    Søknad med CV sendes tiltone.svendsen@rezidorparkinn.com

    https://www.parkinn.com/hotel-stavanger

Krav til kompetanse

  • KompetanseEngelsk, Nynorsk, Bokmål

Etter avtale

Epost: tone.svendsen@rezidorparkinn.com

Adresse: Postboks 307 4002 STAVANGER

Web: http://www.parkinn.com/hotel-stavanger

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Internett: https://karrierestart.no/ledig-stilling/767777
Søknadsfrist : 14.12.2016

Fakta om stillingen og søknadsprosess

Antall stillinger: 1

Tiltredelse Stillingstype Arbeidstid Arbeidssted
01.12.2016 Fast ansettelse, Heltid / deltid Dagtid Stavanger