<  
>  
Ledig stilling

Åpen søknad – Hodne Gartneri AS Hodne Gartneri AS

Søknadsfrist : Behandles fortløpende

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.

Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss.

Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Viser 8 relaterte

Vil du ha utfordrende og meningsfylte utvikleroppgaver? Vil du være en del av et stabilt og godt arbeidsmiljø? Vil du legge til rette for en fullelektrisk framtid? Da bør du lese videre:) Vi ser etter deg som vil være med å utvikle nyskapende og kreative løsninger. I tillegg til å være med på utviklingen, vil du ha et tydelig eierskap til våre samfunnskritiske systemer. Dataplattformen til Statnett er fundamentet for analyser, beslutninger og driften av nettet, og dataene vi tilgjengeliggjør blir stadig viktigere. Fremtiden er elektrisk og potensialet er enormt.  Nå ser vi etter utviklere som ønsker å være med på å bygge opp fagmiljøet vårt. Utviklingsteamene våre vil organiseres med en miks av både unge og erfarne ressurser. Vil du være en del av dette? Da har vi skikkelig lyst til å høre fra deg! Arbeidsoppgaver Være med på implementering og videreutvikling av vår kommende løsning for datavirtualisering Videreutvikle eksisterende løsninger slik at Statnetts ansatte får enkel tilgang på tilrettelagte data Strukturering og konvertering av data for ytelse Analyse og løsningsdesign i samarbeid med forretningsbrukere og arkitekter Dele kunnskap med kolleger i avdelingen og brukere av plattformene Kvalifikasjoner Høyere teknologisk utdanning, helst på masternivå, eventuelt bachelornivå og relevant erfaring Arbeidserfaring som dataplattformutvikler. Behersker norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig. Norsk minimum B2 nivå. Ønskede kvalifikasjoner Du har erfaring som utvikler fra datavarehus og stordatalagring, vi bruker i dag produkter fra Oracle, IBM og Apache Du har erfaring fra rapporteringsløsninger og BI, vi bruker Cognos Du har erfaring fra smidig metodikk og kontinuerlige leveranser Du har interesse for og ønske om å lære om kraftsystemet Du ønsker å ta ansvar for helheten til systemene du utvikler Du trives godt med å grave deg ned i vanskelige problemstillinger og finne løsninger Du samarbeider godt med både kollegaer i eget fagmiljø og brukere av dataplattformen og rapporteringsløsningene Vi tilbyr Du blir del av en enhet som er ansvarlig for utvikling av systemer og applikasjoner for ett mer digitalisert kraftsystem. Vi jobber tett sammen, og vi deler kunnskap Enheten kjennetegnes av kompetente og humørfylte medarbeidere Du blir sentral i arbeidet med å endre driften av kraftsystemet til en mer automatisert hverdag Du får være med på å ta i bruk ny teknologi, samt for å tilrettelegge for å utnytte data i våre beslutninger Vi behandler søknader fortløpende.
08.06.2020 Oslo
Vil du ha utfordrende og meningsfylte utvikleroppgaver?Vil du være en del av et stabilt og godt arbeidsmiljø?Vil du legge til rette for en fullelektrisk framtid? Da bør du lese videre:)Vi ser etter deg som vil være med å utvikle nyskapende og kreative løsninger. I tillegg til å være med på utviklingen, vil du ha et tydelig eierskap til våre samfunnskritiske systemer. Kjenner du også at det kribler i kodefingrene når du hører at det strømmer inn mer enn 2 millioner rader i sekundet?  Da kan du glede deg til å bruke disse dataene fra sensorer i kraftsystemet til å sikre Norges strømforsyning. Fremtiden er elektrisk og potensialet er enormt. Nå ser vi etter utviklere som ønsker å være med på å bygge opp fagmiljøet vårt. Utviklingsteamene våre vil organiseres med en miks av både unge og erfarne ressurser. Vil du være en del av dette? Da har vi skikkelig lyst til å høre fra deg! Ansvarsområder og oppgaver Utvikle applikasjoner for overvåkning, drift og balansering av strømnettet Samarbeide med operatører for å finne kandidater for automatisering av oppgaver Utvikle applikasjoner for automatisering av driftsoppgaver knyttet til strømnettet Tilgjengeliggjøre data for applikasjonsutvikling internt Teste ut ny teknologi for å forbedre applikasjoner og utviklingsmetodikk Dele kunnskap med kolleger Kvalifikasjoner Høyere teknologisk utdanning, helst på masternivå, eventuelt bachelornivå og relevant erfaring Arbeidserfaring som utvikler, fortrinnsvis med Java. Nyutdannede oppfordres også til å søke Behersker norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig. Norsk må du beherske på minimum nivå B2 Ønskede kvalifikasjoner Du utvikler applikasjoner som er stabile, sikre, enkle å videreutvikle og drifte Du har erfaring med testdrevet utvikling Du bidrar til gode systemer som kan endres med nye behov Du tar ansvar for helheten til systemene du utvikler Du samarbeider godt med både utviklere og sluttbrukere Du har erfaring med konteinerapplikasjoner Du har erfaring med CI/CD-verktøy Du vektlegger kontinuerlig læring og forbedring av utviklingsarbeidet Du har interesse for og ønske om å lære om kraftsystemet  Om oss Du blir del av en enhet som er ansvarlig for utvikling av systemer og applikasjoner for ett mer digitalisert kraftsystem. Vi jobber tett sammen, og vi deler kunnskap Enheten kjennetegnes av kompetente og humørfylte medarbeidere Du blir sentral i arbeidet med å endre driften av kraftsystemet til en mer automatisert hverdag Du får være med på å ta i bruk ny teknologi, samt for å tilrettelegge for å utnytte data i våre beslutninger   Vi behandler søknader fortløpende.
08.06.2020 Oslo
Vil du ha utfordrende og meningsfylte utvikleroppgaver? Vil du være en del av et stabilt og godt arbeidsmiljø? Vil du legge til rette for en fullelektrisk framtid? Da bør du lese videre:) Vi ser etter deg som vil være med å utvikle nyskapende og kreative løsninger. I tillegg til å være med på utviklingen, vil du ha et tydelig eierskap til våre samfunnskritiske systemer. I Statnett er vi nå i gang med å etablere en PaaS som vil være fundamentet for utvikling i Statnett de kommende årene. Her har vi som mål å benytte de nyeste teknologiene og ligge i forkant av utviklingen. Fremtiden er elektrisk og potensialet er enormt. Nå ser vi etter utviklere som ønsker å være med på å etablere en PaaS for Statnett. Teamet vil organiseres med en miks av både unge og erfarne ressurser. Vil du være en del av dette? Da har vi skikkelig lyst til å høre fra deg! Ansvarsområder og oppgaver Utvikle Kubernetes-plattformen videre Sikre at vi har gode verktøy tilgjengelig for CI/CD og utnytter de til det fulle Forbedre overvåkning av eksisterende systemer og applikasjoner for å sikre god utnyttelse av plattformen Automatisere tilgjengeliggjøring av data fra kraftsystemet for sanntidsbruk og analyseformål Forbedre sikkerheten i infrastruktur og applikasjoner Utvikle rammeverk for å støtte bruk av automatisk deploy og konfigurering Bygge kompetanse på infrastrukturutvikling internt Inngå i utviklingsteam for å dele kunnskap, fange opp behov og vedlikeholde programmeringsferdighetene Kvalifikasjoner Høyere teknologisk utdanning, helst på masternivå, eventuelt bachelornivå og relevant erfaring Arbeidserfaring som plattformutvikler, infrastrukturutvikler eller programvareutvikler. Nyutdannede oppfordres også til å søke Behersker norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig. For norsk, minimum B2 nivå Ønskede kvalifikasjoner Du har erfaring med kontainerapplikasjoner og teknologier som Kubernetes og Docker Du har erfaring med applikasjoner for strømmedata, vi benytter Kafka Du liker å automatisere oppgaver og har erfaring fra CI/CD-teknologier Du vet hvilke krav som skal settes til Cloud native applikasjoner Du har visualisert metrikker i Grafana eller lignende verktøy Du har erfaring fra utvikling og kontinuerlige leveranser Du har et ønske om å bygge en god plattform som lett kan tilpasses nye behov Du kjenner til infrastruktur som kode og automatisering i skyplattformer Erfaring med implementering av sikkerhetstiltak er et pluss Du har interesse for og ønske om å lære om kraftsystemet Vi tilbyr Du blir del av en enhet som er ansvarlig for utvikling av systemer og applikasjoner for ett mer digitalisert kraftsystem. Vi jobber tett sammen, og vi deler kunnskap Enheten kjennetegnes av kompetente og humørfylte medarbeidere Du blir sentral i arbeidet med å endre driften av kraftsystemet til en mer automatisert hverdag Du får være med på å ta i bruk ny teknologi, samt for å tilrettelegge for å utnytte data i våre beslutninger Vi behandler søknader fortløpende.  
08.06.2020 Oslo
Vil du være med og utvikle nyskapende og kreative løsninger som sikrer Norges strømforsyning? Da bør du lese videre! I driften av kraftsystemet samler vi inn store mengder data. I Statnett får du muligheten til å jobbe med disse dataene så vi kan løse samfunnsoppdraget vårt på en mer effektiv måte. Nå ser vi etter utviklere som ønsker å være med på å bygge opp fagmiljøet vårt. Utviklingsteamene våre vil organiseres med en miks av både unge og erfarne ressurser. I tillegg til å være med på utviklingen, vil du få et tydelig eierskap til våre samfunnskritiske systemer. Du vil inngå i data science-avdelingen, og støtte data scientistene og kraftsystemeksperter i å utvikle og produksjonssette modeller i driftskritiske systemer. Avdelingen er representert i Oslo og Trondheim. Vil du være en del av dette? Da har vi lyst til å høre fra deg! Ansvarsområder og oppgaver Utvikle applikasjoner for overvåkning, drift og balansering av strømnettet Samarbeide med kolleger på tvers av disipliner om å finne nye muligheter for automatisering av oppgaver Utvikle applikasjoner for automatisering av driftsoppgaver knyttet til strømnettet Tilgjengeliggjøre data for applikasjonsutvikling internt Teste ut ny teknologi for å forbedre applikasjoner og utviklingsmetodikk Dele kunnskap med kolleger Kvalifikasjoner Du har høyere teknologisk utdanning, helst på masternivå, eventuelt bachelornivå og relevant erfaring Du har arbeidserfaring som Pythonutvikler eller er nyutdannet og har erfaring med bruk av Python under studiene Du behersker norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig. Norsk må du beherske på minimum nivå B2 Ønskede kvalifikasjoner Du har interesse for og ønske om å lære om kraftsystemet Du samarbeider godt med fagfolk og brukere på tvers av organisasjonen Du utvikler applikasjoner som er stabile, sikre og enkle å videreutvikle og drifte Du tar ansvar for helheten til systemene du utvikler, ved å aktivt følge opp brukernes behov og utfordre ønsker og eksisterende prioritering Du vektlegger kontinuerlig læring og forbedring av utviklingsarbeidet Erfarne utviklere bør ha god kjennskap til med moderne metodikk som TDD, konteinere og CI/CD. Vi oppfordrer både erfarne og nyutdannede til å søke. Om oss Data Science-avdelingen består i dag av ca. 10 personer med variert ekspertise, basert på en felles interesse for Python og kraftsystemet. Vi har kompetanse innen bl.a maskinlæring, matematikk, optimering og kraftsystemanalyser. Vi ønsker nå å styrke utviklingskompetansen i utvalgte prosjekter ytterligere. I avdelingen legger vi til rette for å kunne jobbe tett sammen og dele kunnskap, både internt og eksternt. Vi utfordrer og forbedrer kontinuerlig måten vi jobber på. Du blir del av et stabilt og godt arbeidsmiljø, hvor du får jobbe med utfordrende og meningsfylte utvikleroppgaver samtidig som du legger til rette for elektrifisering av samfunnet. Vårt overordnede mål er å bidra til at Statnett utnytter data til å ta gode beslutninger. Vi behandler søknader fortløpende. 
22.06.2020 Oslo, Trondheim
Join ABB and work in a team that is dedicated to creating a future where innovative digital technologies allow greater access to cleaner energy. We are now searching for an Internal Control Data Analytics responsible. Do you have experience from internal control/Segregation of duties? Would you like new challenges within a large and exciting company, please continue to read! You can on a daily basis challenge yourself. You will work on some of the most complex technical issues facing our business today. Be determined to realize your full potential in a truly global company.For our IS department we look for a person with ability to transfer strategic control initiatives into deliverables. You have the capability to understand the end-to-end business processes and like new and demanding challenges. You are able to lead and drive through Data Analytics the internal control/Segregation of duties. and implement changes and projects. Focus on cross-domain aspects such as multi-domain control of systems, training solutions, sourcing and communication. Your responsibilities Drive and improve the business competitiveness by professional use of Data & Analytics for; - Managing Internal control and orchestrating segregation of duties - Facilitate and perform SAP GRC for User Level/Role Level/Mitigation Controls/Cross-System SoD - Orchestrate the beauty of Master Data and Transactional Data in harmony. - Implementing SoD ruleset and updates as well as revising the design/assessments and execute the SOD conflict analyzes - Training and support the SoD responsibles in ABB - Process Level Controls and Entity Level Controls for User Access Management and Segregation of Duties - Implementation of internal control processes and procedures and actively develop new/improved internal control processes and procedures - Develop documentation as well as follow-up on requests from internal and external auditors etc.   Your background Qualifications: - Bachelor's Degree in engineering, business or related field - Experience/interest in managing technology and people - Interest for Internal control, Analytics and Master Data - Knowledge of SAP in general and SAP FI/CO is preferred, but other ERP experience will also be considered   Personal Capabilities: - Analytical - Good communication skills in Norwegian and English - Self-motivated and patient   More about us We offer:- Training, personal development and career opportunities- Competitive conditions, Pension scheme, group- and occupational accident insurance- Flexible working hours- Pleasant working conditions with informal interaction between colleagues and managers on all levels- Positive, exciting and busy working environmentPosition is based at Fornebu, OsloIf this seems to be of interest, do not hesitate to contact us.We look forward to receiving your motivational letter and CV as soon as possible via the ABB portal.For more information please contact:Ellen Isdahl: phone 90773056, ellen.isdahl@no.abb.com Ove Henrik Evensen: phone 90101408, ove-henrik.evensen@no.abb.com
29.06.2020 Oslo
Join ABB and work in a team that is dedicated to creating a future where innovative digital technologies allow greater access to cleaner energy. ABB is a pioneering technology leader in electrification products, robotics and motion, industrial automation and power grids, serving customers in utilities, industry and transport & infrastructure globally. Continuing more than a 125-year history of innovation, ABB today is writing the future of industrial digitalization and driving the Energy and Fourth Industrial Revolutions. To the shipping industry, ABB offers an extensive portfolio of integrated marine systems and solutions that improve the flexibility, reliability and energy efficiency of vessels. By coupling power, automation and marine software, proven fuel-efficient technologies and services that ensure maximum vessel uptime, ABB is in a unique position to improve the profitability of customers' business throughout the entire lifecycle of a fleet.ABB Marine Norway is expanding with new positions in our Service Retrofit Team.We are looking for professionals within Project Management who has a strong and solid technical background either from engineering or from commissioning. Your responsibilities Management and responsibility for execution of Retrofit projects from handover from sales to handover to service/warranty. Project planning and scheduling Project financial and cost management Legal and contract management Project reporting internal and external Risk and opportunity management Close contact with customers (ship-owners and shipyards) Management of project team and sub suppliers HSE responsible for projects Travel for project meetings and follow up as required Projects ranging from smaller upgrades and deliveries to larger complex upgrades Use of ABB tools for project management and reporting Your background Min. 3 years of technical education (electrical engineering and/or automation) at College / University (Bachelor) Min. 3 years of experience from project engineering or from commissioning Min. 3 years of Project management experience will be preferred Fluent in both written and verbal English. We emphasize: Ability to take initiatives, ownership and are self-driven and result oriented. Ability to motivate and lead project teams and manage both work and personnel in an efficient manner Service minded and good collaboration skills both towards customer and internally Pro-active attitude, business mindset and ability to turn challenges into opportunities Strong management mindset combined with solid technical background   More about us As your employer, ABB can offer:• Professional and personal challenges in a positive and innovative environment.• Informal and good work relations between co-workers and managers.• Positive and exciting work environment in a global organization with future career opportunities.• Professional growth.• Various company benefits.The position is located in ABB's office in Fornebu or UlsteinvikFor any questions regarding the position please contact Retrofit Manager Terje Olav Hauger, email: terje-olav.hauger@no.abb.com or phone +47 95 29 13 17.We are looking forward top receiving your application letter and CV through the ABB JobportalPlease note that in cooperation with Meditor Search we conduct a background screening on all candidates that receive an offer of employment in ABB Norway. This to ensure best quality in our recruitment process, according with ABBs company policy.  
29.06.2020 Ulstein
Join ABB and work in a team that is dedicated to creating a future where innovative digital technologies allow greater access to cleaner energy. ABB is a pioneering technology leader in electrification products, robotics and motion, industrial automation and power grids, serving customers in utilities, industry and transport & infrastructure globally. Continuing more than a 125-year history of innovation, ABB today is writing the future of industrial digitalization and driving the Energy and Fourth Industrial Revolutions. To the shipping industry, ABB offers an extensive portfolio of integrated marine systems and solutions that improve the flexibility, reliability and energy efficiency of vessels. By coupling power, automation and marine software, proven fuel-efficient technologies and services that ensure maximum vessel uptime, ABB is in a unique position to improve the profitability of customers' business throughout the entire lifecycle of a fleet.ABB Marine Norway is expanding with new positions in our Service Retrofit Team.We are looking for professionals within Project Management who has a strong and solid technical background either from engineering or from commissioning. Your responsibilities Management and responsibility for execution of Retrofit projects from handover from sales to handover to service/warranty. Project planning and scheduling Project financial and cost management Legal and contract management Project reporting internal and external Risk and opportunity management Close contact with customers (ship-owners and shipyards) Management of project team and sub suppliers HSE responsible for projects Travel for project meetings and follow up as required Projects ranging from smaller upgrades and deliveries to larger complex upgrades Use of ABB tools for project management and reporting Your background Min. 3 years of technical education (electrical engineering and/or automation) at College / University (Bachelor) Min. 3 years of experience from project engineering or from commissioning Min. 3 years of Project management experience will be preferred Fluent in both written and verbal English. We emphasize: Ability to take initiatives, ownership and are self-driven and result oriented. Ability to motivate and lead project teams and manage both work and personnel in an efficient manner Service minded and good collaboration skills both towards customer and internally Pro-active attitude, business mindset and ability to turn challenges into opportunities Strong management mindset combined with solid technical background   More about us As your employer, ABB can offer:• Professional and personal challenges in a positive and innovative environment.• Informal and good work relations between co-workers and managers.• Positive and exciting work environment in a global organization with future career opportunities.• Professional growth.• Various company benefits.The position is located in ABB's office in Fornebu or UlsteinvikFor any questions regarding the position please contact Retrofit Manager Terje Olav Hauger, email: terje-olav.hauger@no.abb.com or phone +47 95 29 13 17.We are looking forward top receiving your application letter and CV through the ABB JobportalPlease note that in cooperation with Meditor Search we conduct a background screening on all candidates that receive an offer of employment in ABB Norway. This to ensure best quality in our recruitment process, according with ABBs company policy.
29.06.2020 Oslo
Vil du være med på å forme vår historie med dine personlige egenskaper, kompetanse og ambisjoner? Hydro har 35 000 ansatte verden over som utvinner, produserer, former og resirkulerer verdens mest fleksible og bærekraftige metall og leverer et utall nyskapende produkter og løsninger.  Vikar Operatør Hydro Rolled Products er en ledende produsent av avanserte valsede aluminiumprodukter, med 100 års erfaring. Vi  leverer rundt 1 million tonn per år. Vår suksess er avhengig av et sterkt nettverk av 4000 ansatte i moderne anlegg i Tyskland og Norge og serviceteam i Europa, Amerika og Asia. Vi er lidenskapelig opptatt av å konstruere smarte løsninger for en lettere, bærekraftig fremtid – og å resirkulere disse produktene til neste bruk.   AnsvarsområderSom Operatør jobber du i team og skal kunne utføre alle arbeidsoperasjoner som er relevant for produksjonsprosessen i Støperiet. Dette betyr bland annet:•    Være kjent med, og etterleve bedriftens sikkerhetsinstrukser, relevante arbeidsbeskrivelser, prosedyrer og retningslinjer•    Påpeke og håndtere alle typer avvik fra gjeldende standarder•    Bidra til godt samarbeid og kontinuerlige forbedringer•    Du har ansvar for egen og andres sikkerhet  KvalifikasjonerVi ser etter en ansvarsbevisst, fleksibel og engasjert operatør med gode HMS-holdninger. Av kvalifikasjoner vektlegger vi følgende: •    Relevant fagbrev (produksjonsteknikk, kjemiprosess)•    Erfaring fra prosessindustri er en fordel men ikke krav, da opplæring vil bli gitt•    Førerkort klasse B•    Andre sertifikater slik som truck, kran og masseforflytningsmaskin er et pluss, men ikke et krav•    Evne til å kommunisere godt skriftlig og muntlig på norsk•    Forståelse for kontinuerlig forbedringsarbeidVi søker person som kan arbeide selvstendig og ha oversikt over og forståelse for produksjonen. Du er engasjert og drives av å bidra til gode leveranser i et trygt og godt arbeidsmiljø, med fokus på sikkerhet og kvalitet.Vi gjør oppmerksom på at stillingen krever helsegodkjenning fra vår bedriftshelsetjeneste.Annen informasjon Du jobber 5- skift og er medansvarlig for at teamet du er en del av jobber sikkert og fungerer bra. Stillingen rapporterer til skiftleder. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og allsidige oppgaver.    Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydros daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.   Vi ber deg vennligst legge ved et søknadsbrev og kopi av relevante vitnemål, karakterutskrifter og sertifikater med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.  I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.    Søknadsfrist: 09.08.2020  Hvis du har spørsmål kan du kontakte: Leder:Per Ivar KjennerudE-post: per.ivar.kjennerud@hydro.comMobil: +47 92 88 288 RekruttererBirgitta SandenE-post: birgitta.sanden@hydro.comMobil: +47 970 31 556  
29.06.2020 Holmestrand
Vis alle 14.710 ledige stillinger
Les mer om Hodne Gartneri AS

Stillingsbeskrivelse

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.

Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss.

Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Du sender din åpne søknad digitalt via søknadssystemet til KarriereStart.no.

Søknadsfrist : Behandles fortløpende

Kontaktperson

Daglig leder

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Fakta om Hodne Gartneri AS