<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet Overingeniør systemutvikling

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Jobbnorge ID: 135679

Ved NTNU-IT er det ledig to faste stillinger i 100% som overingeniører. Vi søker etter erfarne, initiativrike og faglig dyktige medarbeidere med stor interesse for teknologi.  De som tilsettes vil inngå i et scrumteam på ca 6-7 medarbeidere som jobber med oppgaver knyttet til programvareutvikling og integrasjon for å gi NTNU gode og moderne IT-løsninger.

Vi benytter for tiden teknologier som JavaScript (Angularjs, React, Nodejs), Java, Docker, Neo4j, MongoDB, Kafka, Zookeeper, Grunt, Webpack, Google Material, Python og GIT.

Vi jobber primært i to scrumteam, med fokus på kontinuerlige utrullinger, rask utvikling og tett samarbeid mellom utviklere, driftere og oppdragsgivere.

Vi utvikler tjenester og løsninger for ansatte, studenter og fagmiljøet ved NTNU. NTNU sine nettsider (www.ntnu.no) og intranettet for studenter og ansatte er to eksempler på dette.
Liker du alt som er nytt og spennende, er opptatt av å følge med i den teknologiske utviklingen og ønsker å jobbe i et sterkt faglig miljø er dette jobben for deg.

Arbeidssted er ved NTNU i Trondheim.

Hovedoppgaver:

  • Systemutvikling
  • Testing
  • Produksjonssetting
  • Forvaltning av produksjonssatte løsninger

Ønsket kompetanse/bakgrunn:

  • Relevant utdanning fra universitet eller høyskole, minimum tilsvarende bachelornivå.  Lang og relevant erfaring kan kompensere for formell utdanning.
  • Erfaring fra utvikling av webapplikasjoner og integrasjonsløsninger.
  • Erfaring med prosjektarbeid.
  • Kjennskap til smidig utviklingsmetodikk.
  • Gode kommunikasjonsevner.

Arbeidet i NTNU IT medfører mye samhandling og kommunikasjon med andre. Vi ønsker derfor at du er god til å samarbeide, og er positiv og utadvendt i arbeidshverdagen. Du må være god til å kommunisere - både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk.

Vi tilbyr:

  • Mulighet for å jobbe med spennende oppgaver og ny teknologi i et av Trondheims større utviklingsmiljø.
  • Muligheter for videreutdannelse ved NTNU opp til Master-nivå. I tillegg har vi mulighet til å delta på enkeltstående kurs, fag, konferanser og seminarer ved NTNU.
  • Personlig utvikling og ansvar, samt faglige utfordringer i et nært samarbeid med kolleger og samarbeidspartnere.

Lønnsbetingelser m.v.:
Stillingen lønnes som overingeniør i kode 1087, med minimum avlønning kr. 454 300,- brutto pr. år. Normal avlønning vil ligge mellom kr. 454 300,- - 506 700,-, avhengig av kvalifikasjoner og praksis.

Fra lønnen trekkes 2 % innskudd til Statens pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingen. NTNU har få kvinner i tekniske stillinger, og kvinner oppfordres derfor spesielt til å søke.

I henhold til ny offentlighetslov kan opplysninger om søkeren, etter nærmere informasjon, bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om å ikke bli oppført på søkerlisten.

Nærmere opplysninger gis av seksjonssjef Stein Stendahl, tlf. 958 20 677, e-post: Stein.Stendahl@ntnu.no.

Elektronisk søknad sendes via denne siden. Relevante attester og vitnemål legges ved elektronisk, og kopier av vitnemål og attester vil kreves fra kandidatene som innkalles til intervju. Merk søknaden medNTNU nr 39/17.

Søknadsfrist: 29.03.17



Se annonsen og søk på stillingenwww.jobbnorge.no



Adresse: NTNU Trondheim 7491 TRONDHEIM

Web: http://www.ntnu.no

Om arbeidsgiveren

NTNU - kunnskap for en bedre verden

Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen.

NTNU har store ambisjoner for utdanning og forskning, og for IT som virkemiddel for å nå målene. NTNU IT leverer IT-tjenester til mer enn 40.000 studenter og ansatte ved Norges største universitet. NTNU IT er organisert i 6 seksjoner som jobber med drift, brukerstøtte, utvikling, forvaltning, strategi og sikkerhet.

NTNU IT har bred erfaring med ledelse av organisasjon, utvikling- og implementeringsprosjekter innen IKT, hvor krav til organisasjonsforståelse er en svært viktig faktor for å lykkes. Vi er et miljø med stor faglig kompetanse og fokus på trygghet og sosialt felleskap. Vi har et inkluderende og godt sammensatt miljø med over 180 ansatte med ulik alder, kjønn og nasjonalitet.

Kunnskap for en bedre verden, IT for et bedre universitet.


Les mer om NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • MAR 31
    2024
    6 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 01
    2024
    12 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 02
    2024
    4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 03
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • APR 04
    2024
    4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.517 ledige stillinger

Fakta om NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet